atsiuh!

Niinhän siinä sitten kävi, että flunssa otti tästä tytöstä tiukan niskaotteen, ja tänä aamuna poistuin lääkärin vastaanotolta resepti antibiootteihin toisessa kourassa ja sairaslomalappu toisessa. Poskionteloihinhan se nuha oli taas salakavalasti jämähtänyt. Ei auta muu kuin levätä, juoda paljon kuumaa ja toivoa, että olo kuntoutuisi mahdollisimman pian.


Jos nyt jotain positiivista tästä sairastamisesta pitää etsiä, niin onneksi tämä flunssa tuli nyt, eikä viikon tai parin päästä! Ei kyllä tämäkään viikko paras mahdollinen ole sairastamiseen, sillä minun pitäisi vielä paljon jaotella, pestä ja hinnoitella kirppistavaroita sunnuntaita varten. Onneksi sain antibiootit näin pian, niin toiveissa on että olisin sunnuntaina jo kunnossa. Muistakaahan kaikki oululaiset tulla sunnuntaina torille kirppistelemään! :)

Minäpä painun tästä pehkuihin ottamaan päiväunia. Toivottavasti teidän loppuviikkonne sujuu hieman pirteämmissä merkeissä! :)

-Linda

8 kommenttia

 1. Voi ei,paranemisia! Tosiaan,onneksi tuli nyt eikä ensi viikolla. Mua vähän pelottaa,että tulen kipeäksi juuri reissuun:/

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Poskiontelo-ongelmat on kyllä kauheimpia mitä tiedän :( Koita parantua! :)

  Noi poskiontelo-ongelmat on kyllä niin tuttuja, mut on 2 kertaa jo leikattu ja 3s kerta varmaan tulossa ku on vähä niinku jatkuva tulehdus käynnissä.. ollu jo viimesen 3 vuotta :S

  VastaaPoista
 3. Onni onnettomuudessa, että sairastat nyt etkä lomareissulla. Ei olisi myöskään mukava istua koneessa pitkää lentoa flunssaisena.

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, mälsä juttu! Täällä ollaan samanlaisissa fiiliksissä. Flunssa kestänyt perjantaista asti ja pahoin pelkään, että se on levinnyt tuonne poskionteloihin asti, niin ikävä painen tunne meinaa! Mutta paljon, paljon paranemisia sinne! :)

  DoneByMaija

  VastaaPoista
 5. Huh, onneksi tosiaan nyt eikä vasta silloin, kun olisi jo aika lähteä reissuun! Pikaisia paranemisia sinne! :)

  VastaaPoista
 6. Flunssaa on täälläkin liikkeellä:( Olin koko viime viikon nuhainen ja kurkkukipuinen ja sitten viikonloppuna flunssa ilmaantui oikein kunnolla.. Jouduin olemaan töistä pois pari päivää mutta onneksi nyt alkaa jo tuntua paremmalta, vaikka epäilen että mulla voisi olla korvatulehdus taas..

  Pikaisia paranemisia sinne, koita levätä ja olla stressaamatta muista asioista nyt:) ...Vaikka se onkin ehkä helpommin sanottu kuin tehty!

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista sinne! Mies on nyt flunssassa, joten odottelen saanko minäkin sen.... Yrittänyt olen ainakin estää.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.