alennuskoodia Sokokselle

Nyt minulla olisi tarjota teille pientä alennuskoodia Sokoksen verkkokauppaan. Sokoksen verkkokaupassa on tarjolla laadukkaita sisustusmerkkejä kuten Pentikiä ja Iittalaa ja lisäksi kosmetiikkaa. Itse olen tilannut Sokokselta jo useampaan otteeseen juurikin sisustustavaraa, viimeisimpänä tilaukseen lähdi pari viikkoa sitten Pentikin Rondo -lamppu (linkki postaukseen) ja musta Deco varjostin. Minulla on Sokoksen verkkokaupasta kokemusteni perusteella pelkästään hyvää sanottavaa. Toimitus on aivan supernopea! Kun tilasin lampun keskiviikko iltana oli lamppu jo perjantaina postissa haettavissa. Jos paketin tilaa aamupäivästä on paketin mahdollista olla perillä jo seuraavana päivänä.

Nyt saisittekin koodilla 10LINDSAYSDIARIES60 10 euron alennuksen tilatessanne normaalihintaisia tuotteita 60 euron arvosta. Lisäksi Sokos tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 60 euron tilauksille. Esimerkiksi Pentikin valaisimet ovat hyvin harvoin alennuksessa ja tuolla alennuskoodilla olisin minäkin saanut nappastua ihan kivan pikku summan pois uudesta lampunjalastani. Koodi on voimassa 30.9. saakka.


1. Pentik Crokus -pussilakanat ja tyynyliinat // Iittala kastehelmi tuikut 2. kirkas ja 3. matta // 4. Iittala vitriini
Pentik Deco varjostin 5. valkoinen ja 9. musta // 6. Pentik Pallolampunjalka 

Meillä alkaa kotona olla sisustuksen suhteen melko valmista, eikä oikeastaan mitään enää puutu. Uuden sohvan taakse tuleva kuvaseinä on ainoastaan vielä kesken, sillä aion teetättää tulevan reissun jälkeen valokuvia täältä koneeni syövereistä löyvistä kuvista. Kuvia pyrin kuitenkin laittamaan tässä ihan piakkoin uudesta sohvasta.

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.