time to move on

Vaikka elokuu taitaakin virallisesti vielä olla kesäkuukausi, on mielestäni jo aika kääntää katseet vaatehankinnoissa kohti syksyä. Moniin nettikauppoihin onkin alkanut jo virrata syksyisiä uutuuksia, mikä tuntuu virkistävältä jo niin nähtyjen kesäisten aletuotteiden rinnalla. 


id

Oma syysgarderobini tulee varmasti päivittymään suurimmaksi osin reissussa tehdyillä hankinnoilla. Etsin jo viime vuoden ajan uutta syys/kevättakkia, joka olisi malliltaan minimalistinen ilman sen suurempia koristuksia. Jos sellaista ei kuitenkaan ala löytyä, ei beige trenssikään olisi paha valinta. Kesäjalkineita minulla riittää mielinmäärin, mutta syksyksi ja talveksi tarvitsen ehdottomasti konjakinruskeat ratsastussaappaat ja chelsea boots -malliset nilkkurit, joita kumpiakin olen etsinyt jo pari aikaisempaa syksyä tuloksetta! Viime syksynä vaatekaupat vallannut burgundyn punainen väri näyttää olevan myös tänä syksynä muodissa, ja se kyllä sopii minulle sen verran kaunis väri on. Reissusta tulen ehdottomasti haalimaan myös neuleita ja toiveissa olisi löytää myös täydellinen harmaa collegepusero.

Joko sinä olet tehnyt ensimmäisiä hankintoja syksylle?

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

5 kommenttia

 1. Odotan itsekin innolla syyssaappaiden ja -kenkien ostamista! Oma syyskokoelmani on oikeastaan kesäkenkiä parempi ja suurempi, mutta muutamat yksilöt uupuvat vielä. Syksyllä ja talvella kengät kuitenkin ovat melko suuri osa asua ja takkia käytettäessä yksi harvoista näkyvistä asioista :)

  ♡: pretty classy

  VastaaPoista
 2. Noi nilkkurit ois kyllä ihan täydelliset syyskengät!

  VastaaPoista
 3. Olen ilmeisesti hieman myöhäisherännäinen, sillä vasta viime aikoina konjakinruskea on alkanut kutkutella mieltäni :). Haaveissani olisikin löytää syksyksi/talveksi juurkin nilkkurit tai saappaat (mieluiten tietysti molemmat) sekä joku ihana laukku ihanassa konjakinruskeassa sävyssä :).

  VastaaPoista
 4. Heippa, saanko udella millä ohjelmalla teet näitä kollaaseja? :) Näistä saa kyllä aina kivoja inspiraatiopläjäyksiä omaankin pukeutumiseen, joten kiitos!

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja syksyksi! Nuo ruskeat nilkkurit ottaisin itselleni vaikka heti! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.