SULO

Kuten jo aiemmin lupasin, on tässä teille valtava määrä kuvia ihanaakin ihanammasta Sulosta! Jos jotain nimi kuvaa hyvin, niin Suloa ;) Koirakuumetta poteville varoitus: näiden kuvien jälkeen se kuume vasta yltyykin! Sulo on siis nyt hieman yli kahden kuukauden ikäinen labradorinnoutajan pentu. Sulo on isosiskoni koira ja asustelee siten Rovaniemellä. Sulo on ollut siskollani vasta hieman vajaa kaksi viikkoa.


Sulo oli innokas pikku leikkijä, joka oli rannalla aivan innoissaan! Uimaan ei pikkuinen toki vielä uskaltanut, mutta tassut ja maha taisi pikkuisen jo kastua ;) Rannalla Sulo kaivoin innoissaan kuoppaa ja oli välillä aivan yltäpäältä hiekassa! Myös kaislojen kantaminen ja repiminen tuntui olevan mukavaa puuhaa.


Minun vanhemmillani on reilun kahden vuoden ikäinen nuori herra kultainennoutaja Onni, jonka kanssa Sulo heti ystävystyi. Onni on itsekin vielä niin nuori eikä tunnu aina tajuavan kokoaan (muun muassa silloin kun änkee syliin...), joten koiria piti vahtia, ettei leikit äidy Onnin puolelta liian rajuiksi. Hienosti pojilla kuitenkin lähti yhteispeli kulkemaan ja ulkona ollessamme Onni katsoi koko ajan kiinnostuneen Sulon perään ja samoista leluista alettiin heti taistelemaan.


Minulla on Suloa jo aivan kauhea ikävän, mutta onnekseni nään söpöliinin taas kahden viikon päästä, kun lähden Rovaniemelle :)

Voi suloisempaa ollakaan?!

-Linda

18 kommenttia

 1. Aika suloinen Sulo ja Onni nyt on aina vaan suloinen ja komea :D

  Pennut kasvaa aina niin nopeesti ja kohta Sulokin on jo iso poika :D

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana menijä, todellakin suloinen Sulo! :'D Tuo viimeinen kuva on aivan ihana, tekis mieli pusuttaa toista!

  VastaaPoista
 3. Apua, oma koirakuume sen kun yltyy... Aivan ihana tapaus!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania molemmat :) tuo viimeinen kuva on erityisen ihana <3

  VastaaPoista
 5. Aaaaw, täällä suli kyllä kaks sydäntä näille kuville. :D Yhteen ääneen ihasteltiin puppeja!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana <3
  Mistäpäin Sulo on haettu?

  VastaaPoista
 7. Aivan yli söpö! Hirmuinen koirakuume kyllä nyt vain kasvoi. :D

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana Sulo!:) Varsinkin nuo kuvat Sulosta ja Onnista leikkimässä yhdessä ovat niin söpöjä!:D

  VastaaPoista
 9. Ou nou, miten kertakaikkisen sulopullanen otus tuo Sulo <3 Todellakin nimensä ansainnut. Voivoi, tämän neidin koiravauvakuume vain kasvaa kasvamistaan ;)

  VastaaPoista
 10. Viimeinen kuva on paras, ihania kuvia. Kultainennoutaja on myös yksi suosikkiroduistani.

  VastaaPoista
 11. KääkApua! Pakkohan nämä oli katsoa vaikka varoitit ja itsekin tiesin koirakuumeen tästä vaan nousevan taivaisiin! :)

  VastaaPoista
 12. Voi että mikä luppana! :) Itse haaveilen maksan värisestä labbiksesta... Mutta voi olla että jää vain haaveilun asteelle: niin ihania kuin ne onkin, vie bokseri (joita itsellä on tällä hetkellä kaksi) luonteellaan ja varsinkin ulkonäöllään voiton. :)

  VastaaPoista
 13. Voi eiiiiiiii, hän on todellakin nimensä mukainen! <3

  VastaaPoista
 14. Sydän suli näitä kuvia katsoessa, ei voi ymmärtää miten joku voi olla niin suloinen<3 myös Onni-herra on tajuttoman söpö<3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.