satumainen alevinkki

Ajattelin vinkata teille, että Iittalan verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä kaunista Satumetsä -astiastoa -50% alennuksella. Itsekin täydensin kokoelmaani siten, että nyt jokaista on 6kpl ja astiastomme on nyt tältä ostin täydellinen. Iittalan verkkokauppaan pääset tästä (ei mainoslinkki!). Satumetsää myydään vain kausittain, jossain vaiheessa koko astiaston tuotanto loppuikin jo, joten jos näitä mielii vielä saada kannattaa olla nopea! Tarjous on voimassa ainakin verkkosivujen mukaan enää vain tänään sunnuntaina!


Kerääkö joku muu Satumetsää? :)

-Linda

8 kommenttia

 1. Keräsin tota 3 tollasta 6 settiä, tosin 2 settiä ennenkö ne tuli aleen,mutta pakko ne oli saada! :D Mua harmittaa ku tälle sesonkikierrokselle ei tullut sitä isoa 2,5 litran kulhoa,kun se olisin vielä halunnu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tilasin juuri sellainen 6kpl setin kun se oli niin edullinen! :) Vaikka muuten sisustusmakuni on melko pelkistetty ja klassinen, ihastuttaa nämä astiat suunnattomasti! :) Minult löytyy tuo isompi kulhokin! :)

   Poista
  2. Oon kyllä kade siitä kulhosta!! Mietin jo,et ku mulla on myös punaista taikaa, että kun siitä ei saa sitä kulhoa myöskään,että jos ostais sen valkokirjavan tai mustavalkosen kulhon,niin se melkein menis sitten noittenkin kans ;D

   Poista
 2. Itse ostin iittalan liikkeestä puoleen hintaan :) tykkään kans tästä sarjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin josko olisi käynyt Iittalan myymälässä katsomassa, mutta päätin sitten laittaa tilausta menemään! :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, tämä on ihana sarja!
  Keräättekö te vain tätä väriä?

  Muuten, kun kerroit teidän reissun budjetista - tarkoititko, että sinulla on tähän reissuun n. 2000e:n käyttöbudjetti? Olen itse lähdössä viikoksi NYkiin syksyllä, enkä yhtään osaa arvioida, miten paljon siellä voisi tarvita rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden Satumetsä astioiden lisäksi meillä on valkoista Teemaa, joka on meidän "pääasitiasto" :)

   Minulla on budjetti enemmän kuin 2000e, sillä olemme reissussa kolme viikkoa. Viikon reissulla menee ruokaan ja metroihin yms. kuluihin vähemmän kuin kolmessa viikossa, joten vähempikin kuin 2000e voi hyvinkin riittää. Kannattaa miettiä onko sinulla reissuun jotain "must have" ostoksia, kuten UGGeja, Converseja tms. ja laskea paljonko ne tekee valmiiksi. Rahaa kannattaa varata mahdollisimman paljon jos tykkää käydä ostoksilla, sillä shopattavaa löytyy paljon! Suosittelen outleteissa vierailua, New Yorkin läheltä löytyi muistaakseni Woodbury tms. outlet, joka kuuluu Premium Outlets myymälöihin.

   Poista
 4. Apua! Liian hyvä ostosvinkki oli tämä. Samantien lähti tilaukseen satumetsää :). Ei enää tällaisia houkutuksia!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.