my slippers says meow!

Vielä yksi (ja toivottavasti viimeinen!) alelöytö lähti mukaan tällä viikolla kaupungilta. Olin näitä karvaisia tohveleita käynyt useampaan otteeseen kevään ja kesän aikana silittelemässä, niitä kuitenkaan koskaan edes sovittamatta. Nyt kun ne löytyi Pukumiehestä -40% alennuksesta oli näitä pakko sovittaa jalkaan - useampanakin päivänä ennen ostopäätöstä! Olin todella positiivisesti yllättynyt kuinka hyvä lesti näissä kengissä on! Näillä jaksaa varmasti kävellä pitempäkiän matkoja ja aikoja, sillä nämä istuvat jalkaan loistavasti. Kävin tosiaan nyt viikon sisään useampaan otteeseen näitä testaamassa, ja ostopäätöstäni pitkitti se, että kenkien kuviointi ei ole täysin identtinen. Kokeilin aluksi toista paria omasta koostani ja niissä oli kuvio tosi erilainen tuossa kengän kärjessä, mikä häiritsi minua. Eilen avulias myyjä kuitenkin ehdotti josko hän tarkistaisi löytyykö kenkiä koossani toistakin paria, ja löytyihän sitä! Tämä toinen pari oli siis juuri pakasta vedetty ja sen kuviointi ja jopa väritys paljon parempi kuin aikaisemmassa parissa. Tämän parin nähtyä en enää ostopäätöstä miettinykään vaan kiikutin tohvelit kassalle. Tänä keväänä/kesänä en vielä uusia ballerinoja ole (muistaakseni?!) ostanutkaan.


Kenkien merkki on minulle entuudestaan täysin tuntematon Cravo Canela, joka on brasilialainen merkki ja samaisessa maassa kengät on tehtykin. Kengät ovat materiaaliltaan nahkaa ja ponin karvaa. 

Iskeekö tälläiset leokuvioidut tohvelit teihin? :)

-Linda

7 kommenttia

 1. Aivan ihanat!

  http://annasophiadiy.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Todellakin iskee! Leokuvio on yks mun lemppareista :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt tossut, itselläni on Lindexin leotohvelit työmatkapyöräilyyn, töissä vaihdan jalkaan korkkarit. Baglady

  VastaaPoista
 4. Niin ihanat kengät, sopii varmaan moneen tilanteseen :)

  VastaaPoista
 5. Ah, ihanat!! Iskee paremmin kuin hyvin :)

  VastaaPoista
 6. ISKEE ! tosi söppänät :-) ihana pieni lisäys simppeleihin asuihin !

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.