maalla

Alkaa pahasti näyttää siltä, että blogini on muuttumassa kovaa vauhtia maaseutusblogiksi, sen verran paljon on viime aikoina tullut kuvia laitettua mökkimaisemista ;) Viime viikonloppuna lähdettiin jo kolmatta viikonloppua putkeen mökkeilemään, tällä kertaa Japen mökille. Ensi viikonloppu tulee pitkästä aikaa vietettyä ihan kotona Oulussa ja Rotuaari Pikniköimässä, joten ehkäpä niitä asukuvia saisi edes parit kuvattua. 

Mökillä tuli tehtyä vaikka mitä kivaa ja hieman erikoisempiakin juttuja. Lehmien ajo laitumelle ja hillametsällä tai mato-ongella käyminen ei ole ihan joka päiväistä hommaa, ainakaan minulle. Näiden lisäksi tuli syötyä herkullista grilliruokaa ja lätkittyä pelikortteja yömyöhään. Aamuisin maistui uni puoleenpäivään saakka ja sai viikolla kertyneitä univelkoja kuitattua.


Rauhallinen viikonloppu takana siis. Ensi viikonloppu meneekin täysin päinvastaisissa merkeissä, kun lähdetän lauantaina Japen kanss Rotuaari Piknikkiin. Onko muita Piknikkiin tulijoita?

Oikein mukavaa viikonalkua kaikille!

-Linda

6 kommenttia

 1. Heh, mäkin just mietin että pelkkiä mökkeilykuvia näkynyt meidänkin blogissa viime aikoina ;) Kivoja kyllä nämä kuvat, Suomen kesä on niin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Hih, joo, mut kiva aina nähdä miten muut viettää lomaa / kesää. :) Siksi kai itsekin olen niin inspiroitunut päivittelemään useammin. Vaihtelu virkistää. Hyvää kesän jatkoa! :) Vivi Vinna

  VastaaPoista
 3. Haha, repesin tuolle maaseutublogille :D Ihania kuvia ja kesällä on niin mahtavaa olla maalla! Pirtsakkaa viikkoa sulle Linda! ♥

  VastaaPoista
 4. mä en kestä tota lehmää ! kuin söpö voi toinen olla <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kesäkuvia <3 Itsekin haluaisin jonnekin maaseudun rauhaan, lehmiä katselemaan :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.