houkutuksia

Kävin vielä kertaalleen kurkkimassa Zalandon aleosastojen antia ja kokosin lemppareistani muutamia asukokonaisuuksia. Itseäni jäi jälleen kerran kutkuttamaan pari juttua, joista ehkä päällimmäisinä Le Specsin aurinkolasit ruskeina. Lasit olisivat nyt kivasti pienessä alessa ja aiemmin tilaamani mustat lasit osoittautuivat niin kivoiksi, että mielelläni ottaisin myös tämän pehmeämmän värin näistä. Lisäksi huomasin Zalandon valikoimiin uutuutena tulleen Michal Korsin Selma laukkua konjakkisena, mustana ja valkoisena!
Oletteko te tehneet jotain huikeita alelöytöjä tämän kesän aleista?

-Linda

(linkit mainoslinkkejä)

14 kommenttia

 1. tänä vuona on tullut tehtyä todella hyviä alelöytöjä, peruspilareilla ollaan täytetty ennen kaikkea vaatekaappia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri peruspilareita alesta kannattaakin metsästää! :)

   Poista
 2. Tilasin itse eilen tuon Niken urheilukassin, koska vanha alkoi olla jo hieman kauhtunut. Uuden kassin kanssa on mukava lähteä salille! :)

  Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin urheilukassi kaipaisi päivitystä, sillä se on turhan iso :/ Siihen mahtuisi varmaan puolet omaisuudestani :D

   Poista
 3. Halusin vain tapojeni vastaisesti tulla kertomaan kuinka ihana blogi sinulla onkaan ! Tulen aina niiin hyvälle mielelle postauksista: vaikutat niin elämänmyönteiseltä ja positiiviselta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi veljet saitpa minut iloiseksi kommentillasi, kiitos <3 On mielettömän ihanaa kuulla noin kauniita sanoja blogistani, juuri teidän takia blogin kirjoittaminen on niin huippua :) <3

   Poista
 4. Mutta hetkonen, eihän tuo oo se perus-Selma? Tuo näyttää isommalta versiolta. Ainakaan siinä mun Selmassa ei ole noita taskuja noissa reunoissa! (tai taskuilta ne mun silmään näyttää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tu on large koko Selmasta! Katselin kuvia niin tuohon mahtuisi läppäri vaivatta ja passaisi tosi hyvin koulussa käytettäväksi! :)

   Poista
  2. Mulla on toi Selma juurikin konjakin värisenä. Sen pitäisi olla kyllä Large, muttei siinäkään oo tommoset sivut. Tai siis kun tässä on kahdet noita sivujuttuja (mitkä ikinä ne nyt onkaan) niin mulla on vaan yhdet. Tarkistin mitat, niin on täysin samat kuin mun laukussa. Onkohan tosta tullut nyt sit joku uusi versio vai mikä toi on? Toi laukku on ihan huippu! Itse ostin sen New Yorkin Michael Korsin liikkeestä keväällä.

   Poista
  3. Noita oli näköjään tullut myös Stockalle, jossa se pienempi malli on nimellä Satchel ja tää on Tote, eli jos MKn Hamiltonista päättelee niin tuo Tote olisi isompi :)

   Poista
  4. Katsoin vielä Stockalta koot eli Satchel on koko 32x24x15 ja Tote 34x30x16, eli jonkin verran isompi on :)

   Poista
 5. Tuo Niken harmaa huppari. Ihastuin! Ja mukavassa alennuksessakin :P

  VastaaPoista
 6. Mä olen muutaman hyvän alelöydön tehnyt ja nyt mietiskelen tilaisinko Henri Lloydin Fabiola t-paidan tuolta Zalandon alesta, olisi ainakin perusvaate jolla pärjäisi pitkään! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.