banaanipannukakut - once more

Harva blogejalukeva on varmaankaan välttynyt kuulemasta banaanipannareista tai vaihtoehtoisesti proteiinipannareista, joita blogit ovat olleet viime kuukausina tulvillaan. Itse tein banaanipannareita ensimmäistä kertaa tammikuussa (postaukseen tästä) ja sen jälkeen niitä on tuli tehtyä aina silloin tällöin, mutta kesällä niiden teko on täysin unohtunut. Nyt makeanhimoissani muistin nuo herkkuletut ja päätin kokeille uutta ohjetta. Tällä kertaa letuista tuli enemmänkin pannukakkumaisia ja ne maistuivat kerrassaan loistavalta! Pannukakkuja väsäsin tämä ohje (mahtava blogi, käykää kurkkaamassa!) pohjana, sitä hieman muunnellen, sillä kaapistani ei löytynyt esimerkiksi raejuustoa enkä halunnut tehdä aivan noin isoa annosta.

BANAANIPANNUKAKUT
5kpl

1 banaani
2kpl kanamunia
1dl kaurahiutaleita
1dl FAST Cook - Bake - Cake proteiinijauhetta 
(linkki, varmasti jokin muukin proteiinijauhe käy)
2rkl maitorahkaa
0,5dl rasvatonta maitoa
0,5tl suolaa
paistamiseen kookosrasvaa

Aineet nakkasin vain blenderiin ja sillä sekaisin. Paistamiseen käytin kookosrasvaa, joka antaa pannukakkujen makuun kivan pienen lisävivahteen. Pannu kannattaa kuumentaa tosi kuumaksi ennen paistoa, jotta pannukakkujen pinnasta tulee rapsakka ja ne on helpompi kääntää. Laskeskelin vielä ohjeen kalorit ja koko satsissa on vajaa 400kcal, ja annoksesta riittää reilusti kahdelle. Pannukakut söin rasvattomasta maitorahkasta tehdyn "kermavaahdon" ja mansikoiden kera. Tuohon rahkakermavaahtoon tulee rasvatonta maitorahkaa, hieman rasvatonta maitoa ja makeutusainetta, ja nämä vispataan kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.


Nämä oli tosiaan maultaan ihan huikeita, paljon parempia kuin mitkään aiemmin maistamani vastaavat. Myös koostumus oli näissä paljon parempi kuin muissa testaamissani ja lettujen kääntö paistinpannulla oli helppoa. Suosittelen siis todellakin kokeilemaan näitä, sillä itselleni nämä maistuivat jopa paremmin kuin normaalit letut.

Joko sinä olet kokeillut hehkutettuja banaanilettuja tai proteiinilettuja? Mikä on sinun lempireseptisi?

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.