back again

Heihei täällä ollaan! Viikonloppu meni ohi nopsaa sitä Rovaniemellä vietellessä. Sunnuntai-iltana ajeltiin Japen ja meidän uuden sohvan kanssa kotiin Ouluun, ja pari viimeistä iltaa onkin mennyt sisustuspuuhissa. Kuvia uudesta sisustuksesta saatte varmaankin piakkoin, kunhan saan vielä muutamia hankintoja tehtyä ;)

Rovaniemellä näin jälleen pientä Sulo-koiraa, joka ei enää olekaan niin pikkuruinen! Poika oli kasvanut jo sitten viime näkemän, ja ihan pelottaa kuinka iso Sulo on kun seuraavan kerran nähdään! Sulo on kyllä aivan mahdottoman hurmaava ja ihana koiranpentu, ja äärettömän kiltti! Onnista ja Sulosta on tulleet jo ylimmät ystävykset, ja Onni-ressukka oli iltaisin melkein masentunut kun Suloa ei näkynyt :D

idkuva

Huh, nyt minä jatkan täällä sisustushommia!

-Linda

PS. Taas olisi oululaisille jotain myytävänä, tällä kertaa Iittalan Teema -astioita (tummanruskeita mukeja 6kpl, murokulhoja 6kpl ja 21cm ja 26cm ruokalautasia molempia 6kpl sekä oliivin vihreitä murokulhoja 6kpl). Kiinnostuneet saavat taa heittää sähköpostia osoitteeseen lindsaysdiaries@gmail.com :)

8 kommenttia

 1. Voi Onni, melkoinen pehmolelufani kun suussa lähes aina sellainen :D

  Pennut kasvaa aina niin hirveen nopeasti, kohta Sulo on jo Onninkokoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Onnilla on tosiaan aina joku "kaveri" mukana!! :D

   Poista
 2. Mä en kestä näitä kuvia, kun on muutenkin koirakuume :D

  VastaaPoista
 3. Eikää, miten suloinen tuo pieni herra on! Väkisin tuli hymy näitä kuvia katsellessa :--)

  VastaaPoista
 4. Mää en kestä!! Voi hellanlettas. Tuokun tuijottelis silmiin niin tekisin mitä tahansa pyydetään :D <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ois vaikea kouluttaa tuommoista mussukkaa pysymään poissa ruokapöydän luota tai sängystä, jos se loisi tuollaisen anovan katseen <3 ;D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.