watch dilemma

Yksi varma ostos tulevalla USA-reissulla on jo pidempään ollut uusi kello. Kelloa käytän lähes päivittäin ranteessani, joten tykkään että kelloja on useampia vaihtelun vuoksi. Jo yli kaksi vuotta sitten, eli jo ennen edellistä USA-reissuamme, iskin silmäni ruusukultaiseen kelloon, jossa on navysininen kellotaulu. Olin kuitenkin silloin jo ajat sitten päättänyt ostaa reissusta kultaisen kellon, joten navysininen kello jäi kaikesta ihastuksesta huolimatta odottamaan vuoroaan myöhemmäksi. Kelloa olen ihastellut näiden parin vuoden ajan useaan otteeseen, mutta koska olen tienny uuden reissun olevan parin vuoden sisään, olen venyttänyt kellon ostoa, sillä USA:laisena merkkinä Korsin kellot saa luonnollisesti halvimmalla USA:sta.

Pari päivää sitten vierailin Korsin nettisivuilla jälleen ihailemassa erilaisia kelloja ja ihastuin päätä pahkaa myös toiseen, hieman erilaisempaan malliin. Kello on yhdistelmä ruusukultaista ja valkoista, ja lisäksi kellotaulua ympäröi "timantit". Tässä kellossa viehättää minua erittäin kovasti raikas värimaailma ja myöskin se, että se on hyvin erilainen verrattuna aiempiin kelloihini. Toinen vaihtoehto kun taas on hyvin paljon samanlainen jo aiempien kanssa.


Onneksi minulla on tässä vielä reilut pari kuukautta aikaa miettiä valintaani, mutta hyvähän se on ajoissa miettiä, ettei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä ;) Päätöksen uskon tekeväni vasta kun näen myös tuon timanttikellon livenä.

Kumpi kelloista olisi teidän valintanne?

-Linda

20 kommenttia

 1. Noista on kyllä vaikea valita, mutta itse päätyisin varmaankin tuohon sinisellä kellotaululla olevaan ihanuuteen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kellot ovat kuitenkin niin erilaisia, että valinta on vaikea :)

   Poista
 2. minä myös päätyisin siniseen :)

  VastaaPoista
 3. Mä ehkä päätyisin ennemmin tuohon timanttiseen versioon, se on jotenkin kauniin naisellinen ja "lady-like", vähän erilainen kuin Korsin kellot yleensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota juuri minäkin ajattelen, että tämä olisi juurikin enemmän lady like kuin aiemmat kelloni! :)

   Poista
 4. Olit oikeassa, kyllä tuo ruusukultainen sinisellä taustalla on isompi kuin kultainen kelloni, jännä etten tajunnut yhtään :D Nätti tuo valkoinenkin, mutta ei varmaan ole yllätys kumman suuntaan kallistun ;) Tai sitten ei auta kuin hankkia molemmat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minäkin aloin jo miettimään että onkohan tuota kelloa kahtaa eri kokoa! :D Joo jos vain rahaa suinkin "jää yli", mitä tuskin tulee tapahtumaan niin voisihan sitä ostaa molemmat ;)

   Poista
 5. Mä ottaisin ehdottomasti ton sinisellä taustalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! Mutta myös tuossa kaksivärisessä on jotain mikä minut hurmaa... Hmmmmm...

   Poista
 6. Sinitaustainen kello on mielestäni kivempi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kello on kyllä saanut selkeän enemmistön taakseen! ;)

   Poista
 7. Molemmat kauniita,jotenkin tuo oikeanpuoleinen viehättää ehkä ihan inan enemmän kun sitä ei oo näkynyt niin paljoa,mutta ottaisin molemmat jos voisin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä juuri, tuota vasempaa näkyy jo muutamissa blogeissa, mutta oikeanpuolista en ole nähnyt kenelläkään! :)

   Poista
 8. Itselläni on tuo sinitaustainen ja rakastan sitä! Suosittelen siis sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan super kaunis! Onnittelut kauniin kellon omistajalle! ;D

   Poista
 9. Minä tykkään enemmän oikeanpuoleisesta. ♡ Todella kaunis ja naisellinen. :-)

  VastaaPoista
 10. Oikeanpuolimmainen on ehdottomasti parempi. Naisellinen ja erilainen! Sinitaustainen on jotenkin maskuliininen ja ihan liian samanlainen muiden MK-kellojen kanssa.

  VastaaPoista
 11. Mun silmää miellyttää enemmän myös tuo oikeanpuoleinen. Sinitaustainen makuuni aavistuksen liian massiivinen ja miehekäs verrattuna tuohon kilpakumppani-kaunokaiseen!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.