nyt väsyttää

Siis todellakin väsyttää. Viime sunnuntaina kun palasin Rovaniemeltä olin tosi väsynyt. Ei kovin lupaavaa aloittaa työviikkoa jo valmiiksi väsyneenä. Tällä viikolla olen ollut aivan poikkeuksellisen väsynyt ja silti olen nukkunut yöni huonosti. Heräillyt useita kertoja yössä eikä uni meinaa tulla millään. Nyt voin todellakin sano, että thank god it's friday! Pahoittelut etten ole vastannut muutamaan päivään kommentteihin, en vain yksinkertaisesti ole jaksanut. Ajattelin nyt viikonlopun aikana saada senkin hoidettua :)

Käytiin töiden jälkeen sushilla Tomossa, kun Facebookissa on pyörinyt tarjous, jonka sai tilattua sähköpostiin. Yritettiin ottaa asukuvia rentoiluasusta, mutta ei siitä tullut oikeen mitään kun kummallakin kamala nälkä. Alla kuvien paras otos, joten kertoo varmaan aika paljon kuvien onnistuneisuudesta.


Yleensä aina toivon, että olisipa viikonloppuna hyvät ilmat että voisi ulkoilla, niin nyt olen oikeastaan aika onnellinen että huomiseksi on luvattu pelkkää sadetta. Saapas hyvällä omalla tunnolla nukkua pitkään ja vain löhöillä koko päivän tekemättä sen kummempia. Tänään vedettiin töiden jälkeen kunnon siivous kämppään, joten ei tarvi stressata likaisesta kämpästäkään. Löysin tällä viikolla alennuksesta Sophie Kinsellan uusimman kirjan ja ajatteli pyhittää huomisen sille.


Nyt makoilen sängyssä ja voi olla etten nouse täältä koko viikonloppuna muuta kuin jääkaapille ja vessan, hih. Pakko ladata akkuja, ettei ensi viikolla olisi niin väsynyt. 

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

-Linda

6 kommenttia

 1. Voi kuinka haluaisin tuollaiset matalavartiset valkoiset converaet! Ne sopii kaiken kanssa!:))

  VastaaPoista
 2. Mikähän siinä oikein on, että sillon kun väsyttää niin ei välttämättä saa millään unta. Todella ärsyttävää! Onneksi on perjantai, olen ihan samaa mieltä :D Niin ja asukuvatkin on joskus ihan toivotonta saada onnistumaan.

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne! ♥

  VastaaPoista
 3. Mikä tuon uuden kirjan nimi on? Täällä nimittäin toinen Kinsella-fani, joka ei ole tuota vielä lukenut. :-)
  Ihanaa löhöilyviikonloppua. ♡

  VastaaPoista
 4. Täällä ollut ihan samanlainen viikko, tosi huonosti olen nukkunut ja heräillyt pari kertaa yössä. Viime yönä sain onneksi nukuttua 11 tuntia, joskin heräsin muutaman kerran, mutta ekaa kertaa viikkoon olo tuntuu levänneeltä :) Nauti viikonlopusta ja nuku hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Noi kirjat on ihan mun lemppareita!:)

  VastaaPoista
 6. Tota väsymystä on todellakin liikkeellä! Kaikki puhti tuntuu olevan nyt poissa, mutta toivotaan että sitä juhannukseksi piristyisi. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.