MYYDÄÄN: Louis Vuitton Delightful MM


Laukku ostettu alunperin 13. elokuuta 2012 Helsingin Louis Vuttonilta, eli laukku on alle vuoden vanha. Itse ostin laukun second handina ystävältäni, joka oli käyttänyt laukkua hyvin vähän tammikuussa. Laukun ovh. on tällä hetkellä  Saksan sivuilla 805 euroa, joten Suomessa se on n. 10-30 euroa enemmän. Laukun datecode on FL2112, eli laukku on valmistettu Ranskassa vuonna 2012 viikolla 21. Laukku on mielestäni samaa kokoa Neverfull MM laukun kanssa.

Mietin pitkään raaskinko myydä tätä laukkua. En myy laukkua siksi, ettenkö tykkäisi siitä tai että se olisi käytössä jotenkin huono. Päinvastoin laukku on ollut ihan huippu käytössä ja tykkään siitä kovasti, ja siksi laukun myyminen on mietityttänyt suuresti. Vaikka laukkuun mahtuu helposti läppäri ja paljon muuta lisäksi, laukku vaan ei valitettavasti ole tarpeeksi iso siihen käyttöön, mihin sen alunperin ostin. Tarvitsen isomman laukun, joka riittää lennoille käsimatkatavaralaukuksi ja viikonloppulaukuksi. Minulla on tämän kokoisia laukkuja jo muutama, ja minulla ei ole varaa pitää useampaa samankokoista laukkua (varsinkaan kun laukkuhaaveita on vielä monia), kun tarvitsen kuitenkin yhä edelleen sen isommankin laukun. Toivottavasti en tule katumaan päätöstäni ;D

Kohde löytyy Huuto.Netistä TÄÄLTÄ

-Linda

12 kommenttia

 1. Tuo on ihana laukku, myin omani keväällä huutonetissä eli kuka tarvitsee suht Neverfullin kokoista, mutta mielestäni tyylikkäämpää laukkua niin tämä kannattaa ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! :) Voisinkin lisätä vielä tekstiini maininnan tuosta koosta :)

   Poista
 2. Hej Linda! Huusin vahingossa poikaystäväni tilillä laukkua huuto.net sivulla. Hän on siellä nimellä: bjurnen. Onko mahdollista saada huutoni otettua pois? :/ yst. Terv

  VastaaPoista
 3. Yst. Terv. Katja Kärkkäinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti huutoja ei saa kyllä mitenkään poistettua.

   Poista
  2. Tämä tarkoittaneen sitä että minun on ostettava laukku jos "voitan" huudon? Katja

   Poista
  3. Laukusta on tullut sen verran paljon kyselyjä, etten usko hinnan jäävän tuohon :) Mutta näin se käytännössä menisi.

   Poista
 4. Hei mun on pakko kysyä kun sä tiedät näistä laukuista sen verran, että mistä voit olla varma onko laukku aina aito ? :o siis kun mä oon nyt netistä kattonut että tilaisin lv:n laukun, mutta pelottaa että mitä jos se ei olekaan aito :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia LV:n laukku myydään ainoastaan Louis Vuittonin kivajalkamyymälöissä, joita on Suomessa vain yksi Helsingissä. Aitoa LV:tä ei siis saa tilattua mistään nettikaupasta! LV:tä voi "tilata" postitse soittamalla LV:lle ja maksamalla laukku etukäteen, postikulut maksaa 20 euroa. Puhelinnumero löytyy googlaamalla tai LV:n sivuilta. Second handina aitoa LV:tä voi löytää muun muassa Huuto.Netistä ja Ebaysta, mutta sieltä kannattaa pyytää ehdottomasti laukun alkuperäinen kuitti ja mahdollisuus tarkistuttaa laukun aitous LV:n omassa liikkeessä.

   Poista
  2. Okei joo kiitos paljon ! =) olin jo täällä ihan innoissaan, että miten voikaan näin halvalla saada aidon LV:n laukun tilattua, ja olin jo tilaamassakin, mutta onneks en vielä kerennyt tilaamaan mitään feikkilaukkua ! Hirveetä huijjausta. Täältä löysin nimittäin esim tämän ihanuuden : http://www.griyi.com/product/louis-vuitton-neverfull-mm-m40156-p-33669.html . Oikeesti nyt kyllä suututtaa, että mitä huijjausta tuolla oikein on !! Vaikka kyllähän mä nyt mietinki ettei toi voi pitää paikkaansa, mutta siltikki ää.

   Poista
  3. Merkkilaukkujen kanssa on hyvä nyrkkisääntö, että jos hinta tuntuu liian hyvältä, on laukku varmasti feikki :/ LV:n laukkuja myydään vain samaan kiinteään hintaan kaikkialla. Maiden välillä on vain muutaman kympin eroja hinnoissa :/

   Poista
  4. Osaatko sanoa uskallanko tilata esim LV:n huivin Ranskan nettisivuilta? Luulisi sen olevan luotettava kun hinnatkin pitävät paikkaansa.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.