laukkuhaaveita osa 53834

Silläkin uhalla, että saan jonkin anonyymiarmeijan niskaani hulluuteni vuoksi, julkaisen tämän postauksen ;) Kuten varmaan suurin osa teistä on jo huomannut, niin olen hulluna laukkuihin. Täysin seonnut. Usein naiset "lajitellaan" joko laukkuhulluihin tai kenkähulluihin, ja minä kuulun ehdottomasti tuohon ensimmäiseen. Eipä sillä ettenkö kauniista ja laadukkaista kengistäkin tykkäisi, mutta kyllä laukut vievät aina voiton. Kengissä kipukynnykseni hinnan suhteen tulee vastaan paljon aikaisemmin, kun taas laukuissa tuntuu ettei sellaista kipukynnystä kohta enää olekaan, hih.

Se on kuitenkin selvää, että laukkujakaan ei tarvitse mahdottomasti (ai eikö?!?!). Olenkin pyrkinyt miettimään listaa, minkä jälkeen olisi täydellisen tyytyväinen laukkukokoelmaani. Huomaan silloin tällöin sortuneeni ostamaan niitä unelmalaukkujen edullisempia kakkosvaihtoehtoja, jotka kuitenkin ennen pitkään päätyvät myyntiin. Nyt aion pyrkiä ostamaan vain niitä eniten himoitsemiani laukkuja. Niihin toki joutuu säästämään paljon paljon pidempään, mutta aikaahan toivottavasti tässä elämässä on vielä monia vuosikymmeniä.


Laukkuhaaveistani pitkäaikaisimman, Mulberryn Bayswaterin, olin jossain vaiheessa jo kipannut haavelistaltani pois, ehkäpä juuri siksi että laukkua näkyy katukuvassa nykyään kohtuu paljon. Sittemmin olen kuitenkin ajatellut, että on tyhmää ajatella jostain kauan haaveilemasta asiasta niin, että "en osta koska sitä on niin useilla". Mitä sillä on väliä vaikka onkin? Tätä laukkua myydään tällä hetkellä deer brown värissä, jota uusi Lily laukkunikin on, ja haluaisin laukun ehdottomasti juuri tuossa sävyssä tai oakissa. Myös Pradan Saffiano Tote on ollut haavelistallani jo parisen vuotta, ja tuon tyylikkään veskan haluaisin ajamaan klassisen mustan laukun virkaa. Chanelin Classic flap bagista on varmaan turha edes mitään mainita ;) Tällä ultimate klassikolla olisi aivan täydellistä saada palkita itseään ensi vuonna kun valmistun maisteriksi, mutta taitaa tulla ensi vuosi pikkaisen turhan nopeaa. Ehkäpä ne reilun viiden vuoden päästä siintävät kolmekymppiset voisi olla edes pikkiriikkisen realistisempi ajankohta ;) Louis Vuttonin Alma Vernis (tai Epi) -nahalla on mielestäni aivan upea laukku, ja tämä olisi kokoelmassani sellainen "stand-out piece", jonka ottaisin jossain hieman erikoisemmassa värissä. Louis Vuittonin Keepall olisi aivan täydellinen käsimatkatavara/viikonloppukassi, jollaista tarvitsisin kipeästi. YSL:n Y clutch on miellyttänyt silmääni aina hieman enemmän kuin merkin Belle du Jour laukku, ja tämän ottaisin mielelläni juhlalaukuksi. Tämän laukun valitsisin joko jossain erikoisemmassa värissä tai sitten klassisempana nudena tai beigenä.

Kun nämä lisäisi minun tämän hetkiseen kuusipäiseen laukkukokoelmaan, joista ainakin yksi joutuisi näiden myötä myyntiuhan alle, olisi laukkuja kasassa tusina, joka mielestäni vielä ihan siedettävä määrä laukkuja. Ilman Loton seitsämän oikein riviä näiden laukkujen hankinta on varmasti pitkän tähtäimen rupeama, eikä varmasti ole vielä ihan lähivuosina tapahtumassa. Onneksi haaveilusta selviää vieläkin ihan ilmaiseksi!

Ja meillä naisillahan on aina sukupuolen tuoma etuoikeus muuttaa mieltään ;)

-Linda

12 kommenttia

 1. Haha, mää oon aina aatellu etten oo kumpikaan mutta viime aikoina on tullut selväksi että oon kyllä niiiiin kenkätyttö! Vielä ei kenkien hinnat oo menny aivan hänekseen, kiitos alennusmyyntien, mutta pahoin pelkään että joku päivä menee aivan överiksi!

  Ja vaikka en ite merkkilaukuista juuri perusta, ottaisin noista sun haaveilemista mieluusti tuon YSL:n cltuchin, mutta ehkä mieluummin ostaisin kuitenki sen sijaan kuudet superkengät! :D

  VastaaPoista
 2. Täältäkin kuule löytyy muutama laukkuhaave;) Seuraava hankinta on varmaankin tuo Prada sitten muutaman vuoden päästä;)

  VastaaPoista
 3. Turhaan jätät sen Bayswaterin hommaamatta sen takia, että näkyy katukuvassa kohtuu paljon. Onhan LV:kin jo aikamoisen tavallinen näky, melkein jo kansanlaukkuhan se, eikä se ole näitä sinun LV-hankintoja estänyt! Että keep on dreaming, kyllä se Bayswaterin vuoro sieltä tulee. Itsehän unelmoin Alexasta! :)

  VastaaPoista
 4. Itse ilmoittaudun myös laukkufriikiksi! Pitkään haavelistallani on ollut myös tuo Pradan Saffiano Tote sekä tietysti Chanelin Classic flap bagi... Jonain päivänä!!! :) Ihailen aina näitä sun laukkupostausia! Omistatkin jo ennestään ihanan kuolattavia laukkuja! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen myös enemmän laukkufriikki vaikka kenkiäkin rakastan aika tavalla :D

  Mulla on paljon samoja haaveita kuin sulla. Sama Chanel ja Keepall ainakin kelpaisi :) Vielä tällä hetkellä musta tuntuu että Bayswater ei ole mun juttu, mutta naisia kun ollaan niin mieli saa ja saattaa muuttua.. ;)

  VastaaPoista
 6. Ei varmaan ole jäänyt kovin epäselväksi, että täälläkin kirjoittelee yksi laukkufriikki:D Kengätkin ovat ihania mutta jotenkin en raaski niihin käyttää niin paljon rahaa kuin laukkuihin, ne kun kuitenkin kuluvat nopeammin.

  Näistä tämän postauksen laukuista haaveilen itsekin tuosta Almasta ja olen sitä miettinyt valmistujaislahjaksi itselleni. Toisaalta en tiedä tulisiko sille kuitenkaan tarpeeksi käyttöä, se on vähän liian kaunis vain kaapissa seisotettavaksi:D

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Näyttää listaltasi kolme omaakin haavetta löytyvän. Olen kuitenkin realistinen, joten yli tonnin laukut todennäköisesti jäävät vain haaveeksi. :) Ehkä ensi vuonna käsipuolessa roikkuu itse suunnittelema laukku. ;)

  VastaaPoista
 9. Tuo Alma minullekin, kitooooos! :) Ja Pradakin on niin herkku! Mukavaa juhannusta sinne! :)

  VastaaPoista
 10. Juu-u, tuo Alma olisi kiva myös ite omistaa, en oo vaan väriä päättäny. Mutta se jää varmaan joka tapauksessa ostamatta, koska en usko (vielä!) laittavani noin paljon rahaa laukkuun. Kenkiin kylläkin ;) Mutta joo, laukkumania alkaa ottaa mullakin siipiä alleen, joitakin värikkäitä clutcheja olisi kiva saada... ;D

  VastaaPoista
 11. Laukkutyttö ilmoittautuu! ;) Ottaisin mieluusti itselleni tuon vadelmanpunaisen YSL:n clutchin tai Baysin :) Vuittoneista en ole koskaan paremmin välittänyt, eikä Chanelkaan (olenkohan ainoa? :D ) oikein iske. Prada sen sijaan on kyllä mielestäni klassisen kaunis. Innolla odottelen mikä on seuraava valintasi ;) Ihanaa juhannusta!


  http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Minäkään en saa tarpeekseni laukuista. Huomaan aina ihastelevani ihan kaupungillakin ihmisten laukkuja. Oma haavelistani on aika samanlainen kuin sinun. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.