juhlaviikonloppu

Heippahei! En sitten ehtinytkään Rovaniemeltä kirjoittelemaan tänne, kun kiirettä piti koko viikonlopun ajan. Lauantaina juhlistettiin äitini syntymäpäiviä pienillä kahvikekkereillä ihan vain lähimpien sukulaisten kesken. Päivän ohjelmaan kuului tietenkin myös prinsessa Madeleinen häiden seuraaminen ja ihasteleminen. Lauantai oli siis yhtä juhlaa täynnä ;)


Kahvittelujen tarjoilut oli suurimmaksi osaksi minun käsialaa, kuten varmasti kuvista huomaa ettei ole ammattilaisen tekeleitä nämä ;) Kakuksi leivoin gluteenitonta vadelma-valkosuklaajuustokakkua ja tarjolla oli lisäksi mäti- ja poroleipiä, juustoja, karkkia ja keksejä. 


Viikonloppu oli kaikesta kiireestä huolimatta tosi kiva ja ehdin nähdä kavereitakin. Pitäisi kyllä käydä Rovaniemellä useammin, mutta aika ei meinaa millään riittää. Viikonloppukin on niin lyhyt aika, että se menee ohi ihan hujauksessa, eikä millään ehdi nähdä kaikkia ketä haluaisi.

Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu! :)

-Linda

6 kommenttia

 1. Oih, kun tää raskaus on ohi ni vetelen homejuustoja niin että napa paukkuu!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin raskaanaolevillehan on kauheasti kieltoja mitä ei saisi syödä. Alkoholi ja tupakka ei tekisi tiukka ollenkaan, mutta ruuat kyllä :D

   Poista
 2. Tekemäsi gluteeniton kakku näyttää kesäisen makealta! Laitathan reseptin esille myös ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt samantyyppisen kakun pääsiäisenä, jolle ohje on täällä: http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2013/03/mustikkainen-juustokakku.html Vaihda pohjaan vain gluteenittomat dominot tai digestivet! :) Ja mustikoiden tilalta käytin vadelmaa ja sekoitin täytteeseen yhden Pandan valkosuklaa levyn, joita kylläkin olisi voinut olla vaikka kaksi, sillä yhdestä ei tullut vielä kovinkaan makua, ja jätin hieman sokeria pois! :)

   Poista
 3. Herkullisen näköisiä tarjottavia olit loihtinut, nam! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä ne oli! Paha kattoa näitä nyt nälkäisenä... ;D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.