ensimmäiset aleostokset

Kävin eilen noutamassa Zalandon paketin (josta kerroin tässä postauksessa), josta löytyi alennusmyynnistä tilaamani mekko ja shortsit. Paketin sisältö oli kyllä todella mieluisa ja molemmat jutut istui päälle hyvin, vaikka shortseista olisi voinut ehkä mennä myös pienempi koko.


Katselin, että molempia tuotteita löytyy vielä hajakoissa. Espritin mekko oli jossain vaihessa jo loppuunmyyty, mutta nyt näköjään myös sitä löytyy.

Minulla on pitänyt viime päivät kiirettä. Tai no en kyllä voi noinkaan sanoa, mutta väsynyt ainakin olen ollut. Taitaa painaa vielä juhannus ;) Huomenna lähdetään Japen kanssa mökille katsomaan siskoni pientä Sulo-koiraa, jonka näkemistä odotan malttamattomana! Kuulemma aivan hurmaava pikku poikakoira siellä odottaa. Kone lähtee kuitenkin mukaan, joten enköhän ehdi ainakin pikaiset viikonlopputerveiset laittaa paikan päältä! Toivottelen kuitenkin jo valmiiksi oikein hyvää viikonloppu kaikille.

-Linda

5 kommenttia

 1. Aivan ihanat nuo Sisleyn shortsit! Innolla odottelen asukuvia ;)  petitelivingmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Luim nannen blogista että sulla on se lvn evan tapanen laukku äh nimi ei tule mieleen joki favo.. :D mut siis missä hinta luokassa laukku on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Favorite PM löytyy :) Laukun hinta oli silloin kun ostin sen muistaakseni 470e ja nyt se taitaa olla pari kymppiä kalliimpi :)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia olet tehnyt, asukuvia odotellessa siis :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.