asu 01/06/2013

Nämä minun asukuvat alkaa käydä melkoisen tylsiksi, kun kuviin pääsee vain niitä helleasuja viikonlopuilta. Kuvaisin tänne mielelläni välillä myös työasuja, mutta meillä alkaa Japen kanssa työt eriaikaan, joten kuvaaja on saatavilla vain viikonloppuisin. Auringonottoon kun ei tule koskaan laitettua itseään mitenkään saatikka ripustettua koruja tai muita asusteita, joten asut jää hieman tylsiksi. Nämä asukuvat on lauantailta, jolloin oli kuin olikin kiva ilma, pienillä sadekuuroilla maustettuna. Käytiin taas parisen tuntia makoilemassa puistossa, jonka jälkeen lähdettiin kiertelemään pyörillä muun muassa Nallikarissa. 

toppi Lindex // shortsit H&M // laukku LV // kengät Tory Burch

Päädyttiin syömään Sokeri-Jussin Kievariin, jossa ollaan käyty yhdessä viimeksi meidän ensimmäisenä vuosipäivänä, eli melkein kolme vuotta sitten. Oli siis jo aikakin käydä yhdessä tuolla uudestaan. Minä valitsin hyvin erilaisen annoksen minkä normaalisti valitsisin: graavilohirullia, persiljaperunoita ja korvasienimuhennosta. Erilaisen siksi, että normaalisti valitsisin tuhdin pihvin joillain ravaisilla perunoilla, mutta nyt hellepäivänä ei raskasta ruokaa tehnyt niin paljoa mieli. Annos oli kyllä todella paljon minun makuuni ja kaikki maut sopi tosi hyvin yhteen.


Nyt alkoi kuvaa katsellessa maha kurnimaan sen verran, että taitaa olla aika alkaa tehdä jotain ruokaa! :)

-Linda

2 kommenttia

  1. Kävin tänää aamupäivästä juoksemassa tyhjällä vatsalla Sokeri-Jussin ohi ja VOI APUA sitä ihanaa ruoantuoksua! Jos mulla ois ollu avainten lisäksi lompakkokin mukana, niin olisin varmaan samantie juossu sinne syömään, hikisistä lemppikamppeista huolimatta. :D

    VastaaPoista
  2. Oi tuo ruokaa näyttää suoerhyvältä! Pitääkin varmaan ens kerralla Oulussa käydessä mennä tonne syömään :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.