wingsi-arvonnan voittaja!

Nyt on aika julkaista Urheiluravintola Kentän tarjoaman arvonnan Kenttämestarin illallisen kahdelle voittaja! Ja tittididiididii arpaonni suosi tällä kertaa...


ONNEA! Olen laittanut voittajalle sähköpostia :)

Voittajakommentti oli

"Jääkiekkoa on kyllä tullut nyt katsottua, osittain kiitos lätkähullun poikakaverin! :D Oispa huippua päästä testaamaan toi Kenttä, on nimittäin ollut tarkoituksenakin! Täähän ois ihan mahtava tilaisuus."


Jääkiekko olikin selvästi seuratuin laji kommenttien perusteella! Eikä ihme, kyllähän me suomalaiset semmoista kiekkokansaa ollaan ;) Itse tykkään seurata urheilua aika laidasta laitaan, mutta lemppareimpiani on ehkä kesäolympialaiset (kaikki lajit :D) tai yleisurheilun MM-kisat. Myös jalkapalloa tulee seurattua ainakin EM- ja MM-kisojen osalta ja myös muiden pelien osalta pienen pakon vuoksi poikaystävän takia ;) Myös hiihtoja ja mäkihyppyä tulee seurattua.

Ja vaikka urheilua ei sen kummemmin seuraisikaan on Kentän siivet ehdottomasti testaamisen arvoisia. Nimimerkillä eilen iltapäivällä Kentän patiolla siivet nauttinut.... ;D

Siinäpä se arvonta tällä kertaa! Arvontaa tiedossa viimeistään taas syksyllä blogin synttäreiden aikana, johon aionkin hankkia taas tuliaiset tuolta rapakon takaa Jenkkireissulta! ;)

-Linda

1 kommentti

  1. Jee huippua, kun arpaonni suosi! Päästään herkuttelemaan! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.