piknik

Lauantaina vietin ihanien tyttöjen Lauran ja Karon kanssa iltaa. Alkuillasta suunnattiin puistoon piknikin merkeissä, syömään herkullisia juustoja ja juomaan hieman Fresitaa. Ilta oli ihan täydellinen kesäilta, lämpöä riittii pitkälle iltaan, ja siirryttiin vasta hieman jälkeen yhdeksän sisätiloihin odottamaan Euroviisujen alkamista. 


Euroviisujen lopputulos oli kurja, kuten Suomella yleensäkin on, mutta toivoin, että tänä vuonna Suomi saisi hieman enemmän pisteitä eikä olisi ihan häntäpäässä. Veikkaanpa, että lopun suudelma oli, jos nyt ei suurin, niin ainakin osa syy huonoon menestykseen. En edes ymmärtänyt sitä kohuttua suudelmaa, sillä mielestäni se ei sopinut koko esitykseen tai biisin sanoihin. Ymmärrän toki mitä teolla haettiin ja tarkoitus oli hyvä, ja Krista varmasti ymmärsi ottavansa tietoisen riskin. Riskin otto ei tällä kertaa ainakaan kisan lopputulosten kannalta kannattanut. Mutta ehkä Krista halusi mielummin aiheuttaa kohun, joka tekisi hänestä varmasti kuuluisamman, kuin ottaisi riskin, ettei saisi ilman suudelmaakaan ääniä ja jäisi maailmalla tuntemattomaksi.

Seurasitteko te viisuja? Mitä mieltä olitte lopputuloksesta?

-Linda

8 kommenttia

 1. IHANA! Pian uusiksi! Mitähän hyvää sitä seuraavalle kerralle keksis ;)
  -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sie <3 Jep, uusintaa odotellessa ;) Juustot on ainakin must, haha!

   Poista
 2. Näyttää ihanalta! Mäkin haluan piknikille, harmi että täällä Turussa ainakin on ollut ihan huono sää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen lukenut, että etelässä ei paljoa ole säät suosineet! Täällä taas on ollut ihan loistokelit :)

   Poista
 3. Melkein vilkkuu, melkein vilkkuu.. :D Nyt kun on uutisoitu Kristan saamista viesteistä Euroviisujen jälkeen, niin kyllä se pusu oli irrallisuudestaan huolimatta niiden pisteiden menettämisen arvoinen!

  Hitsi kun nousi taas vesi kielelle noista kuvista äää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, muttei kuitenkaan! ;D Joo kyllähän se pusu oli hyvän asian takia, sitä ei voi kieltää :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä, sekä tytöt että herkut! :)

  Mä katsoin myös viisut! En koskaan tykästynyt kyllä tuohon Kristan biisin mutta se tais vaan johtua siitä, että Mikael Saari, johon oon edelleen ihan rakastunut jäi siinä Uuden Musiikin Kisassa nipinnapin kakkoseksi Kristalle ja oon edelleen siitä hiukan katkera :D Ja lopputulos, no jaa. En tykännyt siitä Tanskan biisistä, se oli jotenkin liian helppo, joskin aika kansainvälinen. Sen sijaan Oslossa asuvana sai ylpeä olla Norjan edustajasta, aivan ihana!

  http://donebym.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkäsin Mikael saaresta! :) Kuin myös siitä yhdestä bändistä, en muista mikä sen nimi oli... Tanska oli mun mielestä hyvä, mutta Norjan biisistä pitää olla toista mieltä kannassai, sillä se ei taas iskenut minuun ;D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.