operaatio avokadopasta

Nyt minäkin siihen sitten sorruin. Niin siis tekemään siis sitä kuuluisaa avokadopastaa. Jonna postasi tällä viikolla avokadosta, ja muistutti minua jälleen tuosta ainakin puolelle Suomelle tutusta hittiruoasta. Olin jo kerran aikaisemmin ostamassa aineksia tätä pastaa varten, mutta silloin pecorinojuuston löytäminen tuotti vaikeuksia. Löytyihän sekin sitten lopulta melko helposti - ihan siitä parmesanon vierestä, hih.


Kuinkakohan monesti tälläisiä kuvia on blogeissa näkynyt? ;) Minä en ole koskaan oppinut tykkäämään avokadosta. Olen ollut ihan ihmeissäni, kun tuota tummaa möhkälettä ja sen vihreää pehmoista sisältöä on kutsuttu herkuksi. Yök, sanon minä! Kunnes tuli tämän pasta. Olisipa kerrankin hauska olla eri mieltä, ja sanoa että tämä pasta ei maistunut, mutta pakkohan se on myöntää... Tämä oli todella herkkua! Maistui oikein hyvin myös Japelle, vaikka ruokaan tulikin kahta hänen kammoamaansa juustoa. 


Alkuperäinen pastaohje löytyy täältä. Itse seurasin ohjeita melko orjallisesti, ainoastaan valkosipulin kohdalla aloin ihan revittelemään ja laitoin kynsiä kaksi yhden sijaan. Minä laitan melko harvoin pastan keitinveteen suolaan, mutta oikeassa ohjeen tekijä oli tässäkin. Pastahan maistuu aivan eriltä suolavedessä keitettynä.

Näin on siis minutkin aivopesty avokadoon. Jos et ole vielä tätä ruokaa kokeillut, voin suositella sitä kyllä täydestä sydämestä - niin helppoa, niin hyvää!

Joko sinä olet testannut tämän hittiruoan?

-Linda

10 kommenttia

 1. Testattu on useampaan otteeseen ja hyväksi todettu! Suosittelen testaan lisäämällä katkarapuja sekä spagetin sijasta kokeileen pappadelle pastalla (esim pirkka), toimii :)

  VastaaPoista
 2. Minä en oo vielä päässyt tätä hittiruokaa testaaman, mutta pian on kyllä pakko :) tosi herkullisen näköistä!

  VastaaPoista
 3. En oo vielä avokadopastaa kokeillut mutta viime viikkoina oon menettäny sydämeni avokadolle täysin! Kaikki alkoi viattomasti guacamolesta, ja yhtäkkiä vetelin sitä joka päivä salaatissa tai muuten vaan ruuan kanssa. Pari päivää sitten oli kyllä viimeinen pisara, kun tein avokadosta suklaamoussea... Joku raja sentään!

  Että saataapi olla, että tätä on pakko kohta kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Minäkin mietin lukuessani Jonnan blogia, että nyt pitää tehdä tätä The pastaa, mutta vielä tekemättä. Suolaa olen kyllä aina laittanut keitinveteen.

  VastaaPoista
 5. Hei, katoin joskus jotain ruokaohjelmaa, jossa kokki oli italiassa niin siinä sanottiin, että pasta pitäisi keittää niin suolaisessa vedessä kuin välimeri. Laitan kyllä suolaa ja maku on erilainen :)

  VastaaPoista
 6. Rakastan avokadoa, mutta vieläkään en ole muistanut tätä pastaa tehdä! Nyt kyllä laitan jonkun muistutuksen kännykkään, ettei taas unohdu. Tärkee juttu ;)

  Joskus vuosi sitten luin ihanaa pastakirjaa, Aglio & Olio, sekä katselin Siken ruokaohjelmia ja opin miten valtavasti sitä suolaa oikeesti pitää laittaa pastan keitinveteen. Niin, senhän kuuluu maistua merivedelle ja tuli muuten hitsin paljon parempaa pastaa sillä ohjeella sekä kun aloin vähän kiinnittää huomiota mitä pastaa kaupasta kotiin kannan. Mun tyyli oli myös se, että laitoin pastan kiehumaan ja muistin sen joskus puolentunnin päästää.. et ei ihan al dentea enää ;)

  VastaaPoista
 7. Kannattaa kokeilla myös katkaravuilla tuota tismalleen samaa pastaa. Meillä miehelle ei ilman niitä uppoaisi ja on muuten vitsin hyvää :D

  VastaaPoista
 8. Hiilariroskaa, kilo paistijauhelihaa sekaan niin alkaa homma toimia.

  VastaaPoista
 9. Minäkään en ole, mutta kai se on pakko - pastan ja tuoreena avokadonkin ystävänä! :)

  VastaaPoista
 10. Tätäkin mun pitäisi kokeilla :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.