hiuspohdintaa

Olen käynyt viimeksi lokakuussa värjäämässä hiuksiani. Siitä on siis yli puoli vuotta aikaa, joten voisi olla pikkuhiljaa aika hieman päivittää tätä kuontaloa. Minulla vaihtelee päivittäin mielipide hiuksistani, tai pikemminkin tästä köyhän naisen liukuvärjäyksestäni. Toisena päivänä se näyttää mielestäni oikein kivalta, kun taas toisena se näyttää karmealta. Siitä olen ollut yllättynyt, että tuo minun oma värini ei olekaan niin paha, joka onkin long time no seen, sillä hiustenvärjäämisen olen aloittanu jo ala-asteen lopulla, enkä sen jälkeen ole omaa hiusväriäni nähnyt. Välillä mielessäni käy, että kasvattaisin oman värin kokonaan, mutta minulla ei taida riittää pinna siihen, vai riittäisikö? Olen miettinyt, että kampaajalla voisin raidoittaa tuota juurta ihan kevyesti, ja laittaa latvoihin mahdollisimman oman juurikasvuni värisiä raitoja. Hiukseni imevät tosi hyvin tummia sävyjä, joten värjäyksen kanssa pitää olla todella tarkka. Tummanruskeita hiuksia en missään nimessä halua. Minulla ei Oulussa ole vielä edes "luottokampaajaa", jonka tietäisin varmasti osaavan hiukseni värjätä. Ohuiden luonnollisten raitojenkaan saaminen kun ei ole itsestäänselvyys...

Keräsin alle muutaman kivan kuvan hiuksista, jonka väriset mielelläni nyt ottaisin. 


Eniten tykkään tuosta vasemman puoleisesta Laurenin kylmästä tumman vaaleasta hiusväristä. Tässä vanhassa hiusmallissa aion yhä pysyä, tai siis pikemminkin jatkaa hiusten kasvattamista. Välillä mietin, että olisi suora niin sanottu ylikasvanut polkkatukkakin kiva, mutta minun luonnonkiharalle hiuslaadulle niin vaikea hoitoinen. Hiukseni ovatkin kasvaneet puolessa vuodessa eli kymmenen senttiä, eli onnekseni aika nopeaa tahtia.

Mitä mieltä te olette? Pitäisikö yrittää malttaa kasvattaa omaa väriä vai laittaa niitä raitoja?

-Linda

10 kommenttia

 1. No tuo sun juurikasvu on jo kyllä oikeen hyvällä mallilla, eikä siinä ole mitään vikaa, mutta kenties jotain pientä raitaa voisi laittaa piristykseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun tämä on vaikeaa :D Mieli vaihtuu koko ajan...

   Poista
 2. Nuo Laurenin hiukset on kyllä ihan täydelliset! Kun katsoin noita sinun luonnonvalossa otettuja asukuvia, niin hiustesi latvat näyttävät ihan blondilta. Jos otat vaaleaa raitaa juureen, niin uskoisin lopputuksesta tulevan melkein blondi? Jos siis tarkoitit että laittaisit juureen nimenomaan vaaleita raitoja. Mutta mites jos pyytäisit kampaajaa värjäämään/sävyttämään latvat mahdollisimman saman väriseksi mitä juurikasvusi on? Minusta sinun oma värisi näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä hiukset tuntuvat näyttävän joka kuvassa vähän eriltä. Noissa uusimmissa asukuvissa ne näyttää vaaleammilta mitä ovatkaan :) Ajattelin, että laittaisin muutamia ohuita raitoja juureen ja sitten latvoihin tummia, oman juurikasvun värisiä raitoja. En uskalla mennä koko latvaa värjäämään tummaksi, sillä en luota että siitä tulisi sellainen kuin pitäisi, sillä omat hiukseni imevät tummia hiusvärejä tosi hyvin :/ Toki varmasti on kampaajia, jotka osaisi hiukseni värjätä juuri oikein, mutta en halua ottaa sitä riskiä, että hiuksista tulee tummat :D

   Poista
 3. Käyn ite aina Oulun reissujen yhteydessä Get a headissa Maija Lustigilla. Hän on mulle vuosia taikonut vaaleat, ohuet, luonnolliset raidat! Muille en ole uskaltautunut! Häntä voin siis omien kokemuksien perusteella suositella! :) minä taas kaipaisin vaihdossa vinkkejä hyvistä kampaajista Rollossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Johanna! Pitääkin heidän nettisivuja :) Minä kävin aikoinaan Rollossa Kalotinlinnan Studio Arctic Stylessä Katja Heinolla :) Lisäksi Kauneus & Hiussali Vaulalla työskentelee Riikka Tolla, jolla usea ystäväni on käynyt ja olen kuullut paljon kehuja :)

   Poista
 4. Hiusten värjäämisestä on kehittynyt yleisyydeltään sen luokan muoti-ilmiö, että luonnolliset värjäämättömät hiukset naisella alkavat olla harvinaisuus. Myös nuorilla miehillä värjääminen on lisääntynyt.

  Kuitenkin kaikki tämä töhnä mitä ihmiset "muodin" hurmiossa päähänsä pistävät on lopulta tappavaa myrkkyä. Täyskieltoa ja ihmisten järkevöitymistä odotellessa.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tostajenniferin tukasta. Jos vaan mulle sopisi vaaleat ni värjäisin tuollaiset!:))

  VastaaPoista
 6. Mä en ehkä lähtis värjäämään tuollaisia (tai kasvattamaan) vaan pitäisin vaaleana! Luonnollisen vaaleana kuitenkin eikä mikään platina siis. :D Mutta ton väriset näyttää yleensä tosi kivoilta julkkiksilla kun on kivasti hiukset laitettu mutta mä luulen, että ton väriset hiukset meillä tavallisilla tallaajilla vois vaan näyttää tosi pliisuilta! Mä siis liputan vaaleampien hiuksien puolesta sulla. :)

  VastaaPoista
 7. Toi Laurenin hiusten sävy on upee! Ottaisin ite varmaan kuvan mukaan kampaajalle ja neuvottelisin sit mitä kannattaa tehä. Kuitenki jos tuntuu välillä että tukka on kaamee, niin jonkunlainen muutos voi olla paikallaan :) Ja hiuksissa on se jännä juttu että vaikka muutos oliskin pieni, niin ainakin itestä tuntuu että ois ihan uus ilme hiuksilla :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.