girly peplum

Viime keväänä saapunut peplum-muoti kolahti minuun täysin. Tyttömäiset helmat sai minut pitkästä aikaa innostumaan jostain muotivillityksestä kovasti. Mielestäni peplum imartelee vartaloa kauniisti ja luo illuusion tiimalasivartalosta, jos vain helma lähtee oikealta kohdalta. Tiensä vaatekaappiini löysi viime kesän aikana useampi toppi ja yksi mekkokin. Ainakin nettikaupoista päätellen peplumvillitys jatkuu yhä tänä vuonna ja itse olen muodista ehkä vieläkin innostuneempi kuin viime vuonna jos se on edes mahdollista! Kävin läpi nettikauppojen tarjontaa ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanuuksia.


 1. //  2. //  3. //  4. //  5. //  6. //  7. //  8. //  9. // 10. // 11. // 12. // 13. // 14. // 15. //  16. 

Vaikka kaapistani jo useampi peplumtoppi löytyykin, olisi täksi kesäksi etsinnässä toppi ainakin valkoisessa värissä, sillä sellainen minulta puuttuisi. Myös kollaasin punainen peplumhame ihastutti minut täysin näyttäessään mallin päällä niin kivalta, joten harkintaan laitetaan sekin. Ja no oikeastaan voisin kyllä hankkia myös arkeen sopivan peplummekon ja nro. 13 olisi aika täydellinen siihen hommaan (heti vyön  vaihdettua!).

Onko muita peplum-muotiin hurahtaneita? Tai löytyykö sellaisia jotka ei tästä muodista tykkää sitten ollenkaan?

-Linda


(linkit mainoslinkkejä!)

14 kommenttia

 1. Toi sun mainoslinkki kommenttis on niin pienellä präntillä alhaalla, aaaaivan jutun lopussa, et tuntuu todellakin piilomainonnalta.. Selvemmät mainoslinkki merkinnät kiitos!! Ja mieluiten mainoslinkkien kohdalle...........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksesta löytyy maininta, että linkit mainoslinkkejä ja tunnisteena on mainos. Jo pelkästään tunniste mainos riittää lain mukaan mainoksen merkiksi. :)

   Poista
 2. Mä en ole vielä kertaakaan kokeillut edes tällaista peplum- paitaa tai mekkoa vaikka ne näyttää kyllä kivoilta. Ehkä minun päälläni ne on liian tyttömäisiä minulle. Täytyisi ehkä kokeilla jos sellainen enää päälleni edes mahtuu :D Kauniita ne kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! :)) Itse tykkään mallista tosi paljon!

   Poista
 3. Peplumeihin ihastuin itsekin viime kesänä, mutta yhtäkään en ole vielä löytänyt joka passaisi tälle vartalolle :( Ehkä pituus aiheuttaa sen efektin, että näytän kaikissa vähän raskaana olevalta.. Peplum lähtee aina liian ylhäältä, joten rintavarustuksenkin saa näyttämään joltain Dolly Bartonin pikkusiskolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain minäkin viime vuonna kerran kommenttia peplumpaitani kanssa että näytän raskaanaolevalta... :D Hei kannattaa katsoa muuten Nellyn sivuilta noita, kun niissähän aina kerrotaan minkä pituinen malli ja mitä kokoa malli käyttää, että oisko joku malli niin pitkä kuin sinä ja paita näyttäisi hyvältä! :D

   Poista
 4. Mie vasta hiljattain ostin ensimmäisen peplum-toppini ja on se vaan niin ihana! :)Kauniita pelum-juttuja olet löytänyt kollaasiin. :)

  VastaaPoista
 5. Peplumvaatteet ovat ihania! Olen aivan rakastunut Seppälästä ostamaani peplummekkoon, joka imartelee mun vartaloa hyvin, vaikka harva mekko imartelee. Kerrankin joku muoti joka sopii minullekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Minullekaan ei istu normalisti mitkään makkarankuorimekot kauniisti, sillä minulla on (omasta mielestäni) ruman korkeat lantioluut, jotka näyttää hölmöiltä, mutta tuo helma osuus peittää ne juuri :D

   Poista
 6. Itselläni on peplum toppi ja kauan oli etsinnässä kun ongelmana oli pituus. Olen 177cm pitkä joten suurin osa näytti lyhyeltä lopulta löysin sopivan. Kannattaa ehdottomasti hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofia mistä löytyi? :) Itsekin olen yli 175cm pitkä, joten mikään ei meinaa sen vuoksi istua.

   Poista
  2. Ostin sen yhdestä ryhmästä käyttämättömänä oli kuulemma ostettu virosta. Merkki on reserved muuta en osaa sanoa :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.