asu 04/05/2013

Käytiin tänään Japen kanssa lounastamassa kaupungilla ja päälle eksyi pitkästä aikaa jotain värikästä. Sain vasta paketin H&M:ltä, joka sisälsi tuon päällä olevan punaisen puseron. Pusero on malliltaan ja materiaaliltaan tosi kiva, ja mietinkin jo sen tilaamista myös jossain muussa värissä jos niitä vain vielä on. Värejä tullaan varmasti näkemään nyt kevään edetessä entistä enemmän asuissani, sillä olen aivan toden teolla innostunut niistä ;)

pusero H&M // farkut Dr. Denim // kengät Dinsko // laukku LV // koru Lindex H&W

Syömässä käytiin Kauppuri5:ssa, joka on varmasti yksi Oulun suosituimmista ravintoloista. Tällä kertaa kokemus ei ollut ihan niin kiva, mitä yleensä on ollut, vaan pitänee antaa nyt hieman noottia ravintolalle. Ruoassa ei ollut mitään vikaa, vaan ruoka oli tosi herkkua. Asiakaspalvelu ei mielestäni ollut ihan parhaimmasta päästä. Meitä pyydettiin vaihtamaan pöytää pienempään, kun syömään tuli porukka joka ei mahtunut siihen pienempään ainoaan vapaana olevaan pöytää. Ei oltais haluttu siirtyä siihen pienempään, koska se oli ihan oven vieressä ja porukka jonotti koko ajan siinä pöydän vieressä, eikä pöydässä ollut siis mitään rauhaa. Vaikka yritettiin sanoa ettei haluttais vaihtaa, niin meidät oikeastaan pakotettiin vaihtamaan pöytää. Ymmärrän toki, että pienessä ravintolassa haluttaisiin kaikki asiakkaat saada istumaan, mutta eihän se meidän vika ole jos tila on pieni?! Ja mehän sinne ravintolaan oltiin tultu ensin ja oltiin siis oikeutettuja valitsemaan pöytämme vapaina olevista ihan vapaasti. Ja jos asiakas ei halua vaihtaa paikkaa, tulisi sen olla ravintolalle ok, eikä asiakasta mielestäni tule pakottaa siirtymään pöytään, johon se ei halua. Toinen juttu joka osui silmään, oli kun eräs pariskunta istui sellaisessa korkeassa baaritiskipöydässä ja tietenkin kyttäsi jos pöytiä vapautuisi, jotta he pääsisi normaaliin pöytään istumaan. No pöytä vapautui ja he tietenkin meni siihen istumaan, niin minäkin olisin tehnyt. No eipä tämä käynytkään, vaan kassalta huudettiin heille, että hei nämä tässä jonossa on tulossa siihen, ja he joutuivat palaamaan takaisin siihen baaritiskipöytään. Kyllä minun mielestäni tuo vapaa pöytä olisi ehdottomasti kuulunut niille, jotka ravintolaan on aikaisemmin tulleet?! Melko typerää käytöstä ravintolalta minusta...

Mutta niin takaisin asuun, mitäs tykkäätte asusta? :) Kannattaako minun pukea punaista useammin?

-Linda

31 kommenttia

 1. Mulle taitaa olla tulossa tuo sama paita! :)
  Oho,olipas töykeä palvelua. Mun mielestä kerään ei saisi todellakaan pakoittaa vaihtamaan pöytää jos asiakas ei vielä itse halua. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva, materiaalikaan ei mee helposti ryppyyn! :) Minustakaan ei kyllä ollut parasta palvelua, eikä edes lähellä asiallista palvelua :/

   Poista
 2. Oi, sulla on kyllä tosi ihanan värinen hius nyt<3! Ooks käyny kampaajalla värjäämässä vai kaupan paketeilla onnistunu:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon viimeksi värjännyt tukkaa lokakuussa, eli latvat on kampaajan kätösten aikaansaannosta ja juuri omasta takaa :D

   Poista
 3. Ihanalta näyttää punainen uusi paitasi, kannattaa ehdottomasti pukea jatkossakin punaista! :) Täällä on toinen kirkkaisiin väreihin hurahtanut, jotenkin ne vaan sopivat niin ihanasti kevääseen ja kesään! :) Kääks, olipas tökeröä käytöstä ravintolan henkilökunnalta! Kuitenkin miellyttävä ja viihtyisä istumapaikka on puoli nautintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) No sanoppa muuta, alkoi kyllä vähän tympimään :/

   Poista
 4. Väri sopii sulle tosi hyvin. Aika töykeetä käytöstä, varsinkin kun ette olisi halunneet vaihtaa pöytää. Mieheni inhoaa myös jos joku liikkuu selän takana syödessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja :) Meillä porukka liikkui koko ajan pöydän vierestä ja jonotti siinä... :/

   Poista
 5. Kiva tuo paita kyllä! :) olen huomannut tuon saman kauppurissa ja meille kävi samalla tavalla, kun olimme istuneet yli puolituntia niillä baarijakkaroilla ja pöytä vapautui, mutta juuri sisälle tulleet ( ilmeisesti myyjän tuttuja?!) saivat paikan :( Muuten kyllä tykkään paikasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina :) Mun mielestä tuo on kyllä niin väärin. Paikkahan kuuluisi ehdottomasti niille, jotka ovat ravintolassa kauemmin olleet :/

   Poista
 6. Täysin samaa mieltä Kauppurin asiakaspalvelusta, ei lähellekään asiallista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakaan tällä kertaa ei minustakaan ollut ihan asiallista :/

   Poista
 7. Tosi kiva paita! Ja ihanan väristä huulipunaa(?) sinulla näissä kuvissa! Kuulostaa kyllä aika töykeältä tuon ravintolan toiminta:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zandra! Ja kyllä, huulissakin on punaa! :) On ollut ahkerassa käytössä viimeaikoina punaiset huulet ;)

   Poista
 8. Ihanasti sopii punainen sulle! Niin pirteä :)

  Place for Dreams

  VastaaPoista
 9. Hei, yksi pikku juttu vaan. Kauppuri ei ole mikään oikea ravintola, enkä itse ainakaan sinne mennessäni edes odota ravintolatasoista palvelua. Sehän on pubi, josta saa ruokaa. Jos menee pubiin syömään, ei pidä odottaa samanlaista asiakaspalvelua, kuin oikeissa ravintoloissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kyllä itse lasken Kauppurin ravintolaksi, sillä kyllä tuo burgereiden vääntäminen on heille se ykkösasia. Harvapa siellä vain kaljalla istuu? Ja kylläpä heidän hintansakin alkaa olla ihan samanlaiset kuin monissa ravintoloissa. Ja minun mielestä on ihan sivuseikka onko Kauppuri ravintola vai pubi vai mikä lie, asiakaspalvelun tasoon sen ei tulisi vaikuttaa millänlailla? Kyllä minä odotan asiakaspalvelijoilta samanlaista palvelua oli sitten kyseessä Stockmann, Prisma, K-Market tai R-kioski paikan koosta riippumatta... Ja kyllä minä muistakin paikoista, joissa ruuan lisäksi tarjoillaan alkoholia, olen saanut hyvää palvelua (esim. Otto K. ja Kenttä).

   Poista
 10. Voi että tuo on kiva tuo punainen paita! Sopii todella hyvin.värejä käyttöön vaan!

  Kuulostaa kaikin puolin sopimattomalta moinen käytös ravintolan henkilökunnalta. Minä olisin varmasti kävellytt ulos ja iskisin omistajalle reklamaation perään jos pöytää pakotettaisiin vaihtamaan. Ehdottomasti noin ei saa toimia! Kuluttaja onneksi voi ja saa äänestää jaloillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! :) Olen kyllä samaa mieltä kanssasi :/

   Poista
 11. No olipa kyllä törkeää palvelua, ei missään nimessä noin voi hoitaa asioita.. Kuulostaa siltä, että tuossa vaiheessa oli raha tärkeämpää, kun haluttiin suuremmalle porukalle saada pöytä ennemmin..

  Punainen toppi sopii sulle tosi hyvin! Itekin bongasin yks päivä ihanan vadelmanpunaisen paidan zarasta, mutta en vielä kotiuttanut sitä. on kyllä jäänyt kummittelemaan, niin ehkä se on pakko hakea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä se taitaa olla. Toki ymmärrän, että ravintola haluaa palvella mahdollisimman monia asiakkaita, mutta silti... Jos asiakas ei halua paikkaa vaihtaa, ei sen pitäisi olla ongelma...

   Poista
 12. Tuota pöydillä värkkäämistä on kauppuri5:ssa ollut kyllä aina kun oon siellä käynyt. Harmi, että se on niin pieni paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla koskaan ennen koettu/nähty tuollaista. Koskaan aiemmin ei ole kukaan joutunut vaihtamaan pöytää :D On kyllä harmi, että paikka on pieni. Mutta sehän ei ole asiakkaan vika.

   Poista
 13. Todella sopiva väri sinulle tuo punainen! Kiitos kivasta blogista, jonka vasta hiljattain bongasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Helga! :) Onpa mukava kuulla että olet löytänyt blogistani viihdyttävää luettavaa, tervetuloa! :)

   Poista
 14. Hei, olen jo tovin seuraillut blogiasi, ja täytyy kyllä sanoa, että saan usein inspiraatiota asuistasi :) On kyllä aivan ihana tuo punainen paita! Saako udella, että minkä koon valitsit itsellesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onpa ihana kuulla, että olet saanut inspiraatiota asuistani! :) Tuo punainen paita oli kyllä nappiostos! Oma puseroni on kokoa 38 :)

   Poista
 15. En ole itse monesti Kauppuri5:sessa asioinut, ja ilmeisesti aina ei-niin-ruuhka-aikaan, koska vastaavanlaiseen palveluun en ole törmännyt. Tottahan tuo kuitenkin särähtää korvaan, että asiakas ei saa istua siellä missä haluaa! Toisaalta, paikkahan on todella pieni ja tietysti he haluavat ravintolan mahdollisimman täyteen asiakkaita... Ikävä tilanne kyllä, kun harvemmin asiakas kehtaa vaatia isoon ääneen sitä, mitä itse haluaa, kun siitäkin tulee sitten sellainen kuva, että asiakkaasta itsestään leivotaan töykeäkäytöksinen, tai ainakin näin voisin kuvitella. Ja kyllä, ehdottomasti palvelun täytyy olla samantasoista, oli paikka mikä tahansa. Asiakas on aina oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään koskaan aiemmin olla nähty että joku olisi joutunut vaihtamaan pöytää, vaikka jonojakin olisi ollut. Ei kyllä minun mielestäni ollut asiakaspalvelun parhaimmistoa tällä kertaa :/ Itsekin kun olen asiakaspalveluammatissa ollut vuosia töissä, joten tiedän kyllä millaista asiakaspalvelun kuuluisi olla :D

   Poista
 16. Annoithan kuitenkin palautetta ravintolalle, jotta tämä pystyisi parantamaan palveluaan? Mikäli siis haluavat.. :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.