Vagabond Event @ VIMA pe 3.5.

Kävin tänään tutustumassa oululaisen kenkä- ja vaateliike VIMAn kevään tarjontaan muodin ja Vagabondin kenkien osalta. VIMAsta löytyy Oulun suurin Vagabondin valikoima. Vagabond on minulle entuudestaan hyvin tuttu kenkämerkki, sillä minulta löytyy useampi pari Vagabondin kenkiä. Etenkin Vagabondin ballerinoissa on ollut minun jalalle erittäin hyvin sopiva lesti ja usean vuoden ajan ostinkin perinteisesti aina joka kevät uudet mustat Vagabondin ballerinat. Kenkien laatu on ainakin kaikissa minun ostamissa kengissä ollut hyvä ja parit ballerinat ovat tulevanakin kesänä kovassa käytössä, vaika molemmat parit ovat jo useamman vuoden vanhat. Yhdet Vagabondin kengät minulla on toiminut jo useamman vuoden ajan reissukenkinä, sillä nuo kengät ei purista mistään ja niillä jaksaa kävellä pitempiäkin matkoja.

Kokosin kahtien Vagabondin kenkien ympärille pari asua, jotka oli mielestäni ihan sikakivoja! Minulla on selvästikin nyt kesän korvilla iskenyt värihulluus, sillä jokaisessa asussa on jotain värikästä ;)


Tässä ensimmäisessä asussa on niin paljon kivoja juttuja! Tuo takki on aikalailla sellainen, mitä yritin Helsingin reissulta etsiä tuloksetta: a-linjainen, naisellinen ja simppeli. Koralli on keltaisen rinnalla tämän kevään lemppari värejäni ja pienillä värilläillä yksityiskohdilla, kuten kengillä ja huivi, saa asuun ihan erinäköistä ilmettä. Nuo Tiger of Swedenin Kellyt on pitkästä aikaa sellaiset farkut, jotka istuu minulle jalkaan tosi hyvin. Vyötärö on tarpeeksi korkea, en voi sietää matalavyötäröisiä farkkuja, sillä ne ei istu minulle sitten ollenkaan! Ah, voisin ottaa tästä asusta heti kaikki jutut itselleni.


Tässä asussa lempparini on ehdottomasti tuo Tiger of Swedenin keltainen neule. Olen mennyt aivan hurahtamaan keltaiseen ja Helsingistä toinkin mukana jo kivan keltaisen puseron. Farkut ovat tässäkin asussa samaa mallia kuin edellisessä. Leohuivi oli ihanan pehmeää materiaalia ja mukavan iso, jotta huivin saa käärittyä kaulaan monin eri tavoin.


Ihan viimeiseksi vetasin vielä Tiger of Swedenin punaisen mekon. Mekko on malliltaan tarpeeksi asiallinen esimerkiksi ylioppilasjuhlaan. Mekko myös imarteli vartaloa tosi kauniisti ja näytti luonnossa vielä kivemmalta kuin kuvassa.

Tässä vielä muutamia kuvia liikeestä:


Oululaisille vinkkinä, että VIMAssa on perjantaina 3.5. Vagabond Event, jossa minun ja parin muun bloggarin tekemät asukokonaisuudet ovat liikkeessä esillä. Tapahtumassa on luvassa melkoisen kiva arvonta, jonka voittaja voittaa valitsemansa parin Vagabondin kenkiä! Käykäähän siis oululaiset laittamassa oma arpalippunne kehiin, jos uudelle parille kenkiä olisi tilaa ;) Kymmenelle ensimmäiselle asiakkaalle on lisäksi luvassa yllätyslahja.

Kertokaahan mikä asuistanne on teidän lempparinne? :)

-Linda

13 kommenttia

 1. Tuo keltainen neule on aivan ihana! Muistatko mitä sillä oli hintaa?

  PS. 3.5. kolmas viidettä, 3 piste 5 piste kun suomeksi kirjoitetaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta, mietinkin tuota kun postausta kirjoitin ;) En muista valitettavasti nyt ollenkaan neuleen hintaa! :(

   Poista
 2. Tuo Tigerin mekko on niin täydellinen sulle! Ihanasti sointuu oman ihonvärin ja huulipunan kanssa yksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Tuo oli kyllä tosi kiva! Harmi ettei punaiselle mekolle ole ihan kauheasti käyttöä... Vai olisikio? ;D

   Poista
 3. veikkaisin neuleen olevan joko 99,90 tai vähän reilun satasen! terveisin samaa tigerin neuletta aikaisemmin katsellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin veikkaisin jotain tuon suuruista! :)

   Poista
 4. Tigerin perusmekko on aivan mieletön punaisena, en ole nähnytkään ennen. Itselläni se on tummansinisenä, viime vuoden valmistujaismekko :)

  (ps. blogissani on sinulle tunnustus!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan upea malliltaan tuo mekko! Voisi kyllä laittaa hankintalistalle jossain värissä ;) Kiitos kovasti Ninnumaaria tunnustuksesta <3

   Poista
 5. Kengät näyttää aivan kivoilta.. Mutta asukokonaisuudet on omaan makuun supertylsiä ja miljoonaan kertaan nähtyjä.,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, asut ovat minun tyylisiäni. Ideana oli koota omaan tyyliin sopivia asuja, eikä yrittää mitään erikoista. Itse tykkäsin asuista kovasti niiden kaikessa yksinkertaisuudessa :)

   Poista
 6. Oi tuo keltainen neule! Rakkautta ensisilmäyksellä ♥ Oot muuten niin kauniina näissä kaikissa kuvissa!

  VastaaPoista
 7. Se oli aivan ihana!! Voi kunpa se löytyisi omasta vaatekaapistani ;) Kiitos mea <3

  VastaaPoista
 8. Mikä on "kahtien"?? Etkö osaa tuon vertaa oikeinkirjoitusta, että se on KAKSIEN!! Voi jeesus kertakaikkiaan...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.