supermies Onni

Tässäpä teille arkeen palanneille pari kuvaa Onnista päivän piristykseksi. Onni on nimittäin melkoisen kova koira pomppimaan! Siskoni heitteli Onnille lumipalloja ja tuo karvapallo hyökkäsi niiden perään innolla pomppien toinen toistaan hurjempia yli metrin korkuisia pomppuja. Nuoren koiran leikki-intoa on kyllä mukava katsella :) Onni on niin vaalea turkiltaa, että sillä pitää olla huomioliivi päällä erottuakseen lumen seasta.


Me ollaan Japen kanssa tällä hetkellä Rovaniemellä ja huomenna jatketaan matkaa takaisin Ouluun ja arjen pariin. Pääsiäinen oli tosi mukava ja ollaan tehty kaikkea kivaa, mutta pääsiäiseltä tulee muutamia kuvia lisää vielä myöhemmin. Postailen tällä hetkellä kännykän netillä, joka näköjään toimii ihan yllättävän hyvin kun jaksoi pari kuvaakin ladata.

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille! Kohtahan se on taas jo viikonloppu... :)

-Linda

13 kommenttia

 1. Hhahaah vitsit repesin noille hypyille XD ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli hauskaa niitä katsoessa :D En tiennytkään, että Onni osaa pomppia noin korkealle :D Kuin Hopea Nuoli konsanaan ;D

   Poista
 2. Haha voi että miten taitava koira :D Niin suloinen :P

  VastaaPoista
 3. Melkoinen supermies todella :D Aivan uusia piirteitä Onnista, en tiennytkään että se on noin kova pomppimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin ollut melkein pettynyt ellet sinä olisi kommentoinut tähän! ;) Minäkään en tiennyt että Onni osaa pomppia noin korkealle :D Melkoinen koira.

   Poista
 4. hah, meillä on samanlainen noutajaherra kotona ja tätä harrastetaan mekin :D Pallojen perässä tuntuu pomppua olevan loputtomiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Onni on kannellut vain erilaisia pehmoleluja syvällä rakkaudella, enkä tiennyt aiemmin että poika on noin kova myös pomppimaan! :D

   Poista
 5. Ihana koira !! :) Meille on tulossa kesällä kultaisennoutajan pentu ja nämä kuvat eivät tee odotuksesta ainakaan yhtään helpompaa :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kultaisennoutajan pennut on jotain niin ihanaa! Voi veljet, teille tulee ihana kesä pikkuisen kanssa <3 Onni on nyt kaksivuotias innokas poika, teillä tulee varmasti olemaan menoa ja meininkiä omanne kanssa! ;)

   Poista
 6. oii <3 ihania kuvia ja ihana onni :) itselläni on myös kultsi ja hän on kanssa kova hyppimään keppien ja lumipallojen perässä :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.