summer outfit

Koska tenttiin lukua on hyvä paeta surffailemaan verkkokauppoihin, kokosin Zalandon valikoimista  asun, jonka pukisin päälle vaikka heti jos vaan säät sallisi! Tänä aamunahan herättiin Oulussa sankkaan sumuun... Kesä missä sinä viivyt?!

Muistuttelisin lisäksi teitä vielä Zalandolle saamastani alennuskoodista, joka on voimassa enää vain tämän päivän! Koodihan oli siis ZALINDSAYS13 ja koodihan oikeuttaa sinut -10% alennukseen yli 50 euron normaalihintaisesta kertaostoksesta! Alennuskoodia pääset hyödyntämään tästä.

-Linda


(linkit mainoslinkkejä!)

10 kommenttia

 1. Tuo olisi ihana kesäasu! :))

  Tsemppiä tentin lukuun! Täällä myös rankka koulupainotteinen päivä menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi, oon himoinnu noita shortseja jo tosi pitkään, että ois varmaan aika tilata ne kokeiluun :D Ja kiitos, tsemppiä sinnekin opiskelujen pariin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö! Valkoinen on aina ihanan raikas ;)

   Poista
 3. minkä merkkiset nuo sinun kehykset ovat ja mistä olet ne ostanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. silmälasikehykset, sori oli vähän epäselvä :) itse kaipaisin juuri samantyyppisiä kuin sinulla. siksi kyselin.

   Poista
  2. Ne on Vogue-merkkiset! :) Ostin viime syksynä Instumentariumista! :)

   Poista
 4. Voi kiitos Linda! Mä oon tässä pari päivää miettiny ostavani yhdet Marc Jacobsin aurinkolaist (hania malliset) mutta miettinyt ettei oo varaa 150e laittaa niihin just nyt ja nuo kollaasissa olevat on lähes identtiset, tilaukseen siiiiiis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee on aina kiva kuulla että minusta on ollu hyötyä! :) Nuo lasit on superihanat!! Mulla odottavat vastaavat mustina noutoa postissa ;D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.