summer accessories

Nyt kun Oulussakin on alkanut aurinko jo ihanasti lämmittämään ja lämpöasteet ovat nousseet useampaan kertaan plussan puolelle, voi kesästä alkaa kunnolla haaveilemaan. Eiköhän se sieltä tule - hitaasti mutta varmasti! Kevään edetessä ovat eräät asiat pyörineet mielessäni entistä vahvempana, ja tälläisiä asioista näkisin mielelläni kesägraderoobissani lisänä.
Ray-Banin aurinkolasit haluaisin ehdottomasti hankkia täksi kesäksi. Mielellään sekä aviatorit että wayfarerit molemmat! ;) Itselläni on ongelmana se, että tarvitsen aurinkolaseihin vahvuudet, ellen käytä piilareita. Olenkin miettinyt, että hankkisin wayfarerit vahvuuksilla ja aviatorit ilman. Näin minulla olisi kivat aurinkolasit sekä silloin kuin käytän piilareita että silloin kun käytän laseja.

Louis Vuittonin Shine Shawl on ollut "haluan"-listallani jo pitkään ja nyt harkitsen tosissani sen hankkimista kesää vasten. Väriksi valitsisin todennäköisesti beigen tai ruskean, mutta lopullinen päätös syntyy varmasti vasta liikkeessä kun pääsen huiveja testaamaan. Haluan ehdottomasti panostaa tähän hieman tyyriimpään shine versioon, sillä tavallisen version laadusta on kuullut niin valitettavan paljoan huonoa, etten halua ottaa riskiä että omani on sitten juuri se maanantaikappale ja menee heti nukkaan. Näistä shine shawleista on ole koskaan lukenut mitään huonoa, entäpäs te?

Sandaaleista minulla on oikeastaan suuri pula, sillä omistan vain yhdet pinkit Tory Burchin muoviset varvassandalit, jotka on minulla lähinnä rantakäytössä. Haluaisin tulevaksi kesäksi myös kaupunkikelpoiset sandaalit, mielellään sellaiset joilla jaksaisi myös kävellä hieman pidempiäkin matkoja.

Minkäslaisia asuste- ja/tai vaatehaaveita teillä olisi kesän varalle? :)

-Linda

10 kommenttia

 1. Täällä haaveillaan myös noista Ray-Banin aurinkolaseista, mutta en vielä ole osannut päättää, päädynkö aviatoreihin vai wayfarereihin :) Vai molempiin ;) Täytyy käydä ensi viikolla sovittelemassa molempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat-vaihtoehto kuulostaa hyvältä, hih ;D

   Poista
 2. Minä haaveilen Toryn ballerinoista ja raitamekosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin yksi lisäpari Toryja kelpaisi, mutta ehkä maltan ainakin Jenkkeihin asti ;)

   Poista
 3. Blogistani löytyy sinulle haaste! :)

  http://projectss13.blogspot.fi/2013/04/haaste-viisi-asiaa.html

  VastaaPoista
 4. googlettelin kokemuksia usassa shoppailusta ja löysin sitä kautta sun blogiin :) Haluisin udella, minkä verran oli hintaa ostamallasi MK kellolla ? Itse olen lähdössä Nyciin ens kuussa ja yritän saada vähän ostoslistaa kokoon ja selvitellä, mitä sieltä kannattaa ostaa. Sun ostospostauksista oli kyllä paljon apua, kiitos!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 250dollaria. Dollarin kurssi oli huono kun olimme viimeksi Jenkeissä, joten hintaa tuli euroissa noin 180e :) nykyään kurssi on vahvempi. Hinnat löytyy Korsin sivuilta ja sieltä vaan muuntaa vsitte valuuttamuuntimella euroiksi :) Kiva jos oli hyötyä! :)

   Poista
 5. Voih mun pitää heti tulla kertomaan huonoja uutisia huivista, mutta siis... joo vaikka sen pitäisi nukkaantua hitaamminen kuin sen perinteisen, niin langat siitä lähtee "vetämään" mun mielestä sitäkin helpommin. Mun kynnet ei ole edes mitenkään rosoiset, mutta pienikin terävä piikki ja lanka "vetää" koko matkan pituudelta :/ Mulla on ollut oma shine huivi vasta muutaman kerran kaulassa ja niitä langanvetoja on jo ainakin kolme. Ja tämäkin tulee todennäköisesti käytössä vähintään toiselta puolelta nukkaantumaan, ainakin liikkeen sovitusversio oli ihan nyppyyntynyt. Mutta sellaisia kankaiset käyttöesineet yleensä on, eikä siihen oikein mitään taikoja esteeksi ole. Itse ainakin rakastan huivejani näistä pikku vioista huolimatta, heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höhlä! Ompa tympeä että ne on niin herkkiä :/ Kiitos kun tulis kertomaan kokemuksesi! :) Ehkä en sitten osta huivi tuon materiaalin perusteella vaan katson vaan mikä väri miellyttää eniten :D Se beige shine versio on kyllä upea... Uskon, että minäkin ostan huivin jokatapauksessa ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.