pääsiäinen

Viimeiset seitsämän päivää ovat menneet ihan hujauksessa ohi. Viime torstaina lähdettiin pääsiäisen viettiin ja nyt ollaan takaisin kotona. Tuo torstai tuntuu ihan eiliseltä. Päiviin on sisältynyt paljon kivaa puhaa, joten tylsää ei ainakaan kerennyt tulla. Tänä vuonna pääsiäisen säät oli aivan mahtavat ja joka päivä saatiin nauttia auringon paisteesta. Alkoipa ne talvihorroksessa olleet pisamatkin ilmestyä takaisin kasvoille. Pääsiäisenä ollaan käyty pilkkikisoissa, hiihdetty, ajeltu kelkalla, syöty hyvin, nukuttu paljon, saunottu, nautittu auringosta, taas syöty, vietetty aikaa perheiden kanssa, rapsutettu koiria ja syöty vielä vähän lisää. Tänään käytiin kotimatkalla vielä Ruotsin puolella Ikeassa. Alla muutamia kuvia pääsiäisestä sekalaisessa järjestyksessä.


Nyt tosiaan ollaan takaisin Oulussa ja minulle tapahtui ne klassiset: tietokoneen laturi jäi kotiin. Tämä ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun jonkin laturin unohdan kotiin. Yleensä se on ollut puhelimen laturi. No siskoni varmaan laittaa laturin huomenna postiin, mutta koneesta ehtii kyllä akku loppu varmaankin jo tämän illan aikana.

Oliko teillä mukava pääsiäinen? :) Söittekö paljon suklaamunia? Minun mahaani taisi upota ainakin kymmenen...

-Linda

4 kommenttia

 1. Kaunis pääsiäiskattaus teillä:) Ja iiiihanat koirat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäiskattaus oli kyllä minustakin kaunis :) Äiti pannut taas parastaan ;) Ja Manu ja Onni on kyllä sellaisia hurmureita että <3

   Poista
 2. Onni ja Manu on kyllä aika söpö parivaljakko :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.