my statements

Kuten moni muu, myös minä ole mennyt ihastumaan massiivisiin ja näyttäviin kaulakoruihin. En ole koskaan ollut koruihmisiä, mutta olen parin viimeisen vuoden aikana yrittänyt opetella käyttämään koruja asusteina enemmän. Erilaisilla koruilla saa usein hyvin samankaltaisiin asuihini helposti kivaa vaihtelua. Kello kulkeekin jo ranteessa nykyään joka päivä, ja olo on aivan orpo jos kello unohtuu kotiin. Myönnettäköön, että unohdan kyllä yhä usein laittaa edes korvakorut korviin, hih!

Ensimmäisen statement kaulakorun, joka on monessa muussakin blogissa vilkkunut, ostin Lindexiltä viime kesänä. Sen jälkeen korukokoelmaani on päässyt kolme muutakin kaunista korua. Näitä koruja säilytän kivassa sekasotkussa (;D) lasisessa purnukassa.


Lindex 

Lindex 

H&M 

Aldo (Dubai)


Vaikka tykkään kaikista kovasti, tykkään kuitenkin ehkä eniten Dubain Aldosta ostamastani korusta. Siinä on mielestäni ihan täydelliset sävyt ja onhan sen ostosta ihan erilaiset muistot :) Entä mikä on teidän lempparinne?

-Linda

14 kommenttia

 1. Mä olen myös hullaantunut aivan täysin statement-koruihin, vaikka aluksi kauhistelinkin niiden näyttävyyttä ja mietin, viitsiikö niitä käyttää arkena. Milloin olet hankkinut tuon toisiksi ylimmän Lindexin korun, olisikohan niitä mahdollisesti vielä myynnissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen käyttäny arkena koruja muuten hyvin simppeleiden asujen kanssa! :) Tuo toisiksi ylin on tämän kevään Holly&Whyte mallistosta, joten varmasti löytyy vielä! :) Koru löytyy nettikaupasta täältä: http://www.lindex.com/fi/naiset/asusteet/korut/kaulakorut/6950429/Kaulakoru/?styleId=45079634

   Poista
 2. Ihania koruja! Tuo dubain koru on tosiaan todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin se on jotenkin tosi sievä :) Kiinnitin siihen liikkeessä heti huomioni! :)

   Poista
 3. Onpa kauniita koruja! :) Minullakin on statement-koruja kertynyt (mm. tuo Lindexin), mutta harvemmin ne arkena pääsevät päälle. Pitäisikin ryhdistäytyä ja antaa niille enemmän käyttökertoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkaan korut ei turhan usein pääse käyttöön, mutta toivottavasti nyt kevään tullen kaulaliinat antavat sijaa koruille ;)

   Poista
 4. Kaikki on kyllä kivoja, mut mun lemppari vois olla tuo H&M:n yksilö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on ihana! :) Näin sen joulun alla lehdessä ja pistin siskoni Helsingissä etsimään sen minulle ;D

   Poista
 5. Tuo viimeinen on tosi kaunis, mutta pidän kyllä tuosta H&M:n versiostakin!:)

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on vaan kertakaikkiaan niin paras! Olet super kaunis,mukavanoloinen ja sellainen pirteä :) Kerrot täällä ihanasti sitä sun tätä. Matkailusta koruihin ja liikuntaan. Lemppariblogini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kovasti kiitoksia ihanasta kommentista! :) On kyllä aivan ihana kuulla, että tykkäät blogistani! :) Sait kyllä leveän hymyn huulilleni :)

   Poista
 7. Tuo Dubain löytö on ehdottomasti eniten makuuni, vaikka ovat muutkin kauniita! :) Täytyisikin kunnostautua omien statement-kaulakorujeni suhteen, ne ovat jo turhan kauan lymyilleet korulaatikon pohjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minustakin aivan ihana! :) Bongasin sen heti liikkeessä ja se oli pakko saada! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.