instaspämmi

En ole pitkään aikaan postaillut blogin puolelle instagram-kuvia, joten ajattelin laittaa tänne muutamia kuvia pääsiäiseltä niidenkin näkösälle, jotka ei minua istagrammissa vielä seuraa. Itsekään en kauheasti tykkää puhelinkuvista blogeissa mikäli ne on jokapäiväisiä, mutta silloin tällöin ne ei häiritse :)

Halutessaan minut löytää instagrammista nimimerkillä @lindakaup


1. Pääsiäisen ensimmäisellä pilkkireissulla sain 30 kalaa!! Melkonen kalastaja ;) // 2. Onni toimi tomerana vahtikoirana ja hakkui aina kun joku ajoi kelkalla tai hiihti meidän mökin ohi... // 3. Ajeltiin Japen kanssa jonkin verran kelkoilla ja on se vaan hauska painaa avoimella jäällä hieman enemmän kaasua ja tuntea vauhdin hurma! // 4. Pääsiäisen käytetyin asu oli komeaakin komeampi kelkkahaalari ;)


1. Rovaniemellä katsottiin mielenkiintoista dokumenttia Jari Litmasesta, jonka Jape oli kylläkin jo nähnyt. // 2. Koko pääsiäinen meni melkoisesti herkutellen, ja vielä tiistainakin piti herkutella penkkiurheilun lomassa Ben&Jerrysillä... // 3. Uusia ripsiä piti tietenkin heti esitellä. // 4. Keskiviikkona käytiin oikein ulkomaanreissulla Haaparannalla ;)


1. Japekin on aina "innoissaan" meidän Ikea reissuista kun pääsee kokoamaan palapelejä ;) // 2. Kotimatkalla Ouluun paistoi aurinko ja tallentui kuvaan kivasti // 3. Eilen pompin innosta kun postilaatikosta kolahti keltainen kuvasto! // 4. Tänään syötiin illalliseksi juustofondueta, mmm!

-Linda

5 kommenttia

 1. Oi, miten kauniita kuvia sinusta! Ikeassa on kyllä hauskaa käydä, kun huonekalujen kokoaminen on vääjäämättä aina sen jälkeen edessä ;) Sattuneesta syystä on tullut käytyä viime viikkoina Ikeassa jo toistakymmentä kertaa, alkaa jo olemaan riittävä määrä se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo Ikean jälkeen on aina melkoinen kokoamisrumba käynnissä ;D Nyt onneksi oli aika helppo juttu... Tai mistä minä tiedän, kun en koko touhuun osallistunut! ;D

   Poista
 2. Hei, tekisitkö postauksen hullut päivät- himotuksistasi? kiinnostaisi kuulla mitkä löytyy sun ostos/ tsekkauslistalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen postaus onkin minulla jo perinne, joten taatusti on tulossa postausta ihan piakkoin!! :)

   Poista
 3. Onni ei muuten pahemmin erotu tosta porontaljasta :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.