I'm here!

Heippaheiii! Pari päivää tuli vietettyä vapaata blogista. Nyt ei vaan ole runosuoni kukkinu ja juttu luistanut. Voisi kuvitella, että olisin viettänyt nämä kaksi päivää hulluna shoppaillen Stockmannilla, mutta ei! Olen ostanut Hulluilta Päiviltä vain pari ihan pientä juttua, vaikka muun muassa Kartellin tuolia olenkin käynyt pariinkin otteeseen silittelemässä... Säästelen rahojani ensi viikon Helsingin reissua varten, jota odotankin ihan innossani jo :) Minut todennäköisesti löytää ensi viikon perjantaina Zarasta kantamassa hirveää röykkiötä vaatteita pukukoppiin, hih. Ihan rauhassa en saa Helsingin reissuani valitettavasti vaan lomailla, sillä sitä seuraavalla viikolla on sattumoisin kaksi isoa tenttiä samana päivänä, joten reissussakin on pakko edes vähän lueskella.

Näiden kuvien tarkoitus on esitellä, että elossa ollaan ja samalla hieman uusinta huulipunaani. Lupaan ja vannon, että tämä tulee nyt vähäksi aikaa olemaan viimeinen huulipunaostokseni! Mikä siinä onkaan, että juurikin ne huulipunat viehättää minua nykyään eniten ja niitä tulee hamstrattua? Ostin Tornion Kick'sistä pääsiäisreissullamme Viva La Divan huulipunan 106 Coral Reef, joka on ihana hieman oranssiin taittava punainen. Nyt minulta löytyy sitten se kunnon punainenkin puna.


Kun kysyin Japelta mielipidettä kotona tätä uutta punaa huulille levitettyäni, repesi tämä nauramaan samantien... Kiva kun tykkäät ja silleen... :D Mitäs mieltä te olette tämän punan sopivuudesta minulle? Huulipunaa täytyy muuten kehua, että siinä on ihan loistava pysyvyys! Huulipuna pysyy monta tuntia moitteettomana ja pigmenttiä on punassa todella paljon. Hintakaan ei kirpaissut, vaan se oli jotain 7-8 euroa. Näitä huulipunia voin kyllä suositella :)

Nyt minun täytyy alkaa valmistautua töihin lähtöön jossa meneekin tämä ilta ja huominen :) Mukavaa viikonloppua! :)

-Linda

7 kommenttia

 1. Kaunis puna :) Mulla on muuten haaste sulle blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni mielenkiintoisesta haasteesta! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää huulipuna :) Miesten reaktiot on joskus vähän mielenkiintoisia, oon jo oppinut olemaan välittämättä :D Ei ne kuitenkaan tajua mitään mistään tyylijutuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se naurun purskahdun tuli Japelta kyllä täydestä sydämestä :D <3 Joo, kyllä ne miehet pikkuhiljaa näille naisten jutuille lämpenee kuhan ne tottuu ;)

   Poista
 3. Voi ei kultapieni, mitä peukalokynnellesi on tapahtunut? Näyttää haavalta :( mihinkä zaraan ajattelit piipahtaa.itiksenkö.saako moikata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, peukalonkynnessä on kaunis kulunut kynsilakka! Ei onneksi haavaa! :) Luultavasti eksyn vain keskustan Zaraan! Ja aivan ehdottomasti saa moikata jos minua sattuu näkemään, olen aina ihan innoissani jos joku mainitsee olevansa lukijani! :)

   Poista
 4. Kiva sävy! Meillä kanssa tuo miehenpuolikas ei oikeen tahdo ymmärtää huulipunien päälle :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.