I have seen a ghost

Pari viikkoa sitten Hullujen Päivien aikaan kävin kovaa taistoa itseni kanssa. Hullujen Päivien kuvastossa oli pitkään, siis todella pitkään haaveilemani Kartellin Louis Ghost -tuoli roimassa alennuksessa. Kampanjahinta tuolilla oli 179 euroa, kun tuoli normaalihintaisena maksaa nykyään 270 euroa. Mietiskelin kovasti, onko nyt oikea aikaa ostaa tuota tuolia, sillä olisihan niitä rahareikiä varmasti toki muitakin. Ainahan voisi esimerkiksi ihan vain säästää. Kävin kuitenkin tuolla viikolla kolmesti tuoli sivelemässä Stockmannilla. Olin oikeastaan jo päättänyt olla ostamatta tuolia, kunnes sunnuntaina sain pienen paniikin, kun aloin jo about sadannetta kertaa miettimään tuota tuolia. Kun Jape sitten näytti hankinnalle vihreää valoa, karautimme autolla Stockmannille kymmenen minuuttia ennen sulkemisaikaa. Ja lopulta kävelin ulos kantaen ihanaa unelmieni tuolia mukanani.


Tuolin ostoon nyt päädyin siksi, että tiesin ehdottomasti haluavani tuolin joskus. Tiesin myös, etten todennäköisesti koskaan tule saamaan tuolia näin halvalla mitä nyt sain ja sen takia koin järkeväksi ostaa tuolin jo nyt. Tuolin hintakin kun on noussut muutamia kymppejä viime vuoden sisällä, ja hinta tulee todennäköisesti nousemaan myös jatkossa, joten parin vuoden päästä olisin saattanut joutua pulittamaan tuolista yli satasen enemmän. Omaa visiotani tuolista korkeakiiltoisen työpöydän edessä työtuolina en vielä tällä hetkellä voi toteuttaa, mutta siihen asti tuoli saa tönöttää pienessä kodissamme paraatipaikalla ;)

I love it!

-Linda

19 kommenttia

 1. On se kyllä kaunis. =)
  Olen pohtinut, että meneeköhän se ajan kanssa sellaisille hiuksen hienoille säröille ja muuttuu maitolasimaisen harmahtavaksi, niinkuin muovilla on tapana?
  Kun joskus saan walk-in vaatehuoneen niin sieltä tulee löytymään tuo tuoli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä yhtään millaiseksi tuo ajan kanssa menee! Naarmujahan tuohon ainakin tulee helpolla :) Tuo tuoli kyllä sopisi walk-in vaatehuoneeseen myös hyvin ;)

   Poista
 2. On nuo kyllä kauniita! (: Mulla on ollut just sama visio tuosta sellaisen "kapean" korkeakiiltoisen työpöydän kaverina, hih. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaisen kanssa toivon tulevaisuudessa tuolin parittavani! ;)

   Poista
 3. Nää tuolit on kyllä ihanat! Meillä niitä löytyy neljä kappaletta ruokapöydän äärestä. ;) Ja ihanan ulkonäön lisäksi ne on musta oikeesti hyvät istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että teillä on nuo ruokapöydän tuoleina! ;) Minustakin tuossa on hyvä istua! :)

   Poista
 4. On se vaan kaunis<3 hyvän ostoksen teit ;)
  Täällä haaveillaan myös korkeakiiltovalkoisesta työpöydästä yhdistettynä tuohon tuoliin, mutta nykyiseen kotiin se ei ole mahdollista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekään ei tällä hetkellä mahdu, mutta eiköhän joskus tulevaisuudessa tämäkin ole mahdollista! :)

   Poista
 5. Eiii, oon niin kade!! Itekihän tuskailin siellä reissussa tuon tuolin perään sunnuntaina mutta se oli loppuunmyyty netissä. Mun harmiksi/onneksi :)

  VastaaPoista
 6. Taas kun ynnäilee blogin parin viikon rahan tuhlausta, ei voi kuin ihmetellä, että kylläpä opiskelijat nykyisin tienaavat opintojen ohella suoritettavilla töillä ;) Ja taitavat ne tulorajatkin jonkin verran rajoittaa tienaamista... Toiset joutuisivat kituuttamaan tuolla rahamääärällä lähes ½ kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli maksettiin puoliksi Japen kanssa :) Tiedän olevani onnellisessa asemassa, että koska asumismenot menevät avopuolison kanssa puoliksi ja koska käyn töissä, minulla on mahdollista ostaa myös kalliimpia juttuja. Ja viime vuonna nostin opintotuet kaikilta yhdeksältä kuukaudelta, joten asiasta kiinnostuneet voivat Kelan sivuilta käydä kurkkimassa tulorajani ;)

   Poista
  2. On se kumma, kun jotkut kokevat olevansa oikeutettuja puuttumaan toisten tuloihin...hohhoijaa! :) Tein itsekin töitä opiskelun ohella...ihan normipalkalla eikä tarvinnut todellakaan jokaista penniä laskea. Asumiseen meni vain 200e/kk, joten oli vara tehdä vaikka mitä kivaa, myös opiskelijana!

   P.S. Ihana tuoli! :) Itselläni on samantyyliset tuolit (ilman käsinojia) ruokapöydän tuoleina Etolalta.

   Poista
  3. On se kumma, kun jotkut kokevat olevansa oikeutettuja puuttumaan toisten tuloihin...hohhoijaa! :) Tein itsekin töitä opiskelun ohella...ihan normipalkalla eikä tarvinnut todellakaan jokaista penniä laskea. Asumiseen meni vain 200e/kk, joten oli vara tehdä vaikka mitä kivaa, myös opiskelijana!

   P.S. Ihana tuoli! :) Itselläni on samantyyliset tuolit (ilman käsinojia) ruokapöydän tuoleina Etolalta.

   Poista
  4. Ei kyllä varmaan oo yhtään kivaa ku aina joutuu ostoksiaan selittelemään. Olkaapa hyvät lukijat välillä onnellisia toisten hankintojen puolesta! Mitä joku toinen omistaa niin ei ole itseltä pois! Ja ainahan voi tehdä töitä omien haaveiden eteen!

   Anu

   Poista
 7. On kyllä pleksillä sen verran hintaa, että rampakin oppii kävelemään kun tuohon istahtaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on, että design maksaa :)

   Poista
 8. Anonyymi vois myös mennä töihin ja tienata itse omat rahat, ettei tarvitse täällä toisten blogin palstalla kirjoitella toisten ostoksista ja tienaamisesta..

  VastaaPoista
 9. Tuo tuoli on kyllä niin upea! Itsellänikin se on keikkunut haavelistallani jo pidemmän tovin. Kyllä joku päivä sen vielä kotiutan. ;) Erittäin ihanan ostoksen olet kyllä tehnyt! <3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.