ääni minulle? kiitos sinulle ♥

Heippahei! Minulla olisi teille lukijoilleni kaino pyyntö! All I Ever Wanted Is Here blogin Karla nappasi minusta Oulun Rotuaarilla asukuvat Indiedaysin ja Olympuksen kampanjaan. Kampanjassa siis Indiedaysin ja Inspirationin bloggaajat ottavat katumuotikuvia ja yleisö (eli te!) pääsee valitsemaan parhaimmat asut. Voittaja-asun omistaja ja asun kuvaaja palkitaan Olympuksen E-PM2 kameralla, sekä lisäksi myös kaikkien tykkääjien kesken arvotaan yksi kamera! Arvostaisinkin tooodella paljon, jos mahdollisimman moni teistä lukijoistani kävisi heittämässä äänensä minulle täällä! :) Aikaa se ei vie kuin yhden napinpainalluksen verran ja jokaisen, tarkoitan j-o-k-a-i-s-e-n ääni on tärkeä! Tämä on ensimmäinen kerta kun olen mukana missään tälläisessä, ja vaikka mahdollisuudet voittoon ovat hyvin pienet muiden tyylitaitureiden joukossa, haluan voida sanoa edes yrittääneeni! :) Ja olisihan se hienoa, jos jollakin teistä kävisi tsäkä ja joku teistä minun blogini lukijoista voittaisi arvonnassa!

Tälläisessa asussa siis hiihtelin kaupungilla asioilla viime perjantaina:

takki Benetton // housut H&M // huivi ja laukku LV // hanskat Mango // kengät Converse

Nuo H&M:n vaaleat pöksyt tuntuvat melkein juurtuneen ylleni! Ne on tosi mukavat jaloissa ja väriltään sellaiset vaalenharmaanbeiget. Näitä tullaan varmasti kesällä useampaan otteeseen täällä blogissa! Villakangastakki on superalelöytö Kanarialta, pulitin tuosta Benettonin takista muistaakseni naurettavat 15 euroa. Asuni kuvastaa oikeastaan koko vaatekaappiani melko hyvin: ketjukauppojen vaatteita, alehunterin löytöjä ja asusteisiin on panostettu.

Ja sitten vähän reaaliaikaisempia kuulumisia, joita on tullut päivitettyä tänne viime aikoina melko laiskasti, pahoittelut! Viime viikolla luin kovasti tenttiin ja loppuviikko menikin tiukasti töiden parissa. Tänään minulla on ollut pitkästä aikaa vapaapäivä, mutta sekin meni suihkiessa sinne tänne! Huomenna käyn päivällä töissä ja illalla mennään kaverille juhlistamaan vappua. Torstaina minulla alkaakin jo kesätyöt ja seuraavat neljä kuukautta menee arkipäivät klo 8-16 töissä. Ja syyskuussa minulla koittaa elämäni ensimmäinen palkallinen täydet neljä viikkoa kestävä kesäloma! Täytyy kuitenkin muistaa nauttia tästä kesästä ennen sitä :) Tuntuu hullulta, että on kulunut jo kahdeksan kuukautta siitä, kun viime kesän kesätyöt lopetin ja nyt on jo aika palata takaisin! On kyllä kiva nähdä viime kesän työkavereita :) Olen siis tämän kesän samassa työpaikassa kuin viime vuonna, tehtävän vaan muuttuvat hieman. Kiva päästä oppimaan taas jotain uutta :)

Haluan vielä toivottaa kaikille oikein mukavaa vappua! Täällä vapunaatto aukesi valitettavasti hyvin harmaissa ja sateisissä tunnelmissa, mutta ei anneta sen häiritä! :)

-Linda

16 kommenttia

 1. Käyty äänestämässä! :) Saakos udella missä oot töissä? :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opintojen ohessa olen ollut kaupan kassalla ja kesäksi siirryn taloushallinnon hommiin :)

   Poista
 2. Oletko nyt koulun ohella ollut eri työpaikassa kuin minne menet kesäksi? :) ajattelin kun olet ollu nyt ilta- ja viikonloppu töissä ja kesän olet arkityössä :) olisi kiva tietää minkä alan hommissa olet ;) - Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama firma, erit hommat! :) Opintojen ohessa kassalla ja nyt kesällä taloushallinnossa :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia nämä!!:)) tuo huivi on kyllä nätti.

  VastaaPoista
 4. Äänestin, huippublogi sulla!!:))

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä nämä äänestykset on aivan typeriä, kun äänestetään kavereita/tuttuja, eikä oikeasti sitä parasta tyyliä. Ja nämä bloggaajien äänestämispyynnöt vasta ärsyttävätkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän nyt on selvä, että kaikki äänestää kaveriaan, koska kaveriaan halutaan auttaa :) Itse olen kyllä antanut kisassa ääneni kaikille niille tyyleille, joista itse tykkään, kun useammalle oli mahdollista ääni antaa :) Ja minusta olisi pikemminkin hölmöä, jos en mainitsisi kisasta täällä blogissani. Monet tuohon kisaan osallistuneet Indiedaysin ja Inspirationin bloggajathan kamppanjoivat suuresti myös omien kuviensa puolesta, eikö sekin olisi sinun ajatusmaailmasi mukaan sitten typerää? Blogillani ei kuitenkaan ole monikymmentuhatpäistä lukijakuntaa, joka loisi mitään valtavaa etulyöntiasemaa. Monillahan on facebookissakin yli tuhat ystävää, ja uskon että facebook-kaverit on "uskollisempia" äänestämään kuin blogin lukijat :)

   Poista
 6. Hei,
  kiva asu :) Tuo Favorite PM on kyllä kaunis laukku ja mietinkin nyt sen ja Evan välillä... Mitä laukkuun mahtuu? Näin eilen tuon laukun ensimmäistä kertaa livenä ja se oli niin kaunis...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.