uutuuksia kosmetiikkarintamalla

Kävin eilen Pukumiehessä tekemässä pari kosmetiikkaostosta, sillä Pukumiehessä on tämän viikonlopun ajan asiakasomistajapäivät, jolloin S-Etukortilla saa -20% alennuksen kaikista tuotteista. Molempien tuotteiden ostoa olin vartavasten pantannut tähän asti, sillä odottelinkin että eiköhän tässä kohta taas ole asiakasomistajapäivien aika.

Vaikka voisi tämän postauksen jälkeen kuvitella, että huulipuna-arsenaalini on riittävä, niin ehei. Puutuihan sieltä vielä joku ;) Kuva jostain syystä vääristää väriä hieman, mutta puna on korallisenpinkki ja on vielä hieman enemmän oranssihtava kuin kuvassa. Kokeilin hyvin samanlaisia sävyjä myös Chanelilta ja Lancomelta, mutta YSL vei taas voiton. Tämä puna on YSL:n Rouge Pur Couture sarjan sävy 52 Rosy Coral.


Huulipunan lisäksi ostin kauan himoitsemani Nail Envyn, josta olen kuullut kehuja muun muassa Jonnalta. Minulla kynnet kasvavat melko nopeasti, mutta vahvuutta kaipaisin niihin lisää, sillä ne tuntuvat katkeavan pienestäkin osumasta. Toivottavasti tämä toimisi minullakin eikä tarvitsisi murehtia lohjenneista kynsien nurkista, hih :)

Onko teillä muilla kokemusta Nail Envystä? Oletteko saaneet kynnet vahvistumaan? :)

-Linda

3 kommenttia

 1. Heippa! Löysin tänne blogiisi :) Muistinkin että olimme Stockmannilla aikoinaan yhtäaikaa töissä. Vieläkö oot siellä töissä? Minä oon nykyään äippälomalla vakityöstäni ja 6kk ikäisen Vilhelmiinan äiti:) Mukavan oloinen blogi sinulla:) Mukavaa keväänjatkoa! terveisin Outi K. p.s en tiiä muistatko mua enään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei muistan toki! EIi Stockalla tainnu olla silloin muita Outeja :) En oo ollu Stockalla vuosiin töissä, mutta kaupan kassalla yhä, muualla vain ;D Oiii teille on tullut perheenlisäystä, kovasti kovasti onnea teille!! :)

   Poista
  2. Kiva :) Kiitos paljon! Laitoin sulle fb kaveripyynnön :) Mukavaa keväänjatkoa!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.