unelmamökki

Bongasin eilen Facebookista kaverini kaupittelevan melkosen makiaa lomamökkiä Rukalta. Harmi vaan, ettei itsellä osunut vielä viime viikonloppunakaan lottovoitto kohdille ;) Sitä lottovoittoa odotellessa saa kuitenkin yhä unelmoida ihan ilmaiseksi...


Mökki on sen verran upeasti sisustettu, etten panisi pahakseni vaikka asua tuollaisessa :D Olohuoneen/keittiön isot ikkunat ovat mielestäni upeat, ja tykkään yleensäkin isoista ikkunoista. Aina ihmettelen miksi joihinkin uusiin taloihin rakennetaan ihan pikkiriikkisä ikkunoita. Itse tykkään että luonnonvaloa pääsee mahdollisimman paljon asuntoon.

Jos joku menetti sydämensä tälle mökille täysin (en ihmettelisi) tai tiedät jonkun tällaista lomamökkiä etsivän, niin myyntikohteen tiedot löytää halutessaan täältä. Sanoppa ostaja sitten terveisiä Lindalta! ;) Ja kaikki me muut, jotka voivat tälläisistä tällä hetkellä vain unelmoida, niin ei kun lottoa lauantaiksi vetämään!

Miten on, kelpaisko jollekin muullekin tämmöinen mökki? ;)

-Linda

6 kommenttia

 1. Näin myöskin sen jo fb:ssa ja ihailin sisustusta! Todella onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kelpais kyllä tuommoisessa mökissä viettää aikaa :)

   Poista
 2. Ai vitsi miten ihana! Oonkin lähössä just Vapuks Rukalle, ois kyllä kiva yöpyä tommosessa eikä hotellissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en edes koskaan ole käynyt Rukalla! Muissa tuntureissa kylläkin :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.