Prada Candy

Pukumiehessä on ollut tämän viikon kaikki hajuvedet -15%. Eilen sain sitten Japelta luvan valita naisten päivän kunniaksi itselleni uuden hajuveden ja oli selvä minkä valitsin:

Prada Candy


Olen jo monia monia kertoja käynyt tuoksuttelemassa siellä tätä ihanan makeaa hajuvettä, jonka ystäväni joskus viime vuonna minulle esitteli. Löydän yleensä aina uudet hajuvedet ystävieni kautta. Minulla on tätä ennen vain yksi Chanelin hajuvesi päivittäisessä käytössä, joten mitään laajaa hajuvesivarastoa minulta ei löydy. Lisäksi minulla on kilpailusta voitettu Givenchyn hajuvesi, mutta se on voimakkuutensa vuoksi käytössä vain iltamenoissa. Minun pitää aina uutta hajuvettä ostaessa olla todella tarkka hajusta, ettei se aiheuta minulle päänsärkyä. On muutama ihana hajuvesi jäänyt käyttämättä sen vuoksi, että sain niistä auttamatta migreenin :/ Esimerkiski Escadan uusin kesätuoksi Cherry in the Air on minusta aivan ihana, mutta tiesin heti, että saisin siitä päänsäryn.

Löytyykö joltain muulta tämä ihastuttava karkkinen tuoksu? :)

-Lindsay

16 kommenttia

 1. Tuo tuoksu on IHANA! Ostin sen Kanarialta vuodenvaihteessa, kun sain yhden toisen hajuvesiostoksen mukana pienen näytteen tuosta Candysta. Se on ylivoimaisesti lempparein tuoksuni:) Ihanasti sopii tuon pullon värit myös kynsiisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu totta vie on ihana! Niin ihanan makea, muttei imelä kuitenkaan! :) Hih hyvin sattui tosiaan sopimaan kynsiini, kuten myös sairasasuuni Jumpiniin ;D

   Poista
 2. Oi tuota täytyy käydä kokeilemassa kaupassa! Ulkonäön perusteella jo uusi lempituoksu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, uskon että myös sisältö huumaa sinut! ;D

   Poista
 3. Pittää käyä tuoksuttelemassa tuo! Meillä on muutenki niin yhtenevä tuo tuoksumaku, että luulen tykkääväni kans :) Ostolakon jälkeisessä ostoslistassa on nimittäin sen teepparin ja aurinkolasien lisäks myös uus hajuvesi sen samaisen Chanelin rinnalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullun hommaa tuo ostoslakkoilu, ei onnistuis multa ;D Kävis varmaan samallalailla kuin herkkulakossa... Mutta käy tuoksuttaan ja kerro mitä tykkäsit!! :)

   Poista
  2. Tässä lakossa on nyt kuule isot panokset kyseessä :D PAKKO onnistua!

   Poista
 4. Minullakin heräsi mielenkiinto tuota tuoksua kohtaan :P pitääpäs käydä nuuhkimassa joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen jos makeista hajuvesistä tykkää! :)

   Poista
 5. Määpä alakoin lukkeen tätä ko kivan olonen blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 6. Tätä hajuvettä mulla ei ole, mutta tunnen tosiaan sun tuskan tossa päänsärky asiassa. Joka kesä nuuskuttelen noita Escadan uutuuksia. Tänä vuonna tykkäsin erityisen paljon tosta Cherry in the air:sta, mutta ei mulla oo mitään mahdollisuutta ostaa sitä - tiedän jo, että siitä saisin päänsäryn :/ nuuskutellessa tykkään juurikin makeista, mutta useimmat niistä on ihan ehdottomasti ei...

  Ps. ihana blogi, ja oletpa suloinen! Jäin seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se Cherry oli tosi voimakas vaikka ihana tuoksu olikin :/ Tämä on kyllä tosi makea, mutta ei pistävä, joten kannattaa käydä nuuhkimassa jos makeista tykkäät! :) Ja kiitos ihana kuulla että tykkäät ja jäät seurailemaankin! :)

   Poista
 7. Voi, juuri löysin sun blogin Reetan kautta, ja klikkailin samantien itseni lukijaksi! :)

  Tuota tuoksua en ole koskaan käynyt haistelemassakaan, mutta pakkaus näyttää herkulliselta ;) Olen jo jonkin aikaa haaveillut jostakin uudesta tuoksusta, täytyy käydä nuuhkimassa tuotakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ompa kiva kuulla että tykästyit blogiini! Tervetuloa! :) Tämä hajuvesi on kyllä todella herkullinen ja ihanan makea ;)

   Poista
 8. makeista kun tykkäät myös nii suosittelen britneyn fantasya! ei oo hinnalla pilattu ja ihanan makea ja pullo tosi söpö :) tosin en ole varma saako sitä suomesta tällä hetkellä....

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.