mekkoinspiraatiota

Kun vähän aikaa sitten selasin nettikaupoista potentiaalisia mekkoja kesän häihin, törmäsin Nellyllä mitä ihastuttavimpiin mekkoihin. Olen karttanut Nellyn verkkokauppaa yliannostuksen vuoksi viimeisen vuoden, mutta pakko se minunkin on kyllä myöntää, että juhlamekkojen osalta Nellyn tarjonta on ehdottomasti verkkokauppojen paras. Kokosin kollaaseihin inspiraatiota kesän juhlia varten.


Jos valmistuisin nyt ylioppilaaksi valitsisin todennäköisesti mustavalkoisen mekon ylioppilaslakin värien mukaan. Itse aikanani teetin mekon, mutta silloin kun minä valmistuin ylioppilaaksi, en juurikaan ollut vielä perillä mistään nettikaupoista. Nykyään nettikaupoista löytyy varmasti jokaiseen makuun mekko. Teetättämällä saa toki uniikin mekon, eikä varmasti oli toista samanlaista, mutta se ei myöskään ole halpaa hommaa. Kollaasin keskimmäinen peplummekko on mielestäni aivan upea!


Nude on ehdottomasti lempivärini kesän juhlamekoissa. Hääjuhliin nude on kuitenkin valitettavasti liian vaalea, mutta esimerkiksi ylioppilas- ja rippijuhliin oikein passeli. Kollaasin peplummekko ja pitsiyläosainen mekko ovat lemppareitani. Voi kun näitä löytyisi muissa väreissä! Mutta olisikohan ne sitten enää niin ihania?


Kevään edetessä alan innostua myös entistä enemmän väreistä! Lemppareitani värikkäistä mekoista voisi olla koralliset, keltaiset ja punaiset mekot, mutta aika vähän näitä värikkäitä mekkoja on vielä tarjolla. Kollaasin kaksivärinen mekko olisi aivan ihana kesän juhliin myös! Nuo korkokengät ovat hurmanneet minut täysin ja jos vain korkokengät istuisi jalkaani tilaisin nuo välittömästä! Kengät sopisi niin juhlaan, kuin myös arkeenkin vaikka lahkeista käärittyjen farkkujen kanssa...

Yksi mekko minulla kotona jo kävikin testauksessa, mutta lähti nopeasti bumerangina takaisin, sillä mekko ei ollut ollenkaan sellainen mitä luulin. Täydellisen mekon etsintä jatkukoon ;)

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

5 kommenttia

 1. Mulla pitäisi valmistujaismekko hankkia, pitääpä käydä kurkkimassa Nellyn valikoimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nellyllä on kyllä loistava mekkovalikoima! Itsellä on nyt mielen päällä parikin mekkoa, jotka voisin tilata sovitukseen.

   Poista
 2. Upeita mekkoja! Itseäni suurimmassa osassa Nellyn mekkoja häiritsee se pituus :/ En tiedä johtuuko vaan ruumiinrakenteestani mutta melkeinpä kaiakki mekot jäävät itselleni todella, mauttoman lyhyiksi. Harmittavaa jos mekko muuten olisi ollut kiva!
  Tuo musta-valkoinen peplummekko nyt kuitenkin lähti sovitukseen :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen huomannut saman, että monet Nellyn mekoista on turhan lyhyitä! Mutta ainakin mallikuvasta päätellen, tuo valkomustapeplummekko ei olisi roiskeläppämittainen :D Toivottavasti se on sopiva, se on nimittäin todella kaunis :)

   Poista
 3. Oi, itsekin etsiskelen kuumeisesti mekkoa kesän juhliin, Nellyltä löytyy kyllä vaikka mitä ihania vaihtoehtoja! Nude olisi kaunis ja herkkä, mutta toisaalta värikkäät mekot olisivat piristäviä! Ja toisaalta jos ostaisin nuden mekon, täytyisi hankkia myös mekkoon hyvin mätsäävät nudet korkkarit ;) vaikka ehkäpä myös mustat sopisivat...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.