kysymyksiä teille!

Ensimmäinen kysymys on kaikille blogini lukijoilla, johon kaipaisin mielipidettä:

1. Kysymys: Mitä mieltä olette blogini nimestä? Blogini alkuakoina kaipasin hieman anonymiteettiä ja nimesin blogini yhden lempinimeni mukaan. Oikea nimenihän on siis Linda. Minua on viime aikoina alkanut hieman häiritä blogini nimi, sillä bloggaisin nykyään mieluiten ihan omalla nimelläni. Onko blogin nimen vaihto kahden ja puolen vuoden jälkeen järkevää? Blogin osoitteen pitäisin jokatapauksessa samana, sillä sen muuttaminen menisi turhan vaikeaksi.

Nämä seuraavat kaksi on suunnattu oululaisille! :)

2. Kysymys: Osaatteko suositella minulle kauneushoitolaa, jossa laitetaan ripsien pidennyksiä? Mieluiten kohtuu edulliseen hintaan (laitto alle 100e) ja opiskelija-alennuskaan ei ole pahitteeksi! ;) Minulla oli viime keväänä jonkin aikaa pidennykset, jotka kuitenkin otin pois, kun toisesta silmästä ripset putosi noin viikossa. Haluaisin kuitenkin ehkä kesäksi kokeilla ripsiä uudestaan, sillä oli ne vaan niin helpot!


3. Kysymys: Löytyykö innokkaita oululaisia kirpparilla kävijöitä? Harkitsen tässä keväällä ottavani pöydän Second Hand Storesta, joten löytyisikö innokkaita ostajia? :) Kaappiin on alkanut kertyä jo melkoisesti vähälle käytölle jäänyttä vaatetta, jotka mielelläni laittaisin kiertoon uuteen kotiin. Onko kenelläkään kokemusta Second Hand Storesta? Suosittelisitteko jotain muuta kirppistä?

-Lindsay

78 kommenttia

 1. Itse olen vienyt vaatteitani monesti SecondHand Storelle ja kyllä suosittelen, hyvin on mennyt kaupaksi eikä pöytävuokrakaan ole pahan hintainen! Täällä siis ilmottautuu ainakin yksi vaatteiden ostajasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni muukin sanoi että tavara käy kaupaksi! Se olisikin hyvä :) ja kiva jos ostajiakin löytyy! ;)

   Poista
 2. Nimenvaihdos on ihan ok, mutta sen pitää sitten olla kans tosi hyvä...! ;) Ps. Mulla on ikävä sitä vanhaa sivun yläreunassa ollutta logoa. Se oli niin herkku ja kaunis. Vinkvink. :)

  Olen itse myynyt vaatteitani Paljekirppiksellä. Pöytävuokrat ovat hieman edullisemmat kuin SHS:llä ja sillä on paaaljon asiakkaita - ainakin siellä on ollut melkein joka käynnillä oikein tungos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se uuden nimen keksiminen vasta vaikeaa olisikin. Sen pitäisi tosiaan olla hyvä jos vaihtaisin. Tai sitten tosi simppeli :D Kiitos kirppisvinkistä, pitää harkita Palettakin :)

   Poista
 3. Paras ripsienlaittopaikka Oulussa taitanee olla Studio Ugly Duckling ja sieltä Iina. Paikka on aika rock-henkinen, mutta älä anna sen hämätä :) Paikka on tosi uusi ja taidettiinpa valita Oulun parhaaksi yritykseksi v. 2012 asiakkaiden mielestä. Itse kävin laittamassa LS-stylessä viime keväänä ripset, mutta en kyllä suosittele paikkaa, enkä menisi itse uudelleen vaan juurikin tuonne rumaan ankanpoikaseen :D Lisäksi sieltä saa opiskelija-alennusta 10% joten huoltokerraksi jää 54 euroa. Ja kirppareista vielä sen verran, että ei taida Oulussa parempaakaan olla valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kävin myös laittamassa kesällä ripset tuolla Ugly Ducklingissa ja hämmennyin kovasti paikan ilmeestä! Tyttö joka laittoi ripset minulle oli, että ei meillä yleensä kukaan kyllä halua näitä luonnollisia ripsiä, mutta voin mää ne sulle laittaa. Alkuhämmennyksen/järkytyksen jälkeen pystyin kuitenkin rentoutumaan lähes kokonaan ja luottamaan, että tyttö osaa hommansa. Ja voi kuinka tyytyväinen olinkaan! :) Myös tyttö oli tyytyväinen työhönsä ja totesi, että noistahan tulikin tosi kauniit, vaikka ohuemmilla ripsillä tehtiinkin.

   Poista
  2. Kiitos tästä vinkistä! Pitääpä laittaa tämäki harkintaan! :P

   Poista
  3. JOO, UD, oletteko muuten katsoneet niiden kalenteria. Mä ainakin pysyn nykyään noista prätkäkuvioista ulkona.

   Poista
 4. Minusta blogin nimen voi pitää samana, lähinnä siksi että se on kuitenkin jo (ainakin omissa silmissäni) vakiintunut nimi. Kaiketi monikin bloggaaja bloggaa omalla nimellään, mutta blogin nimi on pysynyt samana joka se "joskus muinoin" oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näinhän se taitaa olla. Nimen vaihtaminen 2,5 v jälkeen ei välttämättä olisi enää järkevää :)

   Poista
 5. Mun mielestä tämä blogin nimi on hyvä. Kuitenkin melkeen kun oma nimi ;) Mä en ehkä vaihtaisi, kun monet kuitenkin tuntee sut jo tällä nimellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se varmastikin on ja eihän tuo tosiaan paljon nimestäni eroa :)

   Poista
 6. Nimen vaihto on toki ihan jees, eikä varsinaisesti vaikuta lukijan elämään niin kauan kuin osoite pysyy samana.

  Ripsienpidennykset Oulussa kiinnostaa muakin, mutta en valitettavasti osaa neuvoa että mistä saisi hyvät.

  Itsekin käyn yleensä Second Hand Storessa, tosin enemmänkin myyn itse. Sultakin tulisi luultavasti ostettua korkeintaan asusteita, kun ollaan niin eri kokoisia. Itse sain viimeksi viikon myynneistä voittoa reilun satasen, vaikka hinnoittelin tuotteet todella edullisesti, suurin osa tavaroista lähti ihan parilla eurolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä onkin moni neuvonut ripsipidennyspaikkoja! :) Ja kiitos kirppiskokemuksen jaosta! :) SHS vaikuttaa ihan hyvältä, varastelu vain huolettaa :(

   Poista
 7. Second Hand Storesta multa pöllittiin aikalailla vaatteita.. Poishakiessa sanoin asiasta niin myyjä vaan levitteli käsiään ja naurahti inhottavasti, ei siis tuntumut kiinnostavan asia ihan yhtään. Jäi niin paska maku suuhun tuosta myyjän asenteesta et en kyllä sinne enää mitään vie. Ei siis kannata viedä sinne mitään h&m/gina vaatteita kalliimpaa.. Tosin ei ne mun pöllitytkään vaatteet (ja laukku!) mitään designeria olleet :D

  Veisin Kärkkäisen vieressä olevalle Järkikirppikselle tai Paljekirppikselle joutsensillan toiselle puolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ompa tympeää :( En minäkään kirppiksellä tosiaan mitään merkkijuttuja möiskään ja eipä mulla vaatteissa mitään merkkejä löydykään. H&M, Vila, Veromoda kamaa lähinnä möisinkin :)

   Poista
 8. Suosittelen Second Hand Storea! Ja täällä ainakin yksi tyyliäsi ihaileva, joka varmasti kävisi kurkkaamassa pöydän (-:

  VastaaPoista
 9. Mulla on ripsien suhteen vaan hyviä kokemuksia LS-Stylesta, mutta ensimmäisen laiton kanssa ei alle sataseen taida opiskelijakortillakaan päästä :/ Second Hand Store on ihan ok kirppis, mutta kannattaa tosiaan parempiin tuotteisiin ottaa hälyttimet kassalta. Paljekirppistä en oo testannut, mutta kuullut kehuttavan aika paljon.

  Blogin nimi on musta ihan hyvä, kun tän on tällä nimellä jo niin hyvin oppinut tuntemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo LS-Style taitaa olla tosi kallis :/ Joo hälyttimet pitäisi kyllä ottaa. Onkohan ne hintavia?

   Poista
  2. Ilmaisia tais hälyttimet SHS:lla olla, tai ei multa ainakaan oo niistä mitään veloitettu :)

   Poista
 10. Mulla on, vielä, ripsienpidennyjkset ja otin ne tuolla js studiolla, mutta en kyllä suosittele.. Mulle sitä paikkaa suositeltiin ja oon huollattanu nää nyt 3 kertaa, aina kahden viikon välein, ja nää on sillon ollut aina ihan järkyttävässä kunnossa. Nytten edellisestä huollosta on alle viikko ja mulla on enää muutama ripsi jälellä, joten meen poistattaa nää kokonaan. Mutta harmittaa kyllä koska ripsienpidennykset on niin helpot, ja mä oon ainaki vähentäny meikkaamista hirveesti !
  ajattelin tänään itseasiassa tehdä postausta juuri tästä ripsiasiasta, joten käyppä kurkkaa vaikka huomenissa mun blogia sitten :) http://nothingbutahuman1.blogspot.fi/

  Ja tosta Second hand storesta en osaa sanoa yhtään, itellä oli just paljekirppiksellä pöytä ja sitä voin kyllä ainakin suositella ! Henkilökunta mukavaa ja auttavaista, hyvin kävi kauppa, tavaraa ei varastettu,ihmisiä käy erittäin paljon, eikä ole pahanhintainenkaan pöytövuokra !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmasti riippuu jotenkin omista ripsistäkin mitkä ripset sopii ja mitkä ei :S Minäkin olen kuullut paljon ristiriitaisia kokemuksia monista paikoista. Ja minäpä käyn lukemassa :)

   Poista
 11. Olen jokseenkin samaa mieltä toisen anonyymin kanssa siitä, että jos olet jotain merkkitavaraa viemässä niin ei kannata! Lähtee todennäköisesti kävelemään. Olen itse myynyt tavaraa Second Hand Storessa kolmisen kertaa ja aina jotain on varastettu. Itsekin kerran mainitsin myyjälle siitä ja vastaanotto oli todella häikäilemätön; "no can do" ..mutta tottahan se on, minkäs teet. Lisäksi minua ärsyttää se miten sotkuista ja likaista siellä aina on. Eivätkä ihmiset juuri välitä siitä mihin pöytiin ne tavaraa heittelee. Kaikki hyväkuntoiset alle 4e jutut myyvät varmasti, mutta jos yrität myydä jotain kalliimpaa niin ei välttämättä mene kaupan. Mutta toisaalta, itsen päädyn aina viemään tavarani sinne, koska siellä liikkuu paljon porukkaa ja nuoria. Yhteenvetona siis..sinne vain, mutta mieti tarkkaan mitä viet :) -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei multa kyllä merkkitavaraa olisi tulossakaan :) Tuo varasteluhomma on kyllä tosi inhottavaa :(

   Poista
 12. Paras paikka myydä mielestäni on Huuto.net. Hyvät kuvat ja hyvä myyntiteksti sekä hinnat kohdalleen. Onhan siinä vähän vaivaa, mutta ei katoa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaan millään jaksa alkaa myymään Huuto.Netissä mitään tosi edullisia juttuja :/ Postikuluihinkin kun menee rahaa.

   Poista
 13. Vastaan nyt, kun kyselit mielipidettä. :D Miusta nimeä ei kannata enää vaihtaa. Se on vakiintunut ja oikein hyvä ja sopiva tämän blogin nimeksi. Jos blogisi aihepiiri olisi kokonaan vaihtunut, niin sitten myös nimen vaihdos voisi olla paikallaan, mutta koska näin ei ole, niin mitä turhaan? :D Ja mikä olisi sitten se blogin uusi nimi, siun oikea nimikö? Kiva juttu, että haluat tulla esiin oikealla nimelläsi, mutta eihän sen takia nyt tarvitse blogin nimeä vaihtaa! :)Mutta jos siusta edelleen tuntuu, että blogin nykyinen nimi ei ole hyvä, niin go for it. :) Päätös on sinun ja kunnioitamme sitä, mikä ikinä se sitten onkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen varmaankin päättänyt jättää nimen sikseen! :) Uuden nimen keksiminenkin olisi jo niin vaikeaa :D

   Poista
 14. Second Handissa kyllä ihmisiä liikkuu. Tuo myyjien asenne vähän riepoo ja siivousaste on mitä on.

  Nim.merk kokemusta on

  VastaaPoista
 15. Testaa ne Salon K:n ripset, oon tykännyt itse :) Ja saat ekan laiton alle huntilla, muistaakseni 99e :D
  -Karo
  p.s. Eikös sun pitäis olla yo:lla lukemassa eikä bloggaamassa... ;)

  VastaaPoista
 16. Suosittelen paljekirppistä! Joka kerta mennyt kaupaksi, eikä varastelua juurikaan. Itse lopetin Second hand storeen vaatteiden viemisen juuri tämän runsaan varastelun vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit tuo varastelu kyllä ärsyttää :/ Pitääpä harkita Paljekirppistäkin...

   Poista
 17. Itse pitäisin enemmän siitä, että blogin nimessä olisi Linda, jos nimen haluat siinä olevan. Huollatan omat ripseni Pinjassa, kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä! :) Ja vielä kolmanteen kysymykseen: Paljekirppikselle veisin tavarat, varmasti menee kaupaksi! Siellä on kyllä niin paljon ylihinnoiteltuakin kampetta myynnissä, että kannattaa miettiä mitä pyytää niistä. -E

  VastaaPoista
 18. Itse käyn vain ja ainoastaan Beautixissa Lasaretissa Katrin luona, huoltoväli ainakin minulla on 4vkoa. Laitto maksaa 99e ja huolto 55e. Tekee hyvää jälkeä ja muutenkin miellyttävä paikka ja laittaja! Oon kuullu monia kauhukokemuksia, että ripset tippuu viikossa, hankaa ja pilaa omat ripset monilla laittajilla, joten en kyllä tuota paikkaa vaihda mistään hinnasta :D -Oona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää laittaa tämäkin harkintaan! :)

   Poista
 19. Melkein vaihtaisin sen... JOtenkin tuntuu hassulta tollainen englannin kielinen nimi nimenä sekä blogin nimenä ehkä hieman naivi. Blogin sisältö taas on oikein mieluisaa luettavaa ja tykkään paljon!! :)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se toki on. Mutta taidan jättää sen kuitenkin nykyisilleen, mutta yläpuolella oleva By Linda ehdotus voisi ollakin hyvä. Ja kiitos kovasti! :)

   Poista
 20. Jos haluat blogata omalla nimelläsi, niin mitä jos lisäisit esim. by Linda sejase-liitteen blogisi nimen perään? (Samaan tapaan kuin Yummy-blogin nimen perään on lisätty by Jenni Ukkonen. Aiemminhan blogi oli Yummy, nyt se on Yummy by Jenni Ukkonen.)
  Tuolloin vanhatkin lukijat löytäisivät edelleen blogisi, mutta saisit myös oman nimesi käyttöön.

  Tai ihan vaan Lindsay's Diaries by Linda, ja vaikka sukunimen eka kirjain siihen halutessasi. :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua. :) Olen itsekin miettinyt välillä samaa eli blogin nimen vaihtoa, mutta antaa olla nyt tuo, jonka hetken mielijohteessa sille keksin blogia luodessa. :) Vaikken siihen aina 100% tyytyväinen olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä vinkki! :) Joo nimen kokonaan vaihtamiseen en taida kyllä lähteä, mutta tätä voisinkin harkita :)

   Poista
 21. Second Hand Storesta tekee kyllä tosi hyviä löytöjä, mutta myyjänä mulla ei ole sieltä kokemusta. Itse oon myynyt lähinnä huuto.netissä ja Facebookin palstoilla. Nykyään huuto.netissä vähemmän, koska facessa menee ihan kaikki kaupaksi. :) Kuvaaminen ja postittaminen vie kyllä jonkin verran aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihan ois kyllä hyviä vaihtoehtoja, mutta se aika mikä siihen menis hirvittää :D Ja postikulut nostaa hintaa :/

   Poista
 22. Laitoin sinulle facebook-viestiä koskien ripsiä! :)

  VastaaPoista
 23. Laitoin sulle facebook-viestiä koskien ripsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas kännykällä näköjään tuplailtu taas x)

   Poista
 24. Nimenvaihto, joo-o, mikä ettei. Tekisi itsekin mieli tehdä niin! Joten ymmärrän täysin sun mielipiteen, ja enpä usko, että ainakaan minua haittaisi! Nopeasti siihen uuteen nimeen kuitenkin tottuisi. (Tuo By Linda oli muuten ihan hyvä idea, vois itekin miettiä sitä....)

  Itse kävin viime syksynä Salon Sarassa laittamassa ripsiä. Siellä tosin on ripsien laitto 112e... Ite sain silloin alennusta, koska ripset laittoi opiskelija. Ripset oli aina tosi hyvät ja pysyi pitkään, kävin huollossa 3-4 viikon välein. Tuo 3 viikon väli oli jo liian nopea, ripset oli vielä sillon suht hyvässä kunnossa. Mutta ainakin paikkana voin siis kehua. :) Itse otin lopulta ripset pois, koska en raskinut maksaa niitä huoltoja enää 5 kertaa.

  Jos viet kirppikselle, niin käväisen kyllä tsekkaamassa! Mutta en suosittele Second Handia. Likainen, ahdas ja niin kuin muut jo on sanonu, varastellaan paljon. Mulla tulee siellä aina pää kipeäksi, kun sen ilmanvaihto on niin huono... Ja kun kaverin kanssa tästä viime viikolla juteltiin, ihmeteltiin sitä, että käykö ihmiset siellä enää niin paljon kuin ennen? Ite suosittelisin uutta Järkikirppistä, joka on Kärkkäisen vieressä. Kävin siellä viime viikolla ekaa kertaa ja sinne vien ainakin sitten joskus omia kamppeita! Iso paikka ja paljon siistimmässä kunnossa, leveämmät käytävät ja muutenkin homma tuntui sujuvan siellä paljon ihmisystävällisemmin. Ja siellä tuntuu käyvän tosi paljon ihmisiä (varsinkin lestadiolaisia). Ainakin mun siellä käydessä se kuhisi ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo By Linda ehdotus oli minustakin hyvä :) Nimenvaihtohaaveet taidan unohtaa :) Alan kyllä tosiaan miettimään jotain toista tuon SHS:n sijaan kun tuntuu olevan jokaisella kommentissa tuosta varastelusta :/ Kiitos tuosta Järkikirppis vinkistä, pitää harkita sitäkin :)

   Poista
 25. Voin lämpimästi suositella sulle Etu-Lyötyssä sijaitsevaa Parturi kampaamo Maggia. Siellä on tosi hyvä ripsienlaittaja sekä edullinen hinta. Oiskohan ollut joku 60-90e ekat ripset ja huollot taitaa olla nykyään 30-40e. Laittajan kanssa on mukava suunnitella, että minkäkokoista ja minkätyyppistä ripseä laitetaan. Sitte tuosta kirppiksestä. Jos omia/miesystäväsi vaatteita laitat myyntiin, niin ehdottomasti tonne keskustan Second hand storeen. Siellä käy paljon nuoria naisia ja miehiä, joten varmasti menee kaupaksi. Alkaa tuo Paljekirppis olla jo aikalailla perheellisten paikka, jossa on nuorten vaatteita aika vähän ja menekki myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa tuollaisesta paikasta en ole kuullutkaan! Olisi vielä ihan kotihoodeilla! Ei löytynyt heiltä kotisivuja ainakaan googlattuani?

   Poista
 26. Iteki suosittelen tota Maggia! :) Itse muistelen, että hinta olisit ollut 69 euroa ja huolto sitten 35 euroa. Hinta ei kirpaise ja tuli tosi hyvät ripset! Muutama kaverikin on käynyt siellä jälkeeni ja sanoneet saaneensa parhaat ripset sieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti suosituksesta, hinta tosiaan ei kirpaisisi kyllä! :)

   Poista
 27. mun mielestä tää nykynenkin blogin nimi on kiva ja kuitenkin Lindsay on niin lähellä Lindaa. Mutta ymmärrän kyllä jos tuntuu että tekis mieli vaihtaa blogin nimi, oon monesti miettiny sitä omankin blogin kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenvaihtohaaveet taidan haudata, sillä onhan tämä nimi tosiaan jo aika vakiintunut :)

   Poista
 28. Siskoni laittoi ripset siellä Ugly Ducklingissa ja ne tippuivat viikossa. Lisäksi 15-vuotiaalta siskoltani oli ripset laittanut henkilö kysellyt alkoholinkäyttöön liittyviä asioita ja kertonut, missä baareissa ei kysellä henkkareita. Että en suosittele! Hairekassa käyn itse, vaikka kallis onkin.

  VastaaPoista
 29. Äiti käy Tuirassa parturi-kampaamo Tuula Tapiossa laitattamassa ripsiä. Ollut tosi tyytyväinen. Taisi olla Vietnamista tai jostain idästä päin työntekijät, jotka ovat ostaneet tämän kyseisen firman ja sitä nykyään pyörittävät. Nimi vain on aika harhaanjohtava :D
  Eka kerran hintaa en muista, mutta huolto taisi olla siinä 50€ pintaan ellei vähemmänkin. Todella hyvää työtä tekevät ja samaan hintaan kuuluu myös kulmien laitto. Kunhan oma rahatilanne antaa periksi niin aion käydä kyseisen paikan testaamassa. Toivottavasti laittaisivat grouponiin jonkin tarjouksen.

  VastaaPoista
 30. Juu Maggiin ei ole kotisivuja, mutta googlesta löydät osoitteen ja numeron. Yleensä tosi nopeasti saa ajan. Suosittelen, että sinne vaan!:) Mukava mennä sellaseen paikkaan, jossa oikeasti laittaja ymmärtää asiakasta ja tekee sellaiset ripset, kun itse tahtoo.

  VastaaPoista
 31. Voishan nimi olla sitten vaikka Linda's Diaries :) Ettei nimi muuttuis ihan hirveesti :)

  VastaaPoista
 32. En veis Second Hand Storeen. Tosi epäsiisti ja likainen paikka. Hajuki aivan kammottava.

  VastaaPoista
 33. Mulla on ollut kerran pöytä Second hand storessa. En huomannut, että itseltä ois tavaraa lähtenyt varkaitten mukana, mutta olen kuullut paljon huonoa tältä saralta ko. paikasta. Kauppa kävi siellä kuitenkin ihan ok. Suosittelisin ennemmin kuitenkin Paljekirppistä. Siellä ollut useasti pöytä ja tosi hyvin käynyt kauppa! Paikkahan on aika iso, ja suosittelen ottamaan pöydän pääkäytävältä. Vain 5 e muita paikkoja kalliimpi, mutta tavara liikkuu paljon paremmin. Tosin niille paikoille saattaa olla parinkin kuukauden jonot.

  VastaaPoista
 34. Mun mielestä sä voit pitää blogin nimen samana ja alkaa käyttää sitten kommentoinneissa yms omaa nimeäsi :) Tää blogin nimi on just hyvä!

  VastaaPoista
 35. Nimiasiasta: ite pudotin blogin nimestä sen "tyyliavain" -loppuosan pois jo varmaan vuosi sitten kun se kuulosti omaan korvaan niin typerältä, mutta kylläpä vain edelleen suosituin hakusana blogiini on juurikin se vanha "Annastiinan tyyliavain"! :'D Yllättävästi nuo nimet siis näköjään vakiintuvat...

  Ymmärrän kyllä hyvin nuo nimenvaihtohaaveesi, ite oon miettinyt ihan samaa että olisi kivempaa kirjoittaa ihan vaan omalla nimellä. Tuo by Linda oli minustakin hyvä ehdotus ja sopisi tähän sinun blogin nimen jatkoksi hyvin. :)

  VastaaPoista
 36. Nimiasiasta: ite pudotin blogin nimestä sen "tyyliavain" -loppuosan pois jo varmaan vuosi sitten kun se kuulosti omaan korvaan niin typerältä, mutta kylläpä vain edelleen suosituin hakusana blogiini on juurikin se vanha "Annastiinan tyyliavain"! :'D Yllättävästi nuo nimet siis näköjään vakiintuvat...

  Ymmärrän kyllä hyvin nuo nimenvaihtohaaveesi, ite oon miettinyt ihan samaa että olisi kivempaa kirjoittaa ihan vaan omalla nimellä. Tuo by Linda oli minustakin hyvä ehdotus ja sopisi tähän sinun blogin nimen jatkoksi hyvin. :)

  VastaaPoista
 37. Itsekin pohdiskelen tällä hetkellä että veisinkö paljekirppikselle vai järkikirppikselle vaatteita myyntiin. Viimeksi minulla oli Järkikirppiksellä pöytä ja siellä kyllä toimi hyvin hommat ja käy paljon porukkaa. Itse olen 22 vuotias, eli nuoren naisen vaatteita myin ja hyvin meni kyllä kaupaksi vaikka siellä paljon perheitä lapsineen näkyykin käyvän. :) Paljekirppiksellä myyntiä en ole aiemmin kokeillut.

  -L

  VastaaPoista
 38. Ihmiset täällä haukkuvat second hand storea, mutta se on silti Oulun paras kirppis, koska siellä saa myytyä. Siellä nimittäin käy oikean kohderyhmän ihmisiä eli nuoria. Paljekirppis on lapsiperheille.

  En olis muuten vastannut, mutta mulla on sieltä useiden vuosien ajalta kokemusta. Siellä varastellaan ja se tietenkin harmittaa, mutta se täytyy kai vain "hyväksyä". Ehkä kymmenestä myydystä yksi varastetaan, että suurin osa sentään menee kassan kautta. Mä laitan ainakin parhaisiin tuotteisiin aina korkeammat hinnat ja silti ne on menneet heti. Niihin laitoin myös hälyttimen. Hälytin ei maksa mitään, jos tuote maksaa kympin tai yli. Eniten mua ärsyttää second hand storesssa se, että ne otta loppusummasta vielä päältä pois 5 % provision voitosta (vuokran lisäksi siis). Ennen otti vain 3 %. Toi 5 % saattaa kuulostaa vähältä, mutta kyllä ärsyttää vuokran lisäksi vielä maksaa toinenkin summa.

  Myymisen lisäksi olen tehnyt second hand storesta ihan mahtavia löytöjä. SHS on itse asiassa yksi niitä harvoja asioita, joita jään täältä kaipaamaan, kun muutan pois. En sitä hajua ja sotkua välttämättä:)

  VastaaPoista
 39. Pikkusiskoni kävi laittamassa ripset wanhojen tansseihin Heinäpäässä sijaitsevassa Hiuspisteessä (tai joku vastaava) eikä maksanut kuin 45 euroa! Holtokaan ei muistaakseni ollut kuin parisen kymppiä. Ripset pysyivät hyvin, mutta alkoivat viimeviikolla olla siinä kunnossa, että sisko otti ne sitten itse öljyn avulla pois! Mutta suosittelen paikkaa :)

  Kirppisasiasta sen verran, että SHS on todellakin likainen ja ahdas, sekä varastelusta on tullut paljon kuultua. Suosittelen Paljekirppistä: iso paikka ja käy paljon väkeä, sekä nuoria että perheellisiä!

  VastaaPoista
 40. Minä olen vuosien mittaan kolunnut Oulun kirppareita läpi ahkerasti. Oman huomioideni mukaan olen jaotellut muutamat kirppareita hieman tähän tyyliin:

  - Second Hand store: Kirpparilla käy paljon nuorta väkeä ja H&Mn, Veromodan ja Ginatricon vaatteet vaihtavat usein nopeasti omistajaa, kunhan vaatteet ovat hyväkuntoisia ja hinta kohdallaan. Kuitenkin kuten moni on jo maininnut, kirpparilta kuitenkin varastetaan enkä siksi toisi tänne arvokkaita vaatteita myyntiin. Toki kirpparilta saa hälyttimen mikäli haluaa, mutta silti itseäni epäilyttäisi. Jos vaatteiden hintaluokka pysyy 1e-10e paikkeilla, suosittelen tänne viemistä! En kuitenkaan toisi sisustustavaroita tänne myyntiin.
  - Paljekirppis: Todella iso kirppis ja väkeä liikkuu tälläkin paljon. Suurin osa asiakkaista on perheellisiä, mutta nuoriakin näkyy jonkin verran. Vaatteita ja sistustavaroita menee mukavasti. Olen kuullut että tälläkin kirpparilla varastelua on jonkin kerran, mutta edelleen suurin osa tavaroista kulkee tiskin kautta.
  - Järkikirppis: Tämä on lapsiperheiden suosiossa (vauvan- ja lastenvaatteita myynnissä aina paljon) enkä itse ole juuri löytänyt täältä mitään, sillä en kuulu kohderyhmään. Kirppari on kuitenkin mielestäni siisti ja viihtyisä kirppariksi. Uskon kuitenkin, että Lindan vaatteet voisivat mennä kaupaksi täälläkin.
  - Kirpputiikki: Melko uusi kirppari keskustassa. Kirpparin "idea" on hieman erilainen kuin muissa kirppareilla, toiset tykkäävät ja toiset eivät. Omasta mielestäni vaatteet ns. hukkuvat isoon vaatemereen, enkä olen täältäkään löytänyt koskaan mitään.

  Toivottavasti tämä selkeytti hieman :)

  - Kathley

  VastaaPoista
 41. hei!
  itse ole myynyt neljä kertaa järkikirppiksellä. Pöytävuokra kohtuullinen, tavara liikkuuu, siisti ja itse en ainakaan suurempaa varastelua ole huomannut, vaikka joka paikassa sitä onkin.

  -ninia

  VastaaPoista
 42. Heippa! Itse olen myynyt Second Hand Storella (huh, munkin pitäisi varata sitte pöytä nyt keväällä). Siellä sai tosi hyvin kaupaksi eikä vuokrakaan päätä huimaa. Ja muistaakseni opiskelijat saivat vähän alennustakin pöytävuokrasta (en tosin ole nyt ihan varma). Olen käsittänyt, että SHS on suosituin kirppari ja siellä on ainakin itselläni helppo käydä, kun se kerran on keskustassa. Paljekirpparistakin tykkään (en tosin ole itse siellä myynyt), mutta en koskaan jaksa mennä sinne asti ellei ole kesä ja pyörä alla :-D Kerrohan sitten blogissasi, jos päätät myydä SHS:llä -pitää tulla kurkkimaan ;)

  VastaaPoista
 43. Hei,
  Minua kiinnostaa kovasti, onko kenelläkään kokemusta noista Maggin ripsistä? Haluaisin muutaman kuukauden tauon jälkeen laittaa ripsenpidennykset takaisin mutta en haluaisi maksaa 63 euroa huollosta. Ennen huollatin ripset Hairekassa, josta sinänsä ei ole mitään negatiivista sanottavaa, hinta vain kirpaisee hieman:) Jos Linda menet Maggiin, jaathan kokemuksistasi täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maggissa ei ole tällähetkellä ripsien laittajaa, joten pidennyksiä ei valitettavasti sieltä tällä hetkellä saa :/ Itse juuri tiedustelin aikoja ja sain kuulla, että ripsien laittaja on muuttanut toiselle paikkakunnalle..

   Poista
  2. Maggissa ei valitettavasti tällä hetkellä tehdä ripsiä, juuri itse soitin sinne varatakseni aikaa ja sain kuulla, että ripsientekijä on muuttanut toiselle paikkakunnalle :/

   Poista
 44. Hei
  Sinulla on kiva blogi, löysin sen vasta äsken. Olen myös Oulusta, mutta ihan eri elämäntilanteessa. Siitä huolimatta on mukava lukea juttujasi, se on vähän kuin paluu menneisyyteen sillä olen opiskellut osittain samaa alaa ja ollut vaihto-opiskelijana, mikä oli aivan mahtava kokemus.
  Olen menossa tällä viikolla myymään Paljekirppikselle, jossa käy paljon porukkaa. Varmasti tavara menee hyvin kaupaksi kaikilla suosituilla kirppiksillä, jos vaan on siistiä ja oikein hinnoiteltua.

  VastaaPoista
 45. Vähän myöhässä mutta Second hand storesta: Myyjä ei antanut kuittia eikä kassa edes tulostanut sitä kun ostin sieltä, vaan hän lätkäisi tasarahasetelin suoraan luukkuun...ei saanut pöydänpitäjä varmaan tilitykseen sitä summaa. Kerran kaksi tyttöä toivat lisää pöytäänsä ja toinen jo mietti vievänsä suoraan konttiin vaatteet kun pöydästä oli varastettu niin paljon. Ihmekös tuo jos myyjät ei lyö koneeseen tuotteita. Muutenkin vähän tuulella käyviä myyjiä. Asiakaspalveluammatissa pitäisi osata perusasiat niin kirppiksen omistaja unohtaa sanoa usein tervehdyksen mikä kuuluu perusasioihin.

  VastaaPoista
 46. Hei! Muutan elokuussa Ouluun ja olen miettinyt, että missä kävisin huollattamassa ripsienpidennyksiäni.. Oletko löytänyt sopivan hintaisen ja hyvän paikan missä ripsiä laitetaan? Ja vielä niin, että ne pysyvät kunnolla? :)

  VastaaPoista
 47. Hei! Paljon näyttää tulleen jo ripsivinkkejä, mutta jos parasta haluaa niin nokka kohti Hotelli Lasarettia ja Beautixia.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.