it's becoming real!


"We are happy to tell you that your application to King Juan Carlos University 
has been accepted on behalf of the University of Oulu."

So excited!!!

-Linda

17 kommenttia

 1. Ihan mahtava juttu, onnittelut!:) minulle oli ainakin elämäni paras juttu kun uskalsin lähteä aikoinaan yksin Espanjaan asumaan:)

  VastaaPoista
 2. Mahtava juttu, onnea! En malta odottaa päästä lukemaan sun vaihtopostauksia! :) (Tietty niiden sydäntäriipaisevien jenkkireissupostausten jälkeen..)

  VastaaPoista
 3. Hei vähänks siistiii! Onnee paljon. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon! Voin ihan kokemuksesta sanoa, että kasvattava ja hieno kokemus varmasti edessä :) Itse olin tosiaan vuoden lukiovaihdossa Saksassa, mutta kyllä siinä ehti itsestään kaikenlaista uutta oppia ja sai semmosia kokemuksia, että niitä ei voi missään rahassa mitata!

  VastaaPoista
 5. Oi onnea! Ihan mahtava juttu!! Elämää rikastuttava ja ikimuistoinen jakso teillä on edessänne!

  VastaaPoista
 6. Wau, onpa mahtavaa :-)! Meidän yksi opiskelija hoitajista on nyt vaihdossa Lissabonissa ja tykkää kovasti!

  VastaaPoista
 7. Onnea, tosi hieno juttu! Olen iloinen puolestasi :) Asioita, joita elämässäni itse olen eniten katunut on se, etten opiskelijana malttanut /uskaltanut lähteä vaihtoon, en muka raaskinut olla erossa poikaystävästäni.Nyhverö minä!!:D Sittemmin erottiin, joten olin vielä ihan turhan uhrauksen tehnyt. Nyt omakotitalolainaa maksavana pikkulapsen äitinä voi vaan neuvoa keräämään kokemuksia kun siihen on mahdollisuus:) Nauttikaa, tulee varmasti upea kokemus!!:) Baglady

  VastaaPoista
 8. Onnea tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 9. KIITOS KOVASTI KAIKILLE ONNITTELUISTA!!! :) <3

  VastaaPoista
 10. Oijoi, Madrid! Rakastan espanjan kieltä ja Espanjaa. Oon pikkasen kade! Saat kyllä sitten tehdä postauksia sieltä ;) Hmm...pitäisköhän kattella lentoja Espanjaan jos sitä jossain vaiheessa lähtis käymään... :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.