asu 22/03/2013

Tässäpä taas asukuvaa. Tälläisessa asussa kävin perjantaina lounastamassa Japen kanssa Royal Gardenissa, jossa söin taas sushia. Päivä oli ihanan "lämmin" ja uskalsin laittaa taas pitkästä aikaa villakangastakkia päälle, kun autolla mentiin. Katselin muuten kuvia vuoden takaa ja silloin oli tiet jo sulat! 

takki Ellos // paita Zara // housut H&M // huivi Guess // kengät DinSko // laukku Longchamp

Nyt olen ihan poikki, eikä juttu oikein kulje tämän kummemmin. Takana on kymmenen tunnin päivä yliopistolla, jossa olin ensin aamun lukemassa tenttiin ja kaksi viimeistä tuntia itse tentissä. Loppuillan ajattelin viettää sohvan nurkassa, ja uskon että tänään tulee uni aikaisin! 

-Linda

5 kommenttia

 1. Ihanan maanläheinen asu :) Sulle sopii kyllä toi ruskee tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Itse puin tänään jo trenssin päälle kun mittari näytti nollaa ja auringonpaisteessa oli kyllä oikein lämpöinen mennä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva asu! Leohuivit on kyllä niin mun juttuni, niillä saa perusasuihin lisäilmettä. Kyllä nyt on kevätaurinko hemmotellut, täällä etelässäkin. Asutteko muuten rivitalossa? Tuolta taustasta päätellen. Toivottavasti tentti sujui menestyksellä. Terkuin Baglady

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää vaaleat housut asussa :) Todellakin mukavaa, kun aurinko jo oikeasti jopa lämmittää. Vielä kun lumet sulaisi pikavauhtia :)

  VastaaPoista
 5. Mua harmittaa vieläkin, etten ostanu tota takki tossa värissä myös. :D Mulla on jo muutaman vuoden ollu tuo mustana ja se on niin hyvin käytetty 24 euroa. :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.