asu 21/03/2013

Tässäpä asua jossa kävin torstaina kaupungilla ja postissa palauttelemassa paketteja. Ulkona oli kaunis aurinkoinen sää, mutta ihan jäätävä tuuli! Ensimmäisessä kuvassa pidän huivista kiinni kun se on lentoon lähdössä! Silmiä oli vaikea pitää auki ja niistä valui vettä :D Kaupungilla tuulen suojassa kuitenkin tunsi, kuinka aurinko jo lämmittää ja räystäiltä tippui vesi. Ihanaa, kesä tule pian!


LV:n Delightful on roikkunut olallani lähes päivittäin siitä asti kun sain sen. Oon ollut tosi tyytyväinen ostokseen. Tykkään laukusta ihan hulluna ja siihen mahtuu ihan sikana tavaraa sisään! Laukkua on myös mukavampi kantaa painavana kuin Neverfullia, jossa ohuet olkaimet painavat.

Mitäs tykkäätte mustan ja beigen yhdistelmästä asussa? :)

-Linda

13 kommenttia

 1. Ihana rento asu! Muistan iteki kun kävin Oulussa, et hyvä ku posket pysy paikoillaan kun tuuli niin kovaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep, täällä tuulee aina ja kovaa! :D

   Poista
 2. Itsellä onkin ollut nyt mietinnässä Delightful vs. Portobello, mutta voi hyvin olla että tuo Delightful vie lopulta voiton halvemmalla hinnallaan. Molempien ulkonäöstä kuitenkin hirmuisesti tykkään :p Mutta Portobello on hyvä vaihtoehto niille jotka tykkäävät DE kuosista monogrammia enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ollu tosi tyytyväinen tähän Delightfuliin! :) Joo Delightfulia ei saakaan muussa kuin monogrammissa, mutta itse tykkään monogrammista eniten! :)

   Poista
 3. Ihana asu <3 Oijjoi, että polttelee näppejä toi Delightful ;) Tosin hankin äskettäin Gallieran ja se on niin samaa mallia tuon laukun kanssa, että taitaa jäädä ostamatta. :)

  VastaaPoista
 4. Oletko joskus asunut Rovaniemellä ja käynyt Napapiirin ya:n? :D Näytät niin tutulta :)

  VastaaPoista
 5. Hauskan väriset nuo housut :) Ja muutenkin kivan rento asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne näyttää tässä vähän oranssihtavilta, mutta oikeasti ne on konjakin ruskeat :) Kiitos Emmi :)

   Poista
 6. Mä joka juuri palauduin lomalta luen näitä sun juttuja hieman viiveellä :)
  Toi on kyllä ihana toi LV:n Delightful kävin sitä itse myös mallailemassa Tukholman LV:llä, mutta se jäi kuitenkin kauppaan tuon vetoketjuttomuutensa vuoksi, mutta mukaan lähti sitten Portobello GM ku siinä oli se vetskari, ja täytyy myöntää, että se oli ihan nappi ostos, oon ihan raskastunu siihen :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.