asu 02/03/2013

Eilen tuntui ihan sunnuntailta, sillä minulla oli vapaapäivä! Alunperin minulla piti olla lauantaina töitä, mutta vaihdoin vuoron perjantaivuoroon, kun kaveri halusi perjantain vapaaksi. Oli ihana taas loikoilla pitkään sängyssä rauhassa lähteä kaupungille lounastamaan ja kirtelemään.

Ilma oli harmaa, joten päätin laittaa jälleen jotain pirteää väriä päälle. Tuo neule on todella vanha, olen ostanut sen muistaakseni lukion kakkosella eli noin kuusi (!!) vuotta sitten -70% alennuksesta :D Väriltään neule on sopinut viime ja tämän kevään muotiin hyvin. Vaikka paljon vaatteita kirpputorilla kierrätänkin, niin onneksi tämä pusero ei ole päätynyt kenenkään muun vaatekaappiin!

neule Lacoste // paita ja kengät Benetton // farkut Levi's // laukku LV // kello MK

Vaikka nämä kuvat on otettu luonnonvalossa pihalla, on kuvat silti tummia. Osaan näihin lisäsin jopa jälkikäteen valotusta! Osaisiko joku neuvoa, millä kameran säädöillä kuvista saisi valoisampia? Millä säädöillä te kuvaatte ulkona?

Lounaalla mentiin kokeilemaan uudestaan Yuki Sushia ja saatiin taas oikein maittavaa sushia. Kokeiltiin jotain uusia Sateekaari-susheja, mutta ne ei meistä ollut niin hyviä, sillä päällä oli savulohta. Itse tykkään sushissa eniten ihan tavallisesta lohesta.Vapaapäivää varjosti hieman orastava kurkkukipu. Miten voin taas olla tulossa kipeäksi?! Tai no en kyllä ihmettele, sillä meillä töissäkin on tosi moni ollut sairaana ja Jape on sairastanut tämän viikon. Nyt tänään ei ääntä tulekaan enää nimeksikään ja kurkku on tosi kipeä. Toivottavasti tämä menee pian ohi, sillä olin suunnitellut ensi viikoksi vaikka mitä urheilusuorituksia, kun luennot ei ole haittaamassa!

Tämä sunnuntai tuleekin siis kulumaan levon ja teen juonnin merkeissä :) Mutta eipä tuossakaan mitään vikaa ole! Ihanaa sunnuntaita kaikille :)

-Lindsay

PS. MICHAEL KORSin Hamilton Large Toten huutokauppa päättyy tänään klo 17:14 TÄÄLLÄ!

13 kommenttia

 1. Ihana nähdä pastelleja talven keskellä! :) Noista säädöistä sitten, PENissä on se valotuksenkorjaus, siinä OK-napin yläpuolella oleva +/- kuvake. Sillä saa näppärästi lisää valoisuutta kuviin, kun säätää plussan puolelle, itselläni usein tilanteesta riippuen +0.7 tai korkeintaan +1.3 :)

  PS. Onko laukku uusi vai eikö sitä vaan ole näkynyt hetkeen? Sinulta puuttuu tuolta kokonaan laukut-tunniste, jota olisin voinut selailla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Jonna neuvoista! :) Olenkin tuota valotuksenkorjausta jossain tilanteissa käyttänyt, mutta ajatellut, että koska ulkona on niin paljon valoa, ettei siellä tuota tarvitsisi! Ensi kerralla säädän siis myös valotusta! :)

   Hih, ja hienosti huomattu ;) Laukku on uusi secondhand ostos! Pitää varmaan tehdä siitäkin postaus ;) Ja kiitos vinkistä, pitääkin tehdä laukut-tunniste asap! :)

   Poista
 2. Kaunis laukku;) Omastakin laukkukokoelmastani löytyy kyseinen yksilö:D Onko tuo PM vai MM kokoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Olenkin laukkua sinun blogissasi katsellut ostopäätöstä miettiessäni ;) Laukku on MM kokoa :)

   Poista
 3. Hihii,heti kiinnittyi katse uuteen laukkuun! :) Näyttää kyllä kivalta sulla, harmi ettei sopinut itselleni sillä tykkään tuosta mallista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! :) Voi harmi, miksei laukku sopinut? :o

   Poista
  2. Se valui kokoajan mun olkapäältä pois:/

   Poista
 4. Oi ihana uusi laukku! Onko malli Delightful?

  VastaaPoista
 5. Laukkuun kiinnitin minäkin ensimmäisenä huomion, tarkempaa esittelyä olisi kiva nähdä!:)

  VastaaPoista
 6. Ootko laittanut piilarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minulla on näissä kuvissa piilarit, kun käytiin kaupungilla kokeilemassa myös uusi aurinkolaseja :) Tarkoituksenani olisi opetella käyttämään enemmän piilareita, sillä ne ovat esimerkiksi urheilussa paljon kätevämmät kuin lasit, jotka menee huuruun helposti :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.