vaaleanpunaista

 Hyvää ystävänpäivää te kaikki ihanat! :)  Minä olen tämän päivän viettänyt aamujumppailulla ja lounastreffien merkeissä uuden ihanan tuttavuuden Karoliinan kanssa. Lounaan jälkeen menin kiertelemään vähän kauppoja ja jotain kivaa ostinkin joululahjaksi saamallani lahjakortilla Mick'sistä.

Mitään erikoista ei täksi päiväksi ole suunnitteilla, sillä minun oma Valentinekin on töissä iltaan saakka. Ystävänpäiväkukkia minulla kuitenkin on, jotka on kylläkin ostettu jo pari päivää sitten! Maljakko jossa kukat on uusi, jonka viikonloppuna tilasin ja alkuviikosta se saapui jos postissa. Myös hopeinen alunen on uusi ja se tuli samassa paketissa. Molemmat ovat Pentikin, mutta tilattu Sokoksen verkkokaupasta. Tuota maljakkoa olen kuolannut jo pitkään sen jälkeen kun viime vuoden puolella näin sen Caritan blogissa. Hopeinen alunen on myös ollut pitkään etsinnän alla, mutten mistään ole löytänyt tarpeeksi isoa ja kivaa tätä ennen. Nyt tärppäsi ja vieläpä alesta!

maljakko täältä*, alunen täältä* (ale!)

Minkälaisia suunnitelmia teillä on ystävänpäiväksi? :) Oletteko saaneet kenties jotain yllätyksiä? :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Tulppaanit on niin kauniita. :) ihanaa ystävänpäivää sinullekin. :) minun ystävänpäivä menee valitettavasti vuoteen pohjalla sairastellessa. :/ päätettiin ystävien kanssa juhlistaa ystävänpäivää toinen päivä. :)

  VastaaPoista
 2. multa on meinannu unohtua koko ystävänpäivä, koska tänään on myös PENKKARIT ! etkös säki oo ollu lyskalla? :) huippu päivä takana ja kohtahan ne varsinaiset bileet vasta käynnistyy ;) hyvää ystävänpäivää sullekki!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! :) Ihana maljakko.

  VastaaPoista
 4. Löysin sun blogisi, kun selailin Oulusta kertovia sivuja. Olen itse hakemassa kauppakorkeaan nyt keväällä ja Oulu kuulostaa kivalta paikalta ainakin näin päälipuolisin. Asun itse nyt pk:n seudulla. Miten itse olet pitänyt oulusta ja opiskelusta siellä kauppakorkeassa, onko tavoitteellista jne.? Millaista porukkaa koulussa? Löytyykö paljon vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia? :)
  Hyvää kevään odotusta sulle!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.