sunnuntaista miittailua

Sunnuntaina oltiin sovittu treffit Jannen, Valtterin, Lauran ja Karoliinan kanssa. Pähkäilyjen jälkeen päädyttiin Kulmaan suunnitelmissamme pelailla jotain kivoja pelejä. Pelattiinkin erä Huojuvaa Tornia, jonka kanssa oli kyllä melkoisia jännitysmomentteja! :D Itse pelasin kyseistä peliä ensimmäistä kertaa, mutta jujuun pääsi kyllä äkkiä mukaan. Välillä meinasi olla vähän liiankin jännää ;) Melkoisen korkea torni saatiinkin kasatuksen ennen sen leviämistä. Pelaamisen ohessa nautittiin alkoholittomia mansikkadrinksuja, jotka oli todella herkullisia!


Kulmasta siirryttiin sitten minun ja poikien mahojen kurniessa viereiseen pizzeria Da Maxiin. Pojat otti majoneesipizzaa ja minä vuohenjuustohampparin. Minun annos oli melko iso, mutta onneksi ranskalaisia meni hyvä kasa myös muihin suihin ;) Meinas kylä tulla ateriakateus poikien pizzoja nuuhkiessa! Miksiköhän niin käy aina?!


Ilta oli jälleen tosi mukava ja olen kyllä niin iloinen minun uusista ihanista ystävistä ♥ Valtterin tapasin sunnuntaina ensimmäistä kertaa, mutta aivan ihana tyyppi hänkin! Bloggaamisen parhaita sivuvaikutuksia on kyllä ehdottomasti tutustuminen uusiin ihmisiin. 

-Lindsay

Ps. Muokkailin tuossa pari päivää sitten ulkoasua selkeämmäksi. Jotenkin blogi tuntui mielestäni liian ahtaalta ja sekavalta, kun kummassakin sivupalkissa oli tavaraa. Ja nyt saan laitettua isompia kuviakin. Pidättekö nykyistä entistä parempana? Tuleeko mieleen vielä jotain parantamisen varaa?

12 kommenttia

 1. Voi nam miten hyviltä nuo teidän drinksut näyttääkään!<3 Mä myönään häpeäkseni, etten oo koskaan maistanut tollasia alkoholittomia versioita, mut vois kyllä joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli aivan älyttömän hyviä!! :) Suosittelen joskus kokeilemaan, kiva vaihtoehto perus limpparille jos on alkoholittomalla linjalla! :)

   Poista
 2. Tuo huojuva torni on aivan huippu!:D Ja hyvän näköset drinksut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hauskaa! :D Jännitti kauheana ettei vaan kaadu omalla kohdalla ;D

   Poista
 3. Majoneestipizzaa! Mitä kummaa. Nyt täytyy ruveta googlettelemaan :D

  Ja ulkoasu näyttää minusta näin paremmalta. isommista kuvista ei voi kuin tykätä :)

  http://donebym.blogspot.no

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Majoneesipitsa on Oulun erikoisuus ;D Tooodella hyvää! :D

   Poista
 4. eikö teillä bloggareilla ole muita kavereita ku toisenne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et vielä tiennyt, niin blogi ei ole sama asia kuin bloggaajan koko elämä, vaan vain murto-osa siitä :) Itse olen ihan tietoisesti jättänyt blogimaailmaan kuulumattomat henkilöt pois blogistani.

   Siinä tuskin kuitenkaan on mitään erikoista, että saman harrastuksen jakavat viihtyvät yhdessä.

   Poista
  2. Haha jep :D Mielenkiintoista ajatusten juoksua taas :D

   Poista
 5. Pitkästä aikaa ehdin blogeja lueskelemaan ja huomasin, että tuossa hiuspostauksessasi mainitsit, että olet harkinnut oman hiusvärin kasvattamista. Ainakin kuvista päätellen sinulla näyttäisi olevan tosi kaunis vaaleanruskea oma väri, joten minä ainakin suosittelisin sen kasvattamista! :) Nyt kun liukuvärjäyksetkin on muodissa, niin kasvatusprojektikin näyttää vain muodikkaalta ;) Itsekin haluisin kasvattaa oman värin, ettei tarvitsisi hiuksia värjäyksillä kiusata, mutta oma värini on semmoinen todella vaalea maantienharmaa, ei yhtään kiva. Olisi ihanaa, jos hiusteni luonnollinen väri olisi vähän hehkeämpi, kuten esimerkiksi sinulla näyttäisi olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olen kyllä vahvasti kallistumassa sen puoleen, että omaa hiusta alan kasvattaa! :) Juuri sopivaan aikaa muodissa tuo liukuväri, hihi ;D Saa nähdä millainen tuo oma hius on sitten kun se enemmän kasvaa, mutta kyllä se minullakin taitaa olla harmaaseen taittava maantienruskea :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.