päällimmäiset fiilikset eilisestä

Eilinen päivä oli... mahtava. Ihana. Loistava. Huippu. Paras. Ikimuistoinen. Kertakaikkisen onnistunut. Päivän ohjelma oli erittäin mielenkiintoista ja hauskaa, mutta parasta päivässä oli uusien (ja yhden ennestään tutun) tuttavuuksien tapaaminen. Ihan mahtavaa porukkaa! Minun lisäksi eilisessä Oulun Matkailu Oy:n järjestämässä tapahtumassa oli uudet tuttavuuteni Starry Eyes blogin Sita ja Not an Average Guy blogin Janne ja jo ennestään tuntemani Laura-Sisko blogin Laura. Lisäksi mukanamme oli Oulun Matkailu Oy:n puolesta super mukava Karoliina.


Päivästä tulen kertomaan tarkemmin vielä myöhemmin, kunhan saan kuvia myös muilta bloggareilta ja koottua tällä hetkellä vielä hieman sekavat ajatukseni upeasta päivästä. Olen yhtä hymyä!

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Ainakin ig:ssä tutkailemani kuvat olivat upeita ja näki, että kaikenlaista mukavaa on iltaan sisältynyt! :) Voi miten kivoja mahdollisuuksia blogin kautta voikaan saada! :) Innolla odotan kuulevani lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin super hauskaa! :) Ja en kyllä ois voinu kuvitellakaan, että itse pääsisin joskus noin huippuihin juttuihin mukaan blogini kautta! :) Kuulette varmasti pian lisää tuhansien kuvien kera!

   Poista
 2. Vautsi, ihan huikeaa että oot saanu tuommosen mahdollisuuden!! (: Varmasti huippu päivä ollut, ootan innolla tarkempaa raporttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä niin mielissäni ja otettu, kun kutsun sain :) Päivä oli aivan mahtava! :)

   Poista
 3. Mä seurasinkin instagramissa että mitä kaikkea kivaa olet yhden päivän aikana ehtinyt tehdä. Varmaan upea kokemus!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä huippua tutustua, oot ihanan eloisa persoona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tunne on molemmin puolinen! :) Oli ihan parasta! Ihana Sita <3

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.