kuulumisia

Tiistai-iltoja vaan kaikille! Alkuviikko on lähtenyt kiireisesti käyntiin ja nyt vasta ehdin tänne päivittämään kuulumisia. Eilen iltapäivällä minulla oli tämän kevään ensimmäinen välikoe, johon lukeminen vei sunnuntaina ja maanantaina aikaa. Tentti meni aivan penkin alle (olisi kiva jos joskus voisi sanoa tenttien jälkeen jotain muuta :D), mutta pitää toivoa, että saisin sieltä vaadittavat pisteet raavittua. 

Tänään heräsin vapaaehtoisesti aamulla ysiksi salille, vaikka olisin saanut nukkua pitkään. Ei todellakaan minun tapaistani, sillä minähän rakastan nukkua! Voin siis olla hieman ylpeä itsestäni, etten valinnutkaan sitä mukavinta vaihtoehtoa. Kävin tänään myös vihdoin kampaajalla leikkaamassa hiuksista kuivat latvat pois ja nyt hiukset tuntuu taas paljon terveemmiltä. Kampaaja sanoi, että minulle on kasvamassa todella paljon uutta tukkaa, joka oli noin 5-10cm pituista, mikä oli ihan mahtava kuulla! Kampaaja sanoi myös, että ei hiukseni ole edes pahassa kunnossa. Toisin oli puolitoista vuotta sitten, kun hiukseni olivat blondausoperaation jäljiltä kuin purkkaa! Minun onkin ollut tarkoitus jo pidempään kirjoittaa hiustenhoitotuotteista, joilla sain hiukseni pelastettua täydeltä katastrofilta ja postaus niistä on tulossa! :) Kaunis juurikasvuni (köhköh) sai yhä jäädä koskemattomaksi, ja aionkin värjätä sen vasta keväämmällä kun pipoa ei enää tarvitse ;)


Huomenna minulla on vapaapäivä, mutten vielä ole kehittänyt sille iltajumppaa kummempaa puuhaa. Koulujuttuja voisi toki katsella... Herkkulakkoa on takana nyt kolme päivää ja vielä on kantti kestänyt, vaikka mielitekoja on kyllä ollut! Myös Jape alkoi kanssani herkkulakkoon, mutta tuo vanha herkkupoliisi oli jo eilen töissä ratkennut Runebergin torttuun! :D Tänään käytiin Japen vanhemmilla syömässä herkullista uunilohta ja jälkkäriksi olisi ollut tarjolla marjapiirakkaa jäätelöllä, mutta minä kohteliaasti kieltäydyin herkusta. Selkärankaa löytyy siis vielä ainakin vähäisen ;)

Mitenkäs teillä on viikko lähtenyt käyntiin? :)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Hei, missä kampaamossa kävit? Osaatkos suositella jotain? Itellä hieman harmittaa kun tuntuu ettei Oulusta oikein tahdo löytyä mitään 'suosikki' kampaamoa. Aina tulee varailtua ajat täysin tuntemattomille ja harvoin tulee oltua todella tyytyväinen työn tulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin nyt sellaisessa kuin Hiussalonki Helmi, joka sijaitsee Etu-Lyötyssä. Aiemmin olen aina käynyt Ponnarissa. Mullakaan ei ole sellaista tiettyä vakkarikampaajaa, vaan olen aina valinnut kampaamon sen sijainnin ja hintatason mukaan :D Helmissä sai -15% opiskelija alenkin :) Tykkäsin kyllä kampaamosta ja menen sinne varmasti uudelleenkin! Mutta itse teen hiuksilleni aina tosi "helppoja juttuja", jotka varmasti jokainen kampaaja osaa tehdä, että en kyllä koskaan ole ollut erityisen pettynyt. Paitsi kerran kun Ponnarissa SUORA etutukkani leikattiin ihan miten sattuu vaikka menin varta vasten vain etutukan siistimiseen :D

   Poista
  2. Hei, iso kiitos vinkistä! Uskaltauduin varaamaan ajan kyseiseen kampaamoon ja tänään sit kävin laittaa hiukset uuteen kuntoon. Olen kyllä tyytyväinen työntulokseen, ja mikä parasta, kampaaja oli todella mukava. Lisäksi oli melko edullinen reissu kun sain opiskelija-alennuksen, eikä heidän hinnat muutenkaan olleet mielestäni kovin suuria vs. muihin kampaamoihin.

   Poista
  3. Hei ompa kiva kun otit vinkistä vaariini ja olit vieläpä tyytyväinen! :) Opiskelija-alennus oli kyllä hyvä, samaa mieltä! :) Itsekin aion käydä kampaamossa uudestaan :)

   Poista
 2. Mullakin kasvaa sellaista lyhyttä uutta tukkaa aika paljon :P Hyvä kyllä aina välillä lyhennellä noita kuivia latvoja pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun hiukset tuuhenee! :) Ja oot aivan oikeassa, hiuksia pitää välillä käydä vähän freesaamassa ja jo sentin nipsasulla hiukset näyttää huomatttavasti paremmilta :)

   Poista
 3. Mielenkiinnolla odottelen tuota hiustuote-postausta. Kiva lukea muiden tuotesuositteluja josko sieltä itsellekin tulisi poimittua ja löydettyä uusia lemppareita. Itselläni myös monien kotiblondausten jäljiltä aika huonossa kunnossa oma tukka :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada sen valmiiksi mahdollisimman pian! Voi kunpa itsekin olisin tiennyt noista tuotteista heti blondauksen jälkeen, ei olisi ehtinyt mennä niin huonoon kuntoon... Blondauksen jälkeen kun oli se USA:n reissu jossa en suojannut juuri blondattua tukkaa mitenkään! :S

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.