kun vartalo huutaa hoosiannaa...

Oon niiiin poikki! Olin tänään aamuvuorossa töissä ja sieltä meninkin sitten melkein suoraan jumpalle. Kävin tänään nyt toista kertaa NTC:ssä eli Nike Training Club jumpassa. Se on ihan hullu. Oon kymmenen minuutin jälkeen jo ihan puhki ja hyvä että tunnin loputtua saan itseni työnnettyä ylös maasta. Onko muut SATSilla käyvät testanneet kyseistä jumppaa? Mitä ootte mieltä? Jumppa oli jo tämän viikon viides, että lihakset alkaa olla todella levon tarpeessa. Huomenna minulla onkin jumppavapaapäivä, jotta saa lihakset levätä.


Olen tällä viikolla ollut myös hieman flunssainen. Alkuviikosta tunsin aamulla kurkussa kipua ja nyt on nenä ihan tukossa. Mulle käy aina näin, että tulen kipeäksi, kun innostun taas jumppailusta. Onko muilla samoja kokemuksia? Johtuiskohan se jostain aineenvaihdunnan tehotumisesta? Oon silti käynyt tällä viikolla joka päivä jumpassa, sillä kuumetta ei ainakaan vielä ole ollut, enkä halua antaa flunssalle valtaa. Toki jos kunnolla sairastun, on pakko levätä.

Sellaisia kuulumisia tänne tällä kertaa! Huomenna minulla olisi lyhkäinen aamuvuoro ja sitten suunnataan Japen kanssa kaupungille tekemään jotain kivaa! Mukavaa viikonloppua kaikille :)

-Lindsay

8 kommenttia

 1. NTC tuli testattua pari viikkoa sitten eikä se tosiaan mikään kevyt tunti ollut! Pumppikin jäi kevyesti kakkoseksi :D Ajattelin kuitenkin käydä siellä välillä testaamassa kuinka pitkälle milloinkin jaksaa täysillä, jos vaikka vähän huomaisi edistystä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mun mielestä pumppi on tuohon verrattuna lasten leikkiä :D Pumpissahan ei pahemmin sykkeet nouse muissa kuin kyykyissä ja selässä, mutta NTC:ssä on syke karossa koko ajan :D

   Poista
 2. Mää kävin siinä joskus tosi ahkerasti! Mut sitten se oli pari viikkoo taolla, nii en enää oo sen jälkeen menny.

  Ekalla ja tokalla tunnilla tuntu että kuolee, mutta sitten sen jälkeen jakso enemmän ja enemmän. :) Aivan huippu tunti kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa varmasti kehittyy tosi hyvin! Mulla on ylävartalon lihakset tosi surkeat, joten niille tuo on kova haaste :D

   Poista
 3. Mulla on toi sama ongelma; joka kerta kun löydän itestäni sen innokkaan liikkujan, mulle iskee flunssa! Sitten kun antautuu pariks päivää sängyn pohjalle potemaan niin flunssan mukana on mennyt myös se liikuntainnostus :D mistä lie johtuu, mut ärsyttävää se on... Joskus oon pienistä flunssan oireista huolimatta jumppaillut ja siitäpä se tauti vasta paheneekin ja jumppatauko senkun pidentyy.. Niin epistä! Mulla se motivaatio on muutenkin aina hakusessa niin toi kipeeks tulo on jotenkin jo melkein koomista...:D -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on todella turhauttavaa! :S Ja mullakin käy näin AINA! Itsellä ei onneksi vielä ole liikuntainnostus kadonnut, pikemminkin se vaan kohoaa koko ajan! Eilen pidin välipäivän ja niin taidan pitää tänäänkin. Huomenna toivottavasti pääsen jo treenaan!

   Poista
 4. Joo mä kans oon käyny ntc:ssä pari kertaa ja onhan se rankka ja sen jälkeen tuntuu että jotain on tehty. Mutta jotenki tykkään siitä just siks et se on nii hullu :D Harmi ettei oo nyt vähään aikaan sopinu lukkariin toi jumppa. Mä muuten käyn myös Oulussa satsilla, ehkä joskus saatetaan törmätä vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huippu ja tosiaan se tunne kun jumppa on ohi on ihan mahtava! Hyvä kun portaat pääsee ylös :D Hei tuuhan moikkaan jos tunnistat minut kaiken sen hien ja punoituksen takaa, hih ;D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.