jumpajumpajumpa

Ja taas olisi aika pienen tilannekatsauksen liikuntojen suhteen. Uuden vuoden alkuhuuma ja innostus ei ainakaan vielä ole ottanut laantuakseen, vaan salilla ja jumpissa on tullut käytyä ahkerasti. Toissa viikolla meinasi hieman alkaa vastustaan, kun tulin kipeäksi. Minulle käy aina niin, että kun aloitan liikunnan uudestaan, tulen kipeäksi. Ihan kuin keho huutaisi vastaan "eiii ei jumppaan vaa jäädään sohvalle makaamaan!" :D Onneksi en jäänyt, vaan lepäsin ainoastaan kaksi päivää ja lähdin sitten jo nenävaluen jumppailemaan. Onneksi lähdin, sillä ei se flunssa ainakaan pahentunut vaan viime viikon lopulla oltiin jo täydessä terässä. Jes!


Viime viikolla aloin ensimmäistä kertaa käymään kunnolla salilla. Olen aiemmin siis yrittänyt kasvattaa lihaskuntoani lähinnä vain BodyPumpissa. Ensimmäisen salilla käynnin jälkeen paikat olikin melkoisessa jumissa ;) Mutta tietääpä treenin menneen perille!

Tällä viikolla minulla oli maanantaina tapaaminen personal trainerin kanssa. Liittyessäni SATSille sain kolme ilmaista kertaa personal trainerin kanssa. PT teki minulle kunnon saliohjelma, jota kävinkin eilen innokkaana testaamassa ja lisäksi tein muutamia omia liikkeitä. Ja olo on sen mukainen! Ylävartalo on tällä hetkellä kuin mukiloitu :D Jokaista lihasta särkee! Tänään minulla oli alunperin tarkoitus mennä BodyCombattiin, mutta vaihdoin sen suosiolla spinninkiin, koska ylävartalo niin jumissa.

Tässä vielä muutama asia joka olisi hyvä pitää mielessä (etenkin toi eka, voin kerto että herkkulakosta on muodostumassa aikamoinen farssi, mutta tunnustusten aika on vasta 2.3 :D saa haukkua! :D)
-Lindsay

6 kommenttia

 1. Miten teet tuon ''urheilupäiväkirjan'' ? onko se iPhonen joku oma app ohjelma vai? ja jos on niin mikä? :) tsemppiä treenaamisen suhteen! ;)

  VastaaPoista
 2. Salilla käyminen on parhaimmillaan huipputehokasta ja tulet varmasti jo nopeasti näkee tulokset nousujohteisella treenillä. Tosi kiva et salijäsenyyteen kuuluu muutama tapaaminen PT:n kanssa. Pääsee paremmin alkuun salilla.:)

  Ja hyvä, anna kehosi palautua rääkeistä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuloksia olisi tarkoitus tosiaan saada joten itseä pitää tosissaan hastaa salilla! :) Pitää tosiaan pitää sälin jälkeen ainakin 2 välipäivää salitreenistä, nämä lihakset ei ihan heti palaudukkaan ;D

   Poista
 3. Olipa hauska törmätä Satsilla! Olin vaan siitä 30-20-10 pyöräilystä niin puhki, että saanu heitä enempää sanottua :D

  Oot kyllä melko ahkera jumppaaja heiaheian mukaan, pisteitä siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!! :) Pitää joskus paremmalla ajalla jos törmätään vaihtaa pari sanastaki! Mulla meni hetki ennen ku tajusin että se oot sie ku tulit sieltä jumpasta, mietin ensin että mistä mie tunnen tuon tosi kauniin tytön, ja sitte välähtiki!! Näyttäsimpä mieki samalta ku sie ku tuun spinningistä :DDD

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.