hampaiden valkaisu Oulussa

Olin todella innoissani kun sain sähköpostissa kyselyn, että haluaisinko tulla kokeilemaan Koulukadun Hymyyn hampaiden valkaisua. Totta kai halusin! Olen miettinyt hampaiden valkaisua monesti, mutta tähän mennessä olin kokeillut vain Jenkeistä ostamiani liuskoja. Liuskoilla saa toki hampaita hieman kirkastettua, mutta mielestäni tulos ei ole ollut kovinkaan pysyvä ja liuskojen päivittäinen käyttö on työlästä. Hampaani eivät olleet alunperinkään tummat vaan minulla on aina ollut vaaleat hampaat. Onneksi! Minulla on todella kookkaat yläetuhampaat, enkä pysty hymyilemään ilman että hampaat näkyy, joten keltaiset tai tummuneet hampaat ei olisi mikään kiva juttu ;) En juo kahvia enkä punaviiniä, jotka värjää hampaita helposti, mutta cokista meneekin sitten enemmän. Halusinkin siis lähteä kirkastamaan hampaideni ilmettä.

Oulun Koulukadun Hymy sijaitsee nimensä mukaan siis Koulukadulla. Tarkemmin osoitteessa Koulukatu 5, eli aivan kadun alkupäässä.


Odotusaulassa täytin aluksi esitietolomakkeen, joka jokaisen ensimmäistä kertaa hammaslääkäriasemalla asioivan on täytettävä. Lomakkeessa oli ihan peruskysymyksiä hampaiden hoidosta ja yleisterveydestä.


Sitten minut istutettiinkin jo tuoliin, käteen annettiin aurinkolasit ja rinnuksia suojamaan laitettiin lappu. Iiks, jännitti!


Aluksi vertailtiin minun hampaiden alkutilannetta ja kuten kuvasta huomaa tilanne ei tosiaan ollut alunperinkään paha. Alkutilanteeksi todettiin B2.


Ja sitten itse vaalennuksesta. Alla tulee olemaan erittäin ruma kuva, joten herkimpien kannattaa lopettaa luku tähän ;) 

Aluksi hampaiden pinta käytiin läpi hohkakivellä, jotta hampaan pinnasta tulee paremmin "vastaanottava". Tuon jälkeen hampaat puhdistettiin. Sitten suuhuni laitettiin allaolevassa kuvassa näkyvä sininen laite, joka pitää suuta auki valkaisun ajan. Kun laite oli paikoillaan, se ei sattunut ollenkaan, mutta kyllähän se aina vähän inhottavalta tuntuu kun suussa on jotain ylimääräistä. Suuhun laitettiin myös suojat ikenille.

Tämän jälkeen alettiinkin jo tositoimiin. Hampaiden pinnalle levitettiin punasävyistä Perfect Bleach Office -valkaisuainetta, jota allaolevassa kuvassa voisi luulla vereksi ellei paremmin tietäisi :D Valkaisuaineen annettiin vaikuttaa 15 minuuttia, minkä jälkeen se pyyhitään pois. Sama toistetaan kolme kertaa, eli aineen annetaan vaikuttaa yhteensä 45 minuutin ajan.

Hampaita vihloi kahden viimeisen kerran aikana hieman. Ei kylläkään mitenkään tuskallisesti, mutta pientä jomotusta tuntui. Sain valkaisun jälkeen mukaani buranaa, joista ensimmäisen nappasinkin heti samantien ennaltaehkäisemään mahdollista vihlontaa. Illalla alahampaitani vihloi jonkinverran, mutta ylähampaitani ei ollenkaan. Valkaisusta seuraavana päivänä en tuntenut vihlontaa enää ollenkaan! Vihlonta on jokaisella yksilökohtaista, joillakin ei vihlo ollenkaan ja joillakin taas senkin edestä. Mutta tosiaan vihlontaa kestää vain sen yhden päivän ja seuraavana päivänä vihlonnan pitäisi olla jo kadonnut.


Allaolevasta kuvasta huomaa sitten eron. Kaikki kuvat on otettu makuuhuoneen ikkunan edessä suunnilleen samassa valaistuksessa. Ensimmäinen "jälkeen" kuva on otettu pari tuntia valkaisun jälkeen ja toinen kaksi päivää vaalennuksen jälkeen. Vaalennus jatkuu pari päivää valkaisun teon jälkeen ja itse ainakin huomaan pienen eron myös jälkeen kuvien välillä!


Hampaiden valkaisu (sis. puhdistus, hammaskivenpoisto, fluoraus, valkaisu ja tarvittaessa röntgenkuvat) Koulukadun Hymyssä maksaa 225 euroa, mikä ei mielestäni ole paha kun monilla hammaslääkäriasemilla se on helposti 300 euroa. Ja kun valkaisun tekee hammaslääkäriasemalla, voi olla varma että tekijä osaa hommansa ja on alan ammattilainen. Hampaiden valkaisussa tulee ottaa huomioon se, että jos etuhampaissa on paikkoja, niin ne ei valkaisu aineilla vaalene. Hammaskiveäkään ei hampaissa saisi olla, sillä tuolloin valkaisuaine ei pääse kunnolla vaikuttamaan hampaiden väleihin. Itse olin omat hampaani sopivasti tammikuussa kuntoon huollattanut. Koulukadun Hymyn sivuilla TÄÄLLÄ, on vielä manittuna tarjous, johon kuuluu valkaisun lisäksi hammaskivenpoisto, fluoraus ja puhdistus ja koko paketin hinta on 200 euroa!

Minä olen kyllä omaan lopputulokseeni todella tyytyväinen, enkä voi muuta kuin kiittää Koulukadun Hymyä ja etenkin Katriinaa, joka minuun otti yhteyttä! KIITOS! :)

Koulukadun Hymyn sivuille pääset TÄSTÄ ja sieltä löydät myös kaikki muut palvelut valkaisujen lisäksi, joita heillä tarjotaan! :)

koulukadunhymy@gmail.com
044 0489 700

-Lindsay

14 kommenttia

 1. Hei! Kiva kun kävit! Olit yhtä pirtsakka ja nätti, kuin blogisi perusteella olin ajatellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos kun kutsuit! :) Mukava, että blogi ei ole antanut väärää kuvaa! :D

   Poista
 2. Mä kävin viime kesänä hampaidenvalkaisussa Helsingissä ja olin kyllä lopputulokseen tosi tyytyväinen! Tuntu että hampaat loistaa kilometrin päähän :D Huonompi juttu taas on se, että nyt kauniin valkoiset hampaat ovat muisto vain.. Toki tilanne on vieläkin parempi kuin ennen valkaisua, mutta väri on kyllä tummunut, vaikka olen yrittänyt sitä ennaltaehkäistä. En tiedä pitäiskö käydä semmosessa kirkastuksessa vai miten, hmm! Ja mullakaan ei vihlonut ollenkaan, positiivinen yllätys:) + hinta oli 165 euroa ja bongasin sen Tickle your fancy-blogista, joten aika monta penniä säästi kun normihinta yli 300e!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän nämä "kunnollisetkin" hampaiden valkaisujen vaikutus lähtee pois ajan kuluessa varsinkin jos juo tai syö värjääviä ruokia :/ Pitää yrittää välttää, että olisi kesällä vielä kirkkaat hampaat ;D

   Poista
 3. Niin siis kuinka paljon tuo maksoi ;-)? 736 eur? Ja muualla 300 eur?
  - Elliska -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mistä ihmeesä 736 luvun oot bongannu? :D 170e maksaa hampaiden valkaisu heillä :)

   Poista
  2. Minullakin jostain kumman syystä näkyy tuossa hinnan kohdalla 736€ :D Ja seuraavan postauksen kenkien hintana 00,56€..Omituista. Mutta asiaan, ihanat hampaat sinulla!

   Poista
  3. Siis mitä ihmettä :D haha ompa kyllä hassua!! :D

   Poista
 4. Ahh kävin hampaidenvalkaisussa viime kesänä ja vieläkin melkein yhtä valkoiset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee toivottavasti itsellänikin kestää! :)

   Poista
 5. Miksi ihmeessä saat jotain blogiyhteistyötarjouksia kun tää on ihan marginaaliblogi. Eikä edes kummoinen sellainen. Mutta valkoiset hampaat on kivat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm niin no minuunhan tämänkin yhteistyön tiimoilta otettiin yhteyttä, en minä heihin. Blogissani käy kyllä päivittäin muutamia tuhansia lukijoita, joten en blogiani ehkä enää ihan marginaaliblogiksi kutsuisi, vaikka pieni toki onkin :) Esimerkiksi sivupalkista löytyvä bloggerlukijamäärät ei kerro todellisia lukijamääriä :) Mutta onneksi blogeja on nykyään niin paljon, että sinulla on varmasti paljon luettavaa sitten muissa blogeissa yllin kyllin! :) Kaikkia ei voi miellyttää, se on selvä. :)

   Poista
 6. Vau, hyvältä näyttää! :) Ootko käynyt valkaisussa vielä tämän jälkeen? Itse voin ainakin suositella lämpimästi Furkaa, se on keskustassa ihan siinä H&M:n vieressä.

  https://www.tohtorille.fi/hammaslaakarikeskus-furka/1683/ tuossa on linkki ajanvaraukseen, jos kiinnostaa :) Näyttäisi olevan hurjan suosittu paikka tuon sivuston perusteella!

  VastaaPoista
 7. Ihanan valkoiset hampaat! Olipa mukava lukea, miten valkaisu tapahtuu. Ehkäpä joskus itsekin pääsen. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.