sportswear

Nyt kun olen taas alkanut urheilemaan aktiivisesti, olen alkanut selailemaan nettikaupoissa myös urheiluosastoja. Olen puhtaasti välineurheilija. Tykkään käyttää salilla ja urheillessa kivannäköisiä ja etenkin hyvän tuntuisia vaatteita, enkä voisi kuvitellakaan pitäväni ryhmäliikunnoissa kymmenen vuotta vanhoja pieruverkkareita tai virttyneitä t-paitoja. Toki joku saattaa viihtyä niissäkin ja pitää niitä urheilussa miellyttävimpinä. Tärkeintä on, että sinusta itsestä tuntuu hyvältä! Lemppari vaatemerkkini (monen muun tavoin!) urheiluvaatteissa on ehdottomasti Nike. Nikellä vaan sattuu olemaan eniten silmääni miellyttäviä vaatteita, lenkkitossuja ja salikasseja.

Urheilussa ei voi myöskään liikaa korostaa valitsemaan itselleen sopivia välineitä. Urheiluliivit on naisille ihan must juttu, ellet sitten halua saada rintoja roikkumaan navassa asti... Iso rintaiset tarvitsevat luonnollisesti parempaa tukea kuin pienemmällä rintavarustuksella suodut. Myös lenkkitossujen kannattaa olla laadukkaat ja jaloista riippuen oikealla tavoilla tuetut.
Urheiluvaatteissa tykkään erityisesti yläosissa ja kengissä kirkkaista väreistä. Kun näkee itsensä peilistä vaikkapa limen vihreä urheilutoppi päällä, tulee siitä heti kivempi fiilis! Alaosana suosin kuitenkin mustia ja tiukkoja capreja tai kokopitkiä trikoita.

Minä itse tarvitsisinkin pikaista päivitystä omassa urheiluvaatevalikoimassani. Huomasin tässä viikolla, että yhdistä trikoistani on alkanut etusauma purkautumaan... Sehän se vasta hauskaa olisikin, kun huomasin jossain jumpassa paljastelevani pikkuhousujeni väriä! Myös uudet juoksulenkkarit pitäisi ostaa, sillä olen polkenut vanhoistani kantapään lyttyyn, ja ne hiertää minulle aina lenkillä rakot.

Nämä kaikki tuotteet löysin Zalandon urheiluvaattepuolelta. Muistutuksena vielä, että koodilla zalandolindsay13 saatte -10% alennuksen yli 50e normaalihintaisten tuotteiden kertaostoksesta 11.02.2013 saakka, myös siis urheiluvaatteista.

-Lindsay

Fitness 468x60

(sisältää mainoslinkkejä)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Mutta rehellisesti sanottuna olen myös täysin välineurheilija! Muutenkin välillä vaikeaa saada raahattua takapuolensa salille uusissa treenivaatteissa, mutta kuinka vaikeaa se olisikaan juurikin niissä pieruverkkareissa, joita pidetään VAIN neljän seinän sisällä! :D

   Poista
 2. Ääh, vitsit tuo valko-keltainen juoksutakki on hieno!!! Mulla vielä tosissaan olis tarvis noille ulko-urheiluvaatteille, nyt kun oon aloittanut taas tämän lenkkeilyn... Vanhoilla kamoilla mennään vielä, ja ne ei todellakaan ole mitkään kovin fiksut tai hengittävät. Sellaiset pitkät lämpimät juoksutrikoot ois myös hyvät. Oon siis itsekin välineurheilija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Niken pinkki juoksutakki ja se on kyllä ollu loistava! Suojaa tuulelta, mutta hengittää samalla! On niin inhottavaa jos vaatteet ei hengitä, että on ihan litimärkä lenkillä :D

   Poista
 3. Muhunkin iskee Nike eniten, tykkään myös Puman huppareista. Pari Niken vaatetta noista sun kollaaseista onkin jo postissa matkalla tänne;) Jaksaa taas hieman paremmin raahautua salille!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.